Mutafuka: szerintem nem egy ugrás jelenti a fejlõdést. Fõleg nem Sauhn.
Én ott az akkori tudásom maitt nem éreztem biztonságosnak az ugrást (utána nyáron több VK pályán is mentem, ahol aztán genyóbb ugrókat is összehoztunk, úgyhogy most pláne szívesen visszamennék megugrani), illetve tudtam, hogy az ellenfeleim nem ugorják még a fölsõt sem, így pláne nem éreztem szükségesnek küzdeni vele.
Kb. 4-6 mp-et jelentett az az ugrás. A Halász Krisztián bõ 20 mp-t adott nekem, és õ a video alapján eléggé elmérte az ugrását (síkra landolt), de nem ott verte meg a mezõnyt, hanem a felsõ, sziklás szakaszon, ahol szinte átfolyt, míg mi bukdácsoltunk.
Peat Willingenben fele annyit ugrott, mint a többiek, inkább a talajon maradt és tekert, és jól is ment. A bmx-esek sokszor átmanuálozzák a dupla ugrókat, ahelyett, hogy ugornák, mert ott ezzel még lendületet tudnak szerezni. Általában nem a nagy ugrás a gyors, hanem az ha tekersz, vagy pumpálsz a földön.
Gyakorolni meg Sauh tényleg az egyik legjobb pálya, mind ugrás, mind lendülettartás szempontjából.
Semmering meg egy tízezresbõl kijön egy napra: 20 Euró a felvonó, 300km-nyi benzin osztódik személytõl és fogyasztástól függõen. Persze ez csak Pestrõl érvényes.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2007. május 11. - 12:55

Írta 2007. május 11. - 11:44

Írta 2007. május 11. - 10:06

és igen..fenomenális! elöneveztem polomkara kemény 1 perc 36 másdopercet vett igénybe..azt hittem bonyorultadd de mégse
össze vissza nyomogattam mindent:D:D

A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers:
:)

Írta 2007. május 11. - 09:10

annál csak nehezebb van;)
na majd mutatok en neked olyat janihegyen h le se jossz

semmeringtol meg nem kell felni en is merevvel megyek...

Írta 2007. május 11. - 08:56

hmm, hát apám azért ujhelyen amig nem ugrottad a másodikat is, addig van mit fejlödni ott is.. de egy szilvási dh verseny milyen jó lenne...fuhh, a régi szép emlékek elötörtek:)))
egy semmering 7vége mennyiböl jön ki? szállás+felvono? elöre is köszi
ja, itt vitázni hülyeség hogy hol miért nincs stb..csak megemlitettem...
egy semmering 7vége mennyiböl jön ki? szállás+felvono? elöre is köszi
ja, itt vitázni hülyeség hogy hol miért nincs stb..csak megemlitettem...
Írta 2007. május 11. - 01:02

Szóval a verseny elhalasztva, csak pályatesztelés lesz a 7végén.
Bocs a hülye kérdésért
Bocs a hülye kérdésért

Jani
Írta 2007. május 10. - 23:56

"2007. május 12-13.Bükkszentkereszt DHBükkszentkeresztdh"
ez valóban most 7végén lesz? vagy csak valami fentfelejtett már érvénytelen kiírás?
ha mégis, valami infó van róla?
ez valóban most 7végén lesz? vagy csak valami fentfelejtett már érvénytelen kiírás?
ha mégis, valami infó van róla?
Jani
Írta 2007. május 10. - 23:49

15 max ami már 3 fogásos ebéddel együtt van..
10-12 a max amúgy.
ha ezek kevesek, akkor kint jól fogsz teljesíteni..
10-12 a max amúgy.
ha ezek kevesek, akkor kint jól fogsz teljesíteni..
Írta 2007. május 10. - 23:36

Velünk jöhetsz, de megyünk máskor is majd. Spórolj, nem olyan vészes a dolog. Olvass vissza! sala leírta, hogy kb. mennyibe lenne.
Írta 2007. május 10. - 23:32

hát oda én is mennék, csak nincs mibõl, nincs kivel és szóbeli érettségire kell tanulnom:S
meg polar x-el ezek a pályák nemtom mennyire járhatóak, de talán az fr pálya nekem is menne.
meg polar x-el ezek a pályák nemtom mennyire járhatóak, de talán az fr pálya nekem is menne.
Írta 2007. május 10. - 23:22

Írta 2007. május 10. - 23:20

ja azt néztem..
tényleg nem volt könnyû az, de sztem kis gyakorlással ment volna, jános hegyen ilyen részek..
tényleg nem volt könnyû az, de sztem kis gyakorlással ment volna, jános hegyen ilyen részek..
Írta 2007. május 10. - 23:15

Daci: a sok kezdõ miatt nem a nehéz pálya lett.
ha 5 méterrel mentél volna arrébb, vagy felfelé gyalog mentél volna, láttad volna hogy lehetet volna nehéz is, és nem csak a cc pálya nyomvonala létezik.
viszont azon igensokan nem mentek volna le, vagy ha igen, akkor több darabban érkeznek.
ha 5 méterrel mentél volna arrébb, vagy felfelé gyalog mentél volna, láttad volna hogy lehetet volna nehéz is, és nem csak a cc pálya nyomvonala létezik.
viszont azon igensokan nem mentek volna le, vagy ha igen, akkor több darabban érkeznek.
Írta 2007. május 10. - 23:12

jó csak a hhh dhra is aztmondtátok egy izgi nehéz pálya, erre szinte mindegyik jánoshegyi pálya keményebb. nem mondom h rossz volt de nehéz nem volt az egészen biztos.
igaz jánoshegyen nincs egybefüggõen hosszú pálya, meg több ugrató is kéne, d eazért sztem van pár technikás rész bennük ami nehezebb, pl nocomment eleje..
igaz jánoshegyen nincs egybefüggõen hosszú pálya, meg több ugrató is kéne, d eazért sztem van pár technikás rész bennük ami nehezebb, pl nocomment eleje..
Írta 2007. május 10. - 23:08

annál csak nehezebb van;)
mindenen le lehet menni, csak a sebesség lehet változó.
mindenen le lehet menni, csak a sebesség lehet változó.
Írta 2007. május 10. - 22:51

Írta 2007. május 10. - 22:45

Kõszeg nem elég technikás, bár szórakoztató, meg tempós. Szilvás viszont király lenne, bár beérném egy Bagolyírtással is.
Írta 2007. május 10. - 22:17

Én egy kõszeginek vagy egy szilvásváradinak jobban örülnék, mint a Sauh-inak.
Írta 2007. május 10. - 21:39

Az a fura, hogy nem drágább, mert benzinben ugyanaz, a felvonó - ha sokat megyünk - kint arányában olcsóbb. Szállás meg Sopronban is szerezhetõ, ha nem egynapos a túra, mivel csak 45 perc a pályától.
Ez a sport meg nem hinném, hogy Sauh-n tehetõ ismertté. Tetszik, nem tetszik, de Budapest a legnagyobb központ, mégis 50-nel kevesebb induló volt, mint Tokodon. Én sem értem, hogy miért, de megállapíthatjuk, hogy nem tombol a déhá versenyláz az országban.
Ezzel együtt viszont én is örülnék, ha lenne Sauh.-n verseny, mert az egyik legjobb pálya itthon.
Ez a sport meg nem hinném, hogy Sauh-n tehetõ ismertté. Tetszik, nem tetszik, de Budapest a legnagyobb központ, mégis 50-nel kevesebb induló volt, mint Tokodon. Én sem értem, hogy miért, de megállapíthatjuk, hogy nem tombol a déhá versenyláz az országban.
Ezzel együtt viszont én is örülnék, ha lenne Sauh.-n verseny, mert az egyik legjobb pálya itthon.
Írta 2007. május 10. - 21:21

SAUH-on meglenne az akarat. Mással van a gond.ez igaz, de ha nem megyünk ujhelyre az se lesz, pedig ott megmutathatnánk hogy igazán sokan vagyunk az országban. és ott is lehetne pályát alakitani, csak itt senki nem hajlando lapátot a kezébe venni. ja meg nem mindenki teheti meg hogy folyamatosan semmeringbe járjon, sajnos:( magyarországon ezt a sportot kicsit ismertebbé kéne tenni...