Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

a kranked6 vetítésén készült fotókat mikor láthatjuk?

Mivel ma már más is kérdezte mindjárt bekapcsolom a Soko-Ban üzemmódot és elõtúrom a megfelelõ dobozból.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Szerintem (lassan) már ott tartunk, hogy örülni kell hogy egyáltalán rendeznek versenyt...
A szervezõknek csak gratulálni tudok(mindent bele), jó lenne ha összejönne ez a csodálatos hétvége!!!

Zsolo: a kranked6 vetítésén készült fotókat mikor láthatjuk?
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

...csak el kell dönteni hogy kinek melyik a fontosabb verseny,melyiken indul...
(Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka)-elv

Ja, csak ez a rendezõkre is igaz...

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

hûûû...
Látom ischmét egy vita van kialakulóban...egyébként szerintem is nagyon sûrû a szombat-városi, vasárnap-dh hétvége...Persze nagyon jó buli volt így is... :)
De: újabb osztrák infók, ha valakit érdekel...
Ismét BikeFestival Bécsben a Rathausplatzon(belváros közepe). Április 14-15
(eddig) minden évebn jóhangulatú bringás összeröffenés, expoval meg mindennel és idén dirt versennyel (30 meghívott versenyzõ, pölö a mostanában egyre híresebbé váló Amir Kabbani részvételével) meg KONA teszttel és tesztpályával...Egyéb infó www.bikefestival.at
Ha van igény majj küldöm az osztrák versenynaptárt is...

ny.

Nincs itt vita nyunya... nincs min vitázni,csak el kell dönteni hogy kinek melyik a fontosabb verseny,melyiken indul...
(Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka)-elv
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Mi vasárnap reggel valamelyik korai vonattal megyünk a keletibõl ha minden igaz.
Gondolom valakikkel csak összefutunk ott.
Tudtok esetleg 1 térképet mutatni, hogy pl. vonatállomástól az eged hegy aljába vagy célhoz eljutni? Tehát beérkezõtõl a verseny helyszínhez.
Elõre is köszönöm
Jani

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
ELÕSZÖR IS:

HÚSVÉTI DH verseny egerben ELMARAD!!!

EGERDH MOST VASÁRMAP LESSZ a szervezõk átpakolták, felszállítás megoldott 2 edzõkör és 2 döntõre. 1000 ft a nevezés +1 tábla csoki.
további infók az www.egeddh.atw.hu-n

Hali, egy egyszerü kérdés fogalmazodott meg bennem miközbe itt nézegettem a linket a különféle versenyekröl (Putnoki DH, Barcika stb) hogy ezen érdemes egy kezdönek indulni?

Mármint ugy értem hogy életemben nem voltam versenyen, el nem tudom képzelni hogy mihez lehetne hasonlitani egy ilyen pályát amin a versenyek vannak. Csak János hegyen szoktam jönni (meg ha minden összejön akkor most szombaton másodszor kijutunk a Mátrába) ott melyik pályához lehetne hasonlitani egy versenypálya szintjét?

A másik apro gond hogy nincs ösztelos gépem, inditanak külön merevfaru kategoriát, meg under 21 vagy valami? (azért gondolom olyan a pálya hogy le lehet jönni 888+dhx5 nélkül is..?)

Mert szivesen eljönnék egyszer versenyre, csak a feeling kedvéért, csak hát nehogy az legyen hogy megölöm magam vagy letolom a bringát a hegyen :D

helyiként tudok felelni a kérdésedre. kezdõként is jöhetsz a versenyre.
bõvebben:KB szexárdhoz lehet hasonlítani ezeket a pályákat (döngölt vagy laza erdei talaj, homok esetleg apró kavicsok). nins szikla, alig egy pár kisebb bucka és letörés. minden kerülhetõ vagy legurulható. sok értelme a nagy DH szörnyeknek itt nincsen merevvel is lehet dobogóra kerülni.
A kategóriáknál általában 18+ és 18- és ezeken belül BMX Telós és merev szokott lenni. a kis háziversenyek buliként felfoghatóak, amit eléggé kemény versenyek is egyben, mivel a helyiek nagyon ismerik a pályát, és néha nagy bringás arcok is elõfordulnak ezeken Hütter Vizdák stb... :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Akkor van Magyarszék is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
hûûû...
Látom ischmét egy vita van kialakulóban...egyébként szerintem is nagyon sûrû a szombat-városi, vasárnap-dh hétvége...Persze nagyon jó buli volt így is... :)
De: újabb osztrák infók, ha valakit érdekel...
Ismét BikeFestival Bécsben a Rathausplatzon(belváros közepe). Április 14-15
(eddig) minden évebn jóhangulatú bringás összeröffenés, expoval meg mindennel és idén dirt versennyel (30 meghívott versenyzõ, pölö a mostanában egyre híresebbé váló Amir Kabbani részvételével) meg KONA teszttel és tesztpályával...Egyéb infó www.bikefestival.at
Ha van igény majj küldöm az osztrák versenynaptárt is...

ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Szerintem jó hétvége elé nézünk ha mindez összejön. Csak bírjátok szusszal! Aki akar az egy buliDH-ra megy, aki meg komolyabban veszi az megy az MK-ra és gyakorol... (Én a buliDH-ra szavazok,vagyis megyek-megyünk)...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
csak most mögöttünk áll a mecsextrém a maga jó pár emberével...
de ha ez ekkora gondot okoz, akkor maradjunk meg az eredeti problámánál, hogy nem nagyon lesz mk futam sehol.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

de, komolyan gondoltuk. nem ob,hanem mk. az ob egy önálló hétvége lesz. szombaton lenne a városi futam, ahol amúgy is csak egy óra pályajárásra lesz lehetõség. a mk futat a mecsextrémben lesz,ami kb. 10 percnyire van Komlótól, ahol szombaton is minden lehetõség meg lesz adva az edzésre (mentõ, felszállítás, pályabiztosítás). ugyanígy volt tavaly is, azzal a különbséggel, hogy nem mk, hanem e kat. verseny volt a vasárnapi, és a pálya nem tíz percre volt, hanem ötre.

...és ahogy tavaly is úgy ez idén is problémát jelenthet, hiszen tavaly sem sikerült megnyugtatóan megoldani a pálya szombati biztosítását, mert kellett az ember a városi futamra...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
hát akkor a tavalyiból okulva, szombaton nem sokan lesznek a városin...
legalábbis, aki értékelhetõt akar menni vasárnap, az szombaton edzeni fog

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
de, komolyan gondoltuk. nem ob,hanem mk. az ob egy önálló hétvége lesz. szombaton lenne a városi futam, ahol amúgy is csak egy óra pályajárásra lesz lehetõség. a mk futat a mecsextrémben lesz,ami kb. 10 percnyire van Komlótól, ahol szombaton is minden lehetõség meg lesz adva az edzésre (mentõ, felszállítás, pályabiztosítás). ugyanígy volt tavaly is, azzal a különbséggel, hogy nem mk, hanem e kat. verseny volt a vasárnapi, és a pálya nem tíz percre volt, hanem ötre.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Rocsi: ezt ugye nem gondoljátok komolyan? OB és városi DH egy nap? Tavaly is ebbõl volt gond a Bükkben.

Ne szúrjatok ki a versenyzõkkel, se a szervezõkkel. Hogy a szöszben lesz akkor majd a gyakorlás? A csapat egy része a városin küzd, míg a másik rész az OB pályán edz?

Azért az OB elég komoly dolog ahhoz, hogy ne legyen elrontva azzal, hogy nem lehet rá készülni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Hét végén lesz az MMTBSZSZ közgyûlés, lehet utána már lesz 1-2 konkrét infó.
Az 1 napos MK futam meg nem igazán jó ötlet...

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Köszi. Mindenféleképpen harangozzátok majd be itt a fórumon is...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
még semmit, mert majd most állunk neki a pályának. a terület megvan, csak ki kell jelölni. nem lesz köves, de hosszú, gyors pályának ígérkezik.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Persze,én is örülnek ha idén valahol máshol lenne(mondjuk nálatok)...
Fõ a változatosság...
Amúgy már kérdeztem,de mit kell tudni a mecsextrém dh-ról...?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ne értsd félre, de mi azért pályáztuk meg, mert szeretnénk megrendezni. mi is örülnénk, ha minél elõbb kapnánk választ.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Bocs,hogy megkérdeztem...