volt aki körönként tolta vissza startba.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2007. April 30. - 14:58
Posted 2007. April 30. - 14:57
amúgy csak én voltam defektileg peches?
2 nap alatt kaptam 2 defektet a hétvégén
amúgy meg jobbulást a srácnak aki esett:S
köszi a képeket!
2 nap alatt kaptam 2 defektet a hétvégén
amúgy meg jobbulást a srácnak aki esett:S
köszi a képeket!
Posted 2007. April 30. - 14:35
[FONT="]Leesett a lába a pedálról, még az ugratón, nem tudom, hogy alatta-e vagy volt köze a balesethez de az ugrató eltörött.[/FONT]
[FONT="]Egy lábbal ment az ugratóra, és amikor az ugratón a hátsó kerék még fenn volt, a nyereg seggbe vágta, így repült le a bringáról. [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Ma is megyek be hozzá, és tolmácsolom jókívánságaitokat.[/FONT]
Geeb! ott voltál vagy esetleg hallotad? esetleg tõlem?
[FONT="]Egy lábbal ment az ugratóra, és amikor az ugratón a hátsó kerék még fenn volt, a nyereg seggbe vágta, így repült le a bringáról. [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Ma is megyek be hozzá, és tolmácsolom jókívánságaitokat.[/FONT]
Geeb! ott voltál vagy esetleg hallotad? esetleg tõlem?
Posted 2007. April 30. - 13:30
Posted 2007. April 30. - 12:40
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "
Posted 2007. April 30. - 12:09
Ribonak, és a többi sérültnek is jobbulást!
Lõttem párat, jelentõsen le lettek kicsinyítve, ha vmelyik kell vkinek nagyban, szóljon nyugodtan
http://kep.tar.hu/hardee/50468542
Lõttem párat, jelentõsen le lettek kicsinyítve, ha vmelyik kell vkinek nagyban, szóljon nyugodtan
http://kep.tar.hu/hardee/50468542
Posted 2007. April 30. - 11:55
Gratulálunk a nyerteseknek, a sérülteknek jobbulást!
Akinek a tárgynyeremény mérete nem megfelelõ (póló, kesztyû), kérem jelezze, mert lehetõségeink szerint becseréljük.
Üdvözlettel:
Bemp Kft.
Akinek a tárgynyeremény mérete nem megfelelõ (póló, kesztyû), kérem jelezze, mert lehetõségeink szerint becseréljük.
Üdvözlettel:
Bemp Kft.
Posted 2007. April 30. - 11:20
Posted 2007. April 30. - 11:15
Én válaszolnék, igen.
A srác stimmel, a helyszín stimmel ....
Mielöbbi jobbulást neki! Egyébként káposztásra szokott kijárni ugrálni, ott lehet majd érdeklõdni felõle.
A srác stimmel, a helyszín stimmel ....
Mielöbbi jobbulást neki! Egyébként káposztásra szokott kijárni ugrálni, ott lehet majd érdeklõdni felõle.
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "
Posted 2007. April 30. - 10:24
sztem igen, mert õ is mondta, hogy lecsúszott a lába, miután eltört a "kidobó", de sOnar kéne, hogy válaszoljon, mert az õ képei között van.
Posted 2007. April 30. - 10:17
Posted 2007. April 30. - 09:43
Posted 2007. April 30. - 09:30
Nekem meg kéne a hobby 22-es rajtszám ,láttam hogy vagy 15öt fotóztak de eddigy megnéztem kb 100-130at de egyikense vagyok rajta, ha valaki talál akkor pls ide küldje el:balint92@freemail.hu(nyugottan nagyba mer 1gigás:bananadan )
Posted 2007. April 30. - 07:07
ha vki találna az elit 24 es rajtszámú rájderfélérõl képet akkor plíz adjon linket, vagy küldje el nekem a porpy.tamas@hotmail.com ra
elõre is köszi szépen:)
elõre is köszi szépen:)
"Éld úgy az életed, hogy jobb legyen mint képzeled"
Posted 2007. April 30. - 02:27
Sziasztok!
Köszönjük a szép számú részvételt a hétvégi versenyen, köszönjük, hogy türlemmel viseltétek a vasárnap délutáni csúszást, jobbulást kívánunk az összes sérültnek! Reméljük, a hazafelé tartó útja már mindenkinek eseménytelenül telt el.
Az eredményeket hamarosan olvashatjátok a www.sportaktiv.hu honlapon, igyekszünk mielõbb feltölteni, de még áll elõttünk két munkás nap és két munkás éjszaka a Buda Mountainbike Majálisból! Aki teheti, nézzen ki hétfõn a duál-triálversenyre, vagy esetleg kedden próbálja ki a HEGYET felfelé is! :-)
Üdv,
Sportaktív
Köszönjük a szép számú részvételt a hétvégi versenyen, köszönjük, hogy türlemmel viseltétek a vasárnap délutáni csúszást, jobbulást kívánunk az összes sérültnek! Reméljük, a hazafelé tartó útja már mindenkinek eseménytelenül telt el.
Az eredményeket hamarosan olvashatjátok a www.sportaktiv.hu honlapon, igyekszünk mielõbb feltölteni, de még áll elõttünk két munkás nap és két munkás éjszaka a Buda Mountainbike Majálisból! Aki teheti, nézzen ki hétfõn a duál-triálversenyre, vagy esetleg kedden próbálja ki a HEGYET felfelé is! :-)
Üdv,
Sportaktív
www.sportaktiv.hu
Posted 2007. April 30. - 00:34
Posted 2007. April 30. - 00:05
Hiányosság semmi. Sõt, van plusz két botom, meg egy 24 órás lábszár- és bokavédõm. Ráadásul ma még kanapém is volt, meg nem kellett izzadnom a versenyen.
Ja, hogy abban az izéban belül van láb?
Na jó, csak viccelek. Azért szar lehet így kívülrõl nézni olyannak, aki tudná kenni. Jobbulást.
A pályát akkor Te végül nem is láttad? Mondjuk túl sokat nem vesztettél vele.
Detto az az útvonal, amin felfelé szoktunk menni, ha körbe jövünk. Ki szoktuk kerülni azt a durvább sziklás részt, mert nem tudnak a csajok feljönni rajta. Erre a dh pálya is kikerüli. A HHH egyetlen déhás része ezen az oldalon, erre körbeszalagozzák.:wtf:
Posted 2007. April 29. - 23:57
Hiányosság semmi. Sõt, van plusz két botom, meg egy 24 órás lábszár- és bokavédõm. Ráadásul ma még kanapém is volt, meg nem kellett izzadnom a versenyen.
Posted 2007. April 29. - 23:46
Posted 2007. April 29. - 23:37

Sign In
Create Account

Back to top