Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2007. November 11. - 00:54

Posted 2007. November 10. - 23:30

mindig mindent magadra veszelMiért LCs milyen a stílusunk?
hát van egykét arc, aki elég primkón tolja, és a legdurvábbakat ráadásul -ha jól láttam- moderáltad.
de arról nem te tehetsz, hogy mások primkók és meghúzzák a színvonalat...na a Béla abba nem szállt be - erre gondoltam urambocsá...
Posted 2007. November 10. - 19:39

Miért LCs milyen a stílusunk?viszont az teccik, hogy a Béla nem vette fel az ottani stílust
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem ismeritek a részleteket és úgy alkottok véleményt.igen. és rossz látni, hogy ketten így veszekednek,pedig alapvetõen egy a céljuk. csak más úton, módon tartanak oda.
...és ez vonatkozik a célokra, utakra is.
Posted 2007. November 10. - 18:01

ez az Orsi! (de miért is kell dícsérni?)
Posted 2007. November 10. - 17:59

Orsit meg valaki dícsérje már meg, vagy valami, mielõtt túladagolná az öntömjént

Posted 2007. November 10. - 17:46

Ha ez nekem szólt, akkor csak annyi a válaszom, hogy soha ne mondjanak a képedbe (meg a hátad mögött se) olyanokat mint nekem.Tényleg nem semmi ami mostanában megy.
Elõször nem a kicsinyes sértõdöttségeken és a mellveregetésen kellene átlépni?
Ha nem nekem szólt akkor a fenti bekezdés meg nem neked szólt.
Posted 2007. November 10. - 17:07

Posted 2007. November 10. - 14:49

Elõször nem a kicsinyes sértõdöttségeken és a mellveregetésen kellene átlépni?
Posted 2007. November 10. - 13:41

Posted 2007. November 10. - 13:20

Az nem megy, hogy minden verseny maga szerezzen szponzorokat. és itt most nem a felszállításra, kajáltatásra gondolok. portfólioval kell egy támogatóhoz menni; jövõre ennyi és ilyen versenyt rendezünk, ennyi résztvevõvel, nézõvel, ez és ez a média lesz jelen, ezeknek ennyi és ennyi a látogatottsága, olvasottsága.
Ha ennyire tudod mit kell csinálni akkor mi probléma ?
eladó cuccok
Posted 2007. November 10. - 13:19

Posted 2007. November 10. - 01:26

Rocsi, ha közvetlenül engem és / vagy szeretteimet nem szakmai síkon támadják (vagy a szakmai vitákat mindig személyes hangvételûre cserélik), úgy védekezek ahogy tudok. Köszönöm a megértést!olvasva a dalmamagot: http://dalmamag.hu/a...o-cry/#comments
hadd figyelmeztessem az érintetteket, hogy mind egy dologért dolgozunk/küzdünk/teszük, ezért értelemesebb lenne normális hangnemben tárgyalni.
...és ha elolvasod amit Béla írt vagy megnézed a linket amit én beillesztettem, akkor látni fogod, hogy a fõtitkák egy leány - Módos Gabriella.És igen, fõtitkár úr tiszteletét tehette volna legalább egy dh versenyen. mondjuk az ob-n.
Posted 2007. November 10. - 00:28

hadd figyelmeztessem az érintetteket, hogy mind egy dologért dolgozunk/küzdünk/teszük, ezért értelemesebb lenne normális hangnemben tárgyalni.
Béla, leírtam, hogy miben nem teljesítette szövetség a kötelességét.
És igen, fõtitkár úr tiszteletét tehette volna legalább egy dh versenyen. mondjuk az ob-n.
Az nem megy, hogy minden verseny maga szerezzen szponzorokat. és itt most nem a felszállításra, kajáltatásra gondolok. portfólioval kell egy támogatóhoz menni; jövõre ennyi és ilyen versenyt rendezünk, ennyi résztvevõvel, nézõvel, ez és ez a média lesz jelen, ezeknek ennyi és ennyi a látogatottsága, olvasottsága.
és akkor lehetne 100 km szalagunk egy évre, adott támogató logójával, lehetne támogatói fal a dobogó mögött, megfelelõ célkapu, sorozatban vezetõnek kiemelt mez támogatókkal stb.stb
de ezt elmondtam tavaly és tavalyelõtt is. ez nem kis feladat, de nem is túl bonyolult, és fõleg nem lehetetlen. a dh 4x sorozatokat évi 3-4 millióból nagyon profin le lehetne futtatni. ez az összeg semmi.
de amíg minden jó, amit a szöveségben zajló munkáról el lehet mondani, az az, hogy lelkes, addig nem fog szóba állni velünk senki.
elõreláthatóan a jövõ év már kárba veszett. a szövetségnél érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy profikra bízzák a 09-es szezon lebonyolítását. belátható, hogy a rendelkezésre álló knowhow kevés. a lelkesedés pedig ezt nem pótolja. max segítheti. persze ezt nem fogja senki ingyen csinálni, de valamit valamiért.
Posted 2007. November 09. - 21:27

Ha hobbizni akarsz még az sem.licensz - ehhez egyesületi tagság, és sportorvosi.
Posted 2007. November 09. - 20:09

Posted 2007. November 09. - 19:36

mi kell ahhoz, hogy 4x versenyen induljak?
gondolok olyanra mint orvosi engedély, stb stb...
eladó cuccok
Posted 2007. November 09. - 15:22

+ az Elnök, tehát az elnökség 5 tagú (http://mmtbszsz.hu/rolunk).A szövetség áll :4 elnökségi tagból õk döntenek a fontosabb ügyekben
Többek között HHH.A szövetség által hozott szabályok: melyek azok amelyeket nem tartott be?
Van, csak nem minden szakra terjed ki a mûködése.Sajtófelelõs, marketinges nincs
A pályázható idõpontok elõzetesen az említett fórum által és így az elnökség által el lettek fogadva.Amikor az év elején tartott nyílvános fórumon
összeállítottuk az idei versenyszezonban a Magyar Kupák idõpontjait, még nem voltam szakágvezetõ, de az ott jelenlévõkkel minden egymással keresztezõ idõpontot megnéztünk, és jelöltük ki a versenyeket.Akkor még a Pécsi versenyek még csak feltételes módban szerepeltek mint lehetséges helyszínek. Én is meglepõdéssel láttam késõbb, hogy a Pécsi verseny 2 MK-t, és 1 OB helyszínt kapott. Ezeket az idõpontokat a fõtitkár engedélyezte, mivel nem volt akkor szakágvezetõ. ezért fordulhatott elõ az a sajnálatos eset, hogy az utolsó MK idõpontja egybeesett a VB idõpontjával.
Posted 2007. November 09. - 14:48

és igen, most derült ki. csak egy példa: mi fizessük ki a szövetség két bírójának utiköltségét, szállását, tiszteletdíját.
és akkor még a sajtó ki is maradt;) ami nem elsõsorban a sajtónak rossz.
nem fika, csak helyzet...

Posted 2007. November 09. - 14:45

Válaszolok az általad feltett kérdésekre, de elõbb alapvetõ ismeretetõt szeretnék neked nyujtani a szövetség felépítésérõl.
Azt kell tudni elsõsorban, hogy mindenki társadalmi munkában végzi a feladatát, munkája mellett.Kivétel a szövetség fõtitkára:Módos Gabi aki fizetett alaklmazottként dolgozik a szövetségen belül.
A szövetség áll :4 elnökségi tagból õk döntenek a fontosabb ügyekben
Fötitkár , Fõtitkár helyettes
Szakágvezetõk.Xc.Maraton ,DH-4x, triál
SportKlubvezetõk, klubtagok
Ez a szövetség.A fõtitkár az,aki egyedül fizetést kap a munkájáért, de mint a fenntiekben leírtam az összes szakág ügyes bajos dolgaival neki kell egyszemélyben foglalkoznia. Nagyon sokat, és keményen dolgozik, de a rengeteg versenyzõ az összetett feladatok végzése mellett elõfordulhatnak idõbeni elcsúszások.Megjegyzem a Gabi munkáját csak dícsérni tudom.
A szövetség nem kerékkötõként doldolgozik, tehát van mirõl tárgyalni.
A szövetség által hozott szabályok: melyek azok amelyeket nem tartott be?
A szövetség milyen pénzt kér a versenyszervezõktõl? A szervezõk által aláírt versenyszervezési szerzõdésben le van írva milyen költségeket fizet a szövetség,(idõmérés, bírók napidíja) és mik azok amik terhelik a szervezõket
(bírók étkeztetése, utiköltége, kupa, érem, pénzdíj)A szervezõk rendelkeznek az általuk szerzett támogatói pénzekkel, nevezési díjakkal.
Azt mondod a szövetség részérõl nem tartják fontosnak a megjelenést. Õszintén, ki az, akit a fennt leírt szövetségi tagok közül odavártál volna? Én az OB-n mint szakágvezetõ már részt vettem, és ezezentúl is részt fogok venni mindegyiken.
A sponsorációs pénzekrõl nincs tudomásom, csak annyi, hogy a tavalyi támogatásnak csak a fele állt rendelkezésre. A többi szakág sem áll jobban, de ott nagyobb az indulók létszéma, mert tömegsport jellegû. És a támogató értelemszerûen elsõsorban oda adja a pézét, ahol többen látják.
Sajtófelelõs, marketinges nincs, ezeken változtatni kell. Ez a sport jól eladható lenne a médiának. De addig nekünk mint versenyszervezõknek kell megtennünk a kezdõ lépéseket hogy csábítóak legyünk számukra. Keresni kell a lehetõségeket sponsorokat, megfelelõ méltó versenyhelyszíneket . Csak akkor fognak jönni ha látják a fejlõdést.
Én a nyáron az OB elõtt kapcsolódtam a szövetség életébe. Sokáig gondolkodtam ezen a döntésen, mert tudtam mit vállaltam, de a sport iránti szeretet miatt elvállaltam, és azért is, mert nem volt egy felelõs személy aki összefogta volna a szakágat..Amikor az év elején tartott nyílvános fórumon
összeállítottuk az idei versenyszezonban a Magyar Kupák idõpontjait, még nem voltam szakágvezetõ, de az ott jelenlévõkkel minden egymással keresztezõ idõpontot megnéztünk, és jelöltük ki a versenyeket.Akkor még a Pécsi versenyek még csak feltételes módban szerepeltek mint lehetséges helyszínek. Én is meglepõdéssel láttam késõbb, hogy a Pécsi verseny 2 MK-t, és 1 OB helyszínt kapott. Ezeket az idõpontokat a fõtitkár engedélyezte, mivel nem volt akkor szakágvezetõ. ezért fordulhatott elõ az a sajnálatos eset, hogy az utolsó MK idõpontja egybeesett a VB idõpontjával. A versenyszervezõk is hibáztak mert nekik is át kellett volna gondolni az idõpont ütközést.A fõtitkár is, de mivel az õ miunkarendje annyira sokrétû, hogy ez elkerülhette a figyelmét. Nem szabad ezért hibáztatni érte.
Kérek mindenkit akinek építõ jellegû tanácsa kritikája van az mondja el nyugodtan itt, vagy a nov.15.-én a Danubius rádióban tartandó nyílt fórumon, ahol a sportág jövõjérõl, jövõ évi versenyhelyszínekrõl lesz szó
Üdv, mindenkinek szép napot
Posted 2007. November 08. - 23:21

A Mecsextrém Park ragaszkodott hozzá, hogy mindenképp OB ill. Kupafutam legyen a náluk szervezett versenyünk.
-Sajnos jövõre nem biztos, hogy erre lesz lehetõségünk (50.000 Ft pénzdíj, bírók szállása, étkezés, egyebek).
-Nagyon fontos megjegyeznem, hogy a Szövetségtõl megkaptuk az alábbiakat ingyen: profi idõmérést (ami komoly költség), a rajtszámokat (egyszer nem érkeztek meg hozzánk, de megoldottuk). Valamint a versenybírók is segítettek, ha emberhiányunk volt!
Üdv:
Horváth Cs.
ehhez azért hozzátenném, hogy azért ragaszkodott hozzá a park, mert mi azt mondtuk, hogy annak van értelme, ha MK és OB futamot rendezünk. mert arra sokan eljönnek.... na ez a két versenyen együttvéve volt kb. 100 fõ.