Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Írta 2007. május 08. - 10:51

én azt szeretném megtudni hogy ha jól értesültem ZSOLO te vagy a mtb szövetség elnöke?
és hogy miért nem lehet egy hétvégén 4x és dh is ?
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2007. május 08. - 10:38

Május 12.-én mindenkit szeretettel várunk Bükkzsércen Pályateszt-napra .
Lehet gyakorolni a 4X pályát, és a DH pályát is .
G-fox nak .ha már ilyen okos vagy miért nem veszed magadnak a fáradtságot, hogy szervezz egy versenyt ?Gyere el 12.-én Zsércre, ott elmondhatod véleményedet . Ilyen tudorokra mindíg szükség van .
Írta 2007. május 08. - 10:34

Én eddig becézve mindenhol "Peaty" -nek olvastam, de biztos mi tudjuk rosszul...Nyugodtak lehettek benne tudom hogyan kell leírni, de ez már becézve van .
Okostojások.
Ha az aláírásomban szereplõ link nem elég, akkor írok még.Miért zsolo neked van neved, ki vagy te? Ahhoz hogy valaki ismerje a szabályatot, még nem kell versenyt szerveznie.Így van?
Írta 2007. május 08. - 10:34

Van olyan aki nem ismer és a szabályzatról papol???
Kicsit hiteltelen.
Írta 2007. május 08. - 10:33

Az ugrató minõségi és hibátlan volt, megfelelõ és megfelelõen széles leérkezõvel. Ez nem nemtörõdöm stílus nekem, a pálya gondosan volt kiépítve.Akkor hogyan számoltál volna el ezzel a nemtörõdöm stílusod miatt bekövetkezett esettel?
Ez ebben a formában nem igaz. Ha a pályát elfogadják a bírók, akkor utána olyan esetekért tartozik felelõsséggel, amikor mulaszt. Azaz pl., ha ember van a pályán, bekerül egy farönk a pályára... Az indulók magukért felelnek.De te mint versenyszervezõ felellõsséggel tartozol minden egyes indulóért .
Mert biztos felszállítással mentél és gyorsan jöttél. Én 2, azaz kettõ darab mellett álltam a versenyen.azt mondod 4 ,azaz négy orvos volt a pályán .Hogyhogy egyet sem láttunk? És mit tettél volna akkor, mint már a fenntiekben leírtam, ha nem tud mentõ idejében jönni?
A mentõk egyébként az egész ország területén 15 perc alatt kiérnek (legalábbis ez a hivatalos norma) Terepre viszont nem nagyon mennek be.
Ez, mint írtam nem igaz így.egyedül te felelsz az összes bekövetkezett súlyos balesetekért
Aktuális civil
Írta 2007. május 08. - 10:28

Írta 2007. május 08. - 10:27

Miért zsolo neked van neved, ki vagy te? Ahhoz hogy valaki ismerje a szabályatot, még nem kell versenyt szerveznie.Így van?Helyesen Peat, de ez mindegy...
...tehát véleményed van, de neved nincs.
(Ha a szabályzatot ennyire jól ismered és ilyen tapasztalt versenyszervezõ vagy legalább az egyik legjobb versenyzõ nevét igazán tudhatnád - ezzel is minimális tiszteletet mutatva irányába.)
Írta 2007. május 08. - 10:26

Okostojások.
Írta 2007. május 08. - 10:25

Írta 2007. május 08. - 10:23

Írta 2007. május 08. - 10:22

Ja, és a haverjai megköszönték a segítõkészségünket, és a pályát is dícsérték. Amikor elmentek, akkor megkérdezték, hogy mikor lesz itt legközelebb verseny,mert mindenképp jönni akarnak.
G-fox:
Lesznek pályaépítõ napok itt nálunk, szívesen látunk téged is. Kaja, pia lesz, munka lesz. Te leszel? Vagy csak a dumád lesz név nélkül megint?
Írta 2007. május 08. - 10:19

Írta 2007. május 08. - 10:18

Neked fizetnek azért, hogy Rocsiék pályája ellen lobbizz az OB kapcsán?
Igaz nem ismerem a pályát és az ominózus fát sem, de azt tudom, hogy VK és E-kategóriás versenyeken sincs minden durva szakasz elõre jelezve, sõt a "szivacsozás" sem mindenhol megfelelõ.
Ha lettek volna "UCI" jelzések a pályán akkor, lassított volna a srác, s nem próbál meg minnél jobban menni?
A jelzések pedig max. az elsõ 2 körben számítanak, amikor tanulaja az ember a pályát, utána fejbõl megy. Azért van pályabejárás, edzés, hogy megismerd azt és ne egybõl az idõ és saját képességeid ellen kûzdj.
Nem azt akarom mondani, hogy saját hibájából sérült meg, mert nem ismerem a körülményeket. De kellõ felkészüléssel (pálya ismerete, technikai tudás) és saját képességeink szerinti bringázással az ilyen jellegû balesetek száma nagymértékban csökkenthetõ. A bukás és a sérülés kockázata pedig benne van ebben a sportban.
Ahogy Rocsi írta (elhiszem, mért ne hinném), amire a pályáról leért a sérült addigra már a mentõ is ott volt, tehát emiatt nem lehet szemrehányást tenni.
Ja,
Nagy Dani
Írta 2007. május 08. - 10:17

Írta 2007. május 08. - 10:17

Helyesen Peat, de ez mindegy...Természetesen : Steve Peate
...tehát véleményed van, de neved nincs.
(Ha a szabályzatot ennyire jól ismered és ilyen tapasztalt versenyszervezõ vagy legalább az egyik legjobb versenyzõ nevét igazán tudhatnád - ezzel is minimális tiszteletet mutatva irányába.)
Írta 2007. május 08. - 10:15

legalább helyesen irnád le

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 08. - 10:14

Írta 2007. május 08. - 10:14

Felszállítás:
Valóban gyenge volt, ezért elnézést is kérünk, sajnos ez sem rajtunk múlott, de legközelebb három autó lesz. (minimum:) )
Írta 2007. május 08. - 10:10

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 08. - 10:04