tudod kedves hozzá szolo ez nem legenda...ez igy történt, nem érdekel hogy a kocka ült e ott vagy nem..én ott voltam láttam hallottam, a haverom ott volt.. ennyi...amugy ja, a magyar dh nak nincs értelme mert nincs jo pálya..akár meg is szünhet..mindenki külföldre jár ugyis..
....nem akarok én szidni senikit..csak az MSZPseket ...mindenki ott kerózik ahol akar nyilván, ha nekem nem tetszik a magyar szervezés nem kell elmennem ez is igy van...majd ha ujra lesz jo pálya, jo szervezés..akkor ok
páá ,,I,,
Kedves mutafuki!
A legjobb szándék ellenére is történnek sajnálatos hibák,amelyek orvosolhatóak.Azon dolgozunk, hogy ezek a hibák egyre kevésbé legyenek érzékelhetõek . Ha talán belelátnál abba, hogy mennyi energiába kerül a versenyszervezõknek még egy kisebb verseny megszervezése, akkor talán másképp látnád a dolgokat.Tény és való van mit tanulnunk a külföldi versenyekbõl, de azon vagyunk, hogy közelítsük a távolságot, ami a két véglet között van. Vannak jó pályák Magyarországon is, csak meg kell találni azokat a lehetõséget, amellyel a versenyek eladhatóbbak lesznek .Nem elég egy meredek hegyoldal, és kész a verseny.Ahhoz, hogy egy versenybõl rendezvény legyen, rengeteg mindenre kell odafigyelni.Az elmúlt években ezek a szempontok talán kissé feledésbe merültek, amelyek a versenyek szinvonalának az átmeneti csökkenéséhez vezettek. Mint ahogy elõbbiekben mondottam minden orvosolható, és változtatható . Gyere el a hétvégén Bükkzsércre, és ott megláthatod azokat a változásokat, amelyekrõl beszéltem .Lehet, hogy ez a versenyünk sem fog zökkenõmentesen lezajlani, de azon dolgozunk, hogy ne vegyétek észre .A szabályokat betartjuk, és betartatjuk, de kompromisszumok nélkül rendezni nem lehet, és vannak olyan helyzetek, amikor a versenyszervezõnek egy kérdéses helyzetben döntenie kell, és a stressz, és egyéb okok miatt nem mindíg a legjobb döntést hozza .
A Bükk Kupa sorozatban található pályák mindegyike jó színvonalú, élvezhetõ, a a tesztriderek szerint is.
Tudom, hogy nem szidtál senkit, és sem megvédeni akartam senkit, de ahhoz, hogy változások legyenek mindenkinek a dolgok mellé kellene tennie magát .
De igen, a Magyar DH-nak van értelme, mert itthon otthon vagy,és elõször itt kell teljesíteni, eredményt elérni, tapasztalatot szerezni .Aztán jöhet a külföld .Én is járok külföldre is, látom ott is a hibákat, a jó dolgokat is.Sehol nincs kolbászból a kerítés.A jó dolgokat megpróbálom átimportálni.De nem szabad abba a hibába esnünk, hogy a hazai versenyeinket a külföldiekhez hasonlítsuk.