kössz találtam is magamról párat
azért remélem az útátugrásról is lesz vkinek képe rólam..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2007. október 22. - 20:06

Írta 2007. október 22. - 19:47

Írta 2007. október 22. - 19:38

sztem is jó volt a pálya.. én sajnálom h enm adtam be a letörést:S majd jövõre
egyébként max reggel volt hideg, a feltolás után lekellett venni a pulcsimat mert melegemvolt..nemtom mért kell a hideg miatt sírni
képek mikor lesznek meg eredmények?
hol volt törés? én nem hallottam semmi iylenrõl, igaz miután befejeztem a futamot húztam haza
egyébként max reggel volt hideg, a feltolás után lekellett venni a pulcsimat mert melegemvolt..nemtom mért kell a hideg miatt sírni
képek mikor lesznek meg eredmények?
hol volt törés? én nem hallottam semmi iylenrõl, igaz miután befejeztem a futamot húztam haza
Írta 2007. október 22. - 19:34

Kössz nkarcsi legalább te dicséred Ádámon kívül a munkánkat
The best part of racing: the adrenalin rush...
Írta 2007. október 22. - 18:47

Szerintem semmi baj nem volt a letöréssel, aki arra ment az nem nagyon esett, max fentebb a sziklákon. Szerintem nagyon jó pályát sikerült összehozni, semmibe nem tudok belekötni. Kár hogy kevesen jöttetek el, és hogy hideg volt.
Írta 2007. október 22. - 18:13

Sztem Pézsé azok a nagyköves részek nem értelmetlenek voltak, csak megfelelõ technikai tudást igényeltek... És a2 nem ugyanaz.
Jah és arról meg senki nem tehet h vki elsõre világrekordot akar menni és csak hozzáteszem h mind a 3 töréses emberke a kerülésen esett el...
Jah és arról meg senki nem tehet h vki elsõre világrekordot akar menni és csak hozzáteszem h mind a 3 töréses emberke a kerülésen esett el...
Írta 2007. október 22. - 17:31

Eredmények, képek, videók hamarosan a peterdh.uw. hu lapon lesznek. csak érjek haza.
A felsõ fatözs melleti nyom lassúvolt. valaki írta, hogy a pályát biztonságosabbá teszik és emiatt kiveszik a 2 nagy letörést az idei versenyre, erre még komolyabb lett a nyom, értelmetlen nagyköves részekkel, mégtöbb sérülttel és törött csonttal. Tud valaki kukacról valamit mi baja lett?
Jobbulást mindenkinek. Gulyásék szépen mentek a bringagyilkos helyen is.
A jánoshegyen voltunk ma kiábrándító volt.
lehet valaki helyi eltudott volna vinni minket jó helyekre is.
A felsõ fatözs melleti nyom lassúvolt. valaki írta, hogy a pályát biztonságosabbá teszik és emiatt kiveszik a 2 nagy letörést az idei versenyre, erre még komolyabb lett a nyom, értelmetlen nagyköves részekkel, mégtöbb sérülttel és törött csonttal. Tud valaki kukacról valamit mi baja lett?
Jobbulást mindenkinek. Gulyásék szépen mentek a bringagyilkos helyen is.
A jánoshegyen voltunk ma kiábrándító volt.

Írta 2007. október 22. - 17:08

Szervusztok Riderek!
Feltettem a weboldalamra a Tatabánya DH-n készült képeket.
Az alábbi linken megtaláljátok õket. Remélem tetszenek és azt is, hogy sokan megtaláljátok magatokat közöttük
by Dameepix
Feltettem a weboldalamra a Tatabánya DH-n készült képeket.
Az alábbi linken megtaláljátok õket. Remélem tetszenek és azt is, hogy sokan megtaláljátok magatokat közöttük
by Dameepix
Írta 2007. október 22. - 14:13

Kössz a véleményeket mindenkinek.
Szerintünk is nagyon jo let a pálya.
Mivel én csak a pályaépítésben vettem részt ezért nagyon idõket nem tudok mondani, de amint kapok egy teléjes eredménylistát bemásolom.
Jah a fotosok többségével tudtambeszélni akik kint voltak és azt mondták, hogy majd belinkelik az oldalakat amint felrakták a képket.
Szerintünk is nagyon jo let a pálya.
Mivel én csak a pályaépítésben vettem részt ezért nagyon idõket nem tudok mondani, de amint kapok egy teléjes eredménylistát bemásolom.
Jah a fotosok többségével tudtambeszélni akik kint voltak és azt mondták, hogy majd belinkelik az oldalakat amint felrakták a képket.
Írta 2007. október 22. - 10:13

Èn is ott voltam a versenyen, és csak egyet kell mondanom: Az útátugrátás nagyon príma volt!!!
A többi is jó volt nagyon ^^
Gratula a szervezöknek ^^
Képeketképeketképeket kérünk ^^
A többi is jó volt nagyon ^^
Gratula a szervezöknek ^^
Képeketképeketképeket kérünk ^^
Írta 2007. október 22. - 01:18

Én csak nézõként voltam jelen a versenyen, de úgy gondolom a kékekkel való reggeli affér ellenére is megérte elmennem. Nekem legjobban az útátugrásos rész tetszett, gratula mindenkinek aki szépen beadta! Csak azzal kéne kezdeni valamit, hogy ne a nézõknek kelljen veszekedni a futamok alatt a pályán flangáló sétapálcás-hátizsákos kirándulókkal akik elvárják a versenyzõktõl, hogy azok kerüljék ki õket mert "ez túristaút és nekem nagyobb jogom van itt lenni".
Az idõeredmények hol lesznek közzétéve?
Az idõeredmények hol lesznek közzétéve?
Írta 2007. október 21. - 22:13

New World Disorder 8 (NWD 8) - Smack Down Soundtrack (track list)
1. Taking Asylum Cue 16 - Rob Simonsen (album "Taking Asylum" )
2. Dance and Dense Denso - Molotov
3. Devil In A Midnight Mass - Billy Talent (album "II" 2006)
4. Lay Down - Priestess
5. Chains - R.A. the Rugged Man
6. Camel Jumpin - Seb Taylor
7. Starts With One - Shiny Toy Guns
8. Staring At The Sun - TV On The Radio
9. Stuck Here For Days - The Datsuns
10. Upside Down - Jakalope (album "Born4" )
11. Trigger - Zion I and The Grouch (album "Heroes In The City Of Dope" )
12. BlitzKrieg Bop - The Ramones
13. Antarctica - Ponticello (album "Music for Film and Television Disc 1" )
14. Breaking Point - The Chicharones
15. Take It Off - The Donnas
16. In The Valley Of The Sun - Moistboyz
17. Out Of Line - Buckcherry
18. This Is Why I Am Hot - Mims feat. Purple Popcorn
19. Drones - Rise Against (album"- The Sufferer & The Witness" 2006)
20. The Fight Song - Supersuckers (album "Mutherfuckers be Trippin' " )
1. Taking Asylum Cue 16 - Rob Simonsen (album "Taking Asylum" )
2. Dance and Dense Denso - Molotov
3. Devil In A Midnight Mass - Billy Talent (album "II" 2006)
4. Lay Down - Priestess
5. Chains - R.A. the Rugged Man
6. Camel Jumpin - Seb Taylor
7. Starts With One - Shiny Toy Guns
8. Staring At The Sun - TV On The Radio
9. Stuck Here For Days - The Datsuns
10. Upside Down - Jakalope (album "Born4" )
11. Trigger - Zion I and The Grouch (album "Heroes In The City Of Dope" )
12. BlitzKrieg Bop - The Ramones
13. Antarctica - Ponticello (album "Music for Film and Television Disc 1" )
14. Breaking Point - The Chicharones
15. Take It Off - The Donnas
16. In The Valley Of The Sun - Moistboyz
17. Out Of Line - Buckcherry
18. This Is Why I Am Hot - Mims feat. Purple Popcorn
19. Drones - Rise Against (album"- The Sufferer & The Witness" 2006)
20. The Fight Song - Supersuckers (album "Mutherfuckers be Trippin' " )
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers:
:)

Írta 2007. október 21. - 21:28

Az nem is olyan rossz. Rövidebb idõkre számítottam. Ha kettõ perc fölé sikerülne tornászni, akkor már nem is lenne gond. Szerintem egy két cikkcakkal már meg is lenne.
Írta 2007. október 21. - 21:27

na én is megjöttem a versenyrõl..
a pálya nekem bejött.. az az utátugrás az naon ott volt, igaz eleinte para volt, de a végére többnyire sikerült rendesen ívberakni, jó érzés volt 10 m-t repülni rajta
a hhh dh-hoz képest ez a pálya sokkal nagyobb kihívás volt..
de minek ide felszállítás? gyorsabban fel lehet gyalog érni, csak plusz benzinktg meg minden.. én az esetek többségében gyalog mentem fel, és akkor még nem is kellett megvárni a teherautót se.. és mozogtam is egy kicsit, ami átmelegített..
nekem személy szerint rossz volt h egyszerûen még nem volt idõm teljesen megszokni és megtanulni a pályát, nem próbválhattam ki az összes lehetõséget, pl emiatt nem mertem a letöréses részt bevállalni a pálya elején.. szal azok nagy elõnybe voltak akik tegnap is edzhettek itt, vagy helyiek, illetve tavalyról ismerték a pályát
egyébként meg reggel egy apró szarság miatt meg sikerült a rendõrbácsinak megbüntetnie engem és azokat akikkel jöttem:@ csak mert véletlenül helyismerret hiányában rossz helyen akartuk elhagyni a pályaudvart..
fasza hozzáállás, a tatai rendõrök takarodhatnának a p*csába, 15 ezerre büntettek ezért mindenkit, de tõlem az életben nem kapják meg az biztos!
egyébként a másik h akik defektet kaptak, azok mért nem tudnak félreállni a pályáról? mért kell elceszniük más versenyét is, azzal h feltartottak engem a pály avégén? konkrétan aki elõttem ment kapott defektet de továbbment
ilynekor mi értelme, csak a kereket nyírja ki az ember teljesen és akkor már úgyis mind1 hányadik mert utolsó:@
ez kb 5 mp-embe került legalább..
képek, eredmények vannak vhol?
a pálya nekem bejött.. az az utátugrás az naon ott volt, igaz eleinte para volt, de a végére többnyire sikerült rendesen ívberakni, jó érzés volt 10 m-t repülni rajta
a hhh dh-hoz képest ez a pálya sokkal nagyobb kihívás volt..
de minek ide felszállítás? gyorsabban fel lehet gyalog érni, csak plusz benzinktg meg minden.. én az esetek többségében gyalog mentem fel, és akkor még nem is kellett megvárni a teherautót se.. és mozogtam is egy kicsit, ami átmelegített..
nekem személy szerint rossz volt h egyszerûen még nem volt idõm teljesen megszokni és megtanulni a pályát, nem próbválhattam ki az összes lehetõséget, pl emiatt nem mertem a letöréses részt bevállalni a pálya elején.. szal azok nagy elõnybe voltak akik tegnap is edzhettek itt, vagy helyiek, illetve tavalyról ismerték a pályát
egyébként meg reggel egy apró szarság miatt meg sikerült a rendõrbácsinak megbüntetnie engem és azokat akikkel jöttem:@ csak mert véletlenül helyismerret hiányában rossz helyen akartuk elhagyni a pályaudvart..
fasza hozzáállás, a tatai rendõrök takarodhatnának a p*csába, 15 ezerre büntettek ezért mindenkit, de tõlem az életben nem kapják meg az biztos!
egyébként a másik h akik defektet kaptak, azok mért nem tudnak félreállni a pályáról? mért kell elceszniük más versenyét is, azzal h feltartottak engem a pály avégén? konkrétan aki elõttem ment kapott defektet de továbbment
ilynekor mi értelme, csak a kereket nyírja ki az ember teljesen és akkor már úgyis mind1 hányadik mert utolsó:@
ez kb 5 mp-embe került legalább..
képek, eredmények vannak vhol?
Írta 2007. október 21. - 21:10

Hát a legjobb idõ Gulyás Misié lett 1:39:03-al a második abszolultban egy helyi srác Vidéki Dánielé 1:39:35 (a század asszem nem pontos) harmadik legjobb Zámbó Dávidé 1:43:40-el
Írta 2007. október 21. - 20:58

Fucker: Nem tudom, Te hogy vagy vele, de a hazai bringások nagy százalék nem annyira profi, hogy minden itthoni pályát elsõre kifogástalanul abszolvál, hiperûrsebességgel, úgy hogy a pulzusa nem emelkedik meg jobban mintha a boltig menne el mozgó járdán...
Az ok, hogy itthon szinte mindenhol hátrány egy DH bringa, de azért nem kellene állandó jelleggel beszolni azért mert valaki nehéz esetleg veszélyes részeket talál egy-egy pályában, fõleg, ha az itthon van.
Gondolom Te vagy az a legendás bringás aki minden hazai versenyen belóg az ídõmérõ körre és bekötött szemmel féknélkül szétaláz mindenkit, aztán eltünik.
Egyszer azért kiváncsi lennék, hogy mit mész...
@: Nem vagyok jó kedvemben,....
Az ok, hogy itthon szinte mindenhol hátrány egy DH bringa, de azért nem kellene állandó jelleggel beszolni azért mert valaki nehéz esetleg veszélyes részeket talál egy-egy pályában, fõleg, ha az itthon van.
Gondolom Te vagy az a legendás bringás aki minden hazai versenyen belóg az ídõmérõ körre és bekötött szemmel féknélkül szétaláz mindenkit, aztán eltünik.
Egyszer azért kiváncsi lennék, hogy mit mész...
@: Nem vagyok jó kedvemben,....
Írta 2007. október 21. - 20:52

Milan milyen idõk lettek? Mert szerintem nem rosszak az adottságok, csak kicsit rövid a pálya. A felsõ részt nem a bringagyilkos merõleges, hanem fordítókanyaros szerpentines módon kellene lehozni a köves szakaszon.
Ha lehet, akkor a rajtot még hátrébb raknám, akár egy kis vízszintes csiki-csukizás árán is.
A dupla ugratós részen át lehetne vinni a másik katlanba is a nyomot egy-egy transzferes fordítóval kb. ott, ahol most a transzferrõl visszaugrottunk a katlanba.
A wallrideos résznél, rögtön a kövek után le lehetne élesen fordítani jobbra, majd utána egy balos kis döntött kanyarral ismét balra a mostani nyom felé fordítani. Ez megtörné a nagy tempót, meg beletenne még egy kis technikát, ha mondjuk köves lenne.
A legalsó köves résznél meg balra fel lehetne vinni a sziklák felé a nyomot, amivel megint nõne a menetidõ, meg a nehézség.
Ha lehet, akkor a rajtot még hátrébb raknám, akár egy kis vízszintes csiki-csukizás árán is.
A dupla ugratós részen át lehetne vinni a másik katlanba is a nyomot egy-egy transzferes fordítóval kb. ott, ahol most a transzferrõl visszaugrottunk a katlanba.
A wallrideos résznél, rögtön a kövek után le lehetne élesen fordítani jobbra, majd utána egy balos kis döntött kanyarral ismét balra a mostani nyom felé fordítani. Ez megtörné a nagy tempót, meg beletenne még egy kis technikát, ha mondjuk köves lenne.
A legalsó köves résznél meg balra fel lehetne vinni a sziklák felé a nyomot, amivel megint nõne a menetidõ, meg a nehézség.
Írta 2007. október 21. - 20:00

Na, hát vége tatabánya dh-nak.
Sztem jó verseny volt, jó pályát sikerült összehoznunk, semmi különösebb fennakadás nem volt a hidegen kivül.
Sajnos akad 1-2 sérült emberke nekik mihamarabbi felépülést kivánunk.
Mindenkinek köszönjük a részvételt, a dobogósoknak pedig gratulálunk.
Jövõre is mindenkit szeretettel várunk.
És ez úton szeretném kikérni a résztvevõk véleményét, hogy érdemes lenne-e jövõre rendeznünk itt egy Magyar Kupa futamot?
Mindenkinek várom az észrevételét/javaslatát/kritikáját.
Sztem jó verseny volt, jó pályát sikerült összehoznunk, semmi különösebb fennakadás nem volt a hidegen kivül.
Sajnos akad 1-2 sérült emberke nekik mihamarabbi felépülést kivánunk.
Mindenkinek köszönjük a részvételt, a dobogósoknak pedig gratulálunk.
Jövõre is mindenkit szeretettel várunk.
És ez úton szeretném kikérni a résztvevõk véleményét, hogy érdemes lenne-e jövõre rendeznünk itt egy Magyar Kupa futamot?
Mindenkinek várom az észrevételét/javaslatát/kritikáját.
Írta 2007. október 20. - 22:28

Írta 2007. október 20. - 22:17

Aki holnap jön az készüljön fel... a felsõ része a pályának kicsit más lett nagyon megeteti az embert 
Persze holnap még le lehet jönni idõmérõ elõtt párszor, ha minden jol megy akkor az idõmérõ csak 12-kor fog kezdõdni.

Persze holnap még le lehet jönni idõmérõ elõtt párszor, ha minden jol megy akkor az idõmérõ csak 12-kor fog kezdõdni.