http://www.ride-cent...rt_from=&ucat=1&
A sebesség mindent megold.
Tudnál pontos infot is adni,hogy akinek nem megy annyira azis tudja?és igen..fenomenális! elöneveztem polomkara kemény 1 perc 36 másdopercet vett igénybe..azt hittem bonyorultadd de mégse
össze vissza nyomogattam mindent:D:D
Mutafuka: szerintem nem egy ugrás jelenti a fejlõdést. Fõleg nem Sauhn.
Én ott az akkori tudásom maitt nem éreztem biztonságosnak az ugrást (utána nyáron több VK pályán is mentem, ahol aztán genyóbb ugrókat is összehoztunk, úgyhogy most pláne szívesen visszamennék megugrani), illetve tudtam, hogy az ellenfeleim nem ugorják még a fölsõt sem, így pláne nem éreztem szükségesnek küzdeni vele.
Kb. 4-6 mp-et jelentett az az ugrás. A Halász Krisztián bõ 20 mp-t adott nekem, és õ a video alapján eléggé elmérte az ugrását (síkra landolt), de nem ott verte meg a mezõnyt, hanem a felsõ, sziklás szakaszon, ahol szinte átfolyt, míg mi bukdácsoltunk.
Peat Willingenben fele annyit ugrott, mint a többiek, inkább a talajon maradt és tekert, és jól is ment. A bmx-esek sokszor átmanuálozzák a dupla ugrókat, ahelyett, hogy ugornák, mert ott ezzel még lendületet tudnak szerezni. Általában nem a nagy ugrás a gyors, hanem az ha tekersz, vagy pumpálsz a földön.
Gyakorolni meg Sauh tényleg az egyik legjobb pálya, mind ugrás, mind lendülettartás szempontjából.
Semmering meg egy tízezresbõl kijön egy napra: 20 Euró a felvonó, 300km-nyi benzin osztódik személytõl és fogyasztástól függõen. Persze ez csak Pestrõl érvényes.