Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Ez a helyzet kissé blamás :P

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
És akko rinnentõl ON

Szlovák versenyekrõl valami info?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Nézdd kedves barátom, most már igazán kiszállhatnál és békén hagyhatnál bennünket .Azt meg egyenesen felháborítónak találom, hogy az én nevem is belekerült ebbe a maszlagba .Hogyan alkothatsz véleményt arról, ahol ott sem voltál? Mert nem voltál ott .Remélem személyesen találkozunk, és akkor megbeszéljük . Kérlek Zsolt nézzétek már meg honnan netezik most ez a "kispöcs"!

Zsolt nem igazán tudná megnézni, ilyen adatokat pedig alapvetõen nem szolgáltatok.
Innentõl rendezzétek privátban vagy ahogy szeretnétek - de ne itt és ne így.

Köszönöm
"In idem flumen bis non descendimus"

kacsuli

kacsuli

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nem kell törölni a hozzászólásokat.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Én nem szeretném, de ha a köz akarja...

Nem, nem a "köz" akarja, pusztán nekem van tele a puttonyom mostanság egyik-másik topikban folyó "társalgás" színvonalával és "eredményével".

Közhely, de: menjetek inkább bicajozni...

(Még egy: akinek nem inge...)

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

mit gondoltatok, megvárom míg a béla megtalál?

Nézdd kedves barátom, most már igazán kiszállhatnál és békén hagyhatnál bennünket .Azt meg egyenesen felháborítónak találom, hogy az én nevem is belekerült ebbe a maszlagba .Hogyan alkothatsz véleményt arról, ahol ott sem voltál? Mert nem voltál ott .Remélem személyesen találkozunk, és akkor megbeszéljük . Kérlek Zsolt nézzétek már meg honnan netezik most ez a "kispöcs"!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nagy az isten állatkertje.

És neki lesz még gyereke.....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én sem, jól mulatok!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én sem. Lehet, hogy sok benne az off, de van benne tartalom is néhol. Ennyi szórakozás hadd legyen... :)

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

ESETLEG TÖRÖLNÉM AZ ELMÚLT 20-30 ÖSSZEKAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁST.
Ellenvélemény?

Én nem szeretném, de ha a köz akarja...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Béla higgadt ember. Az nem baj ha Õ talál meg;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

borsodban van egy szolgáltató, aki a legolcsóbb internet csomagját úgy értékesíti, hogy mindenkinek azonos a csomagon belül a címe. szokott is probléma lenni belõle bõven a pdh-n, miel az egyik géprõl valaki bepróbálkozik rosszasággal, azt ip alapján autómatikusan tiltódik. majd kapom a telefonokat hogy nem tudnak bejelentkezni a legkissebb csomaggal rendelkezõ tagok mivel az ip-jük tiltva lett védekezéskor :D
balkán :D

...ezért sem tiltottam azonnal emberünket. Azt "meg kell szolgálni"...;)

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Az egészhez annyit a román srácok akkor már vagy a második vagy harmadik körüket teljesítették, tudták hol az ugrató, meg is álltak elötte, nem ismeretlenül mentek neki, ráadásul az a környék szép piros volt, a fákon mindenhol festve volt hogy az egy ugrató. Ezen egy UCI tábla sem változatott volna. A második esés sem az pálya miatt volt, azon még a szivacs sem segített volna, a srác már a levegõben eldõlt egy kicsit és a csúszós talajon kicsúszott alóla a bringa. Egyszerû sima versenybaleset, rosszul esett õ is. Ez bárkivel elõfordulhat, szerintem sok lejtõzõs fórumózó tudna a rosz mozdulat miatti sérülésekrõl mesélni. Emiatt végképp nem a rendezõket terheli a felelõség. Ja nézegetettem képeket, a brit NPS-rõl ez az ottani kupafutam, hát nem sok szivacsot láttam. Ott is vannak fák a pálya mellett.
FanatiX

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
borsodban van egy szolgáltató, aki a legolcsóbb internet csomagját úgy értékesíti, hogy mindenkinek azonos a csomagon belül a címe. szokott is probléma lenni belõle bõven a pdh-n, miel az egyik géprõl valaki bepróbálkozik rosszasággal, azt ip alapján autómatikusan tiltódik. majd kapom a telefonokat hogy nem tudnak bejelentkezni a legkissebb csomaggal rendelkezõ tagok mivel az ip-jük tiltva lett védekezéskor :D
balkán :D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
g-foxos:
Nem
volt
poén.

ESETLEG TÖRÖLNÉM AZ ELMÚLT 20-30 ÖSSZEKAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁST.
Ellenvélemény?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

...és te mit gondolsz olyan nehéz összerakni ki lehet az a mezõkövesdi vagy környéki rájder aki a hétvégén ott volt?

Már ha érdekel egyáltalán valakit, egy névtelen "kispöcs".

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Hihetetlen, hogy ennyien ennyire ráértek! És még sírunk, hogy rossz a gazdaság, kevés a pénz, közben meg 5-6 felnõtt munkanap délelõtt egy kisrácot kerget az interneten. Persze jól szórakozom. Épp egy krimit készültem megnézni, de ez izgibb!:D

Mielõtt én is kapnák az arcomba, elárulom, hogy én még mindig gipszben ülök itthon, ezért érek rá. De, ha netán látom Dzsífokszot a ház elõtt, akkor a mankómmal majd jól rásózok a nevetekben is.

vendég_g-foxos_*

vendég_g-foxos_*
  • vendég

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nagy a csönd, biztos nagyon kitartóan védekezik, és nehéz legyûrni.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF
Paprika feláll a gép mellõl, és unatkozó képpel sétál körbe a teremben.
Rengeteg monitoron csak nyers húst lát...
Meg csetelõ, freemailezõ embereket.
De végül...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."