Na Barcika!
Második versenyem. Szombaton egy kört tudtam menni (csúszni) azalatt bõrig áztam.A végét próbáltam megugrani,mint a nagyok,de nem nagyon akart összejönni:(.Persze drága jó Mörfi papa törvényeinek megfelelõen mire visszamentem a szállásra és bepakoltam az esõ elállt.
Vasárnap kényelmesen 10 körül kimentem,reméltem,h addigra a többiek letolták a sarat,mert gyönyörû idõnk lett. Sajnos a pálya nem nagyon akart száradni és ezáltal elég sok volt a kicsúszás és a bukás.Azért mire közeledett az egy óra és a rajt,addigra sokat javult, így az út átugrást próbálgattam,de a hátsó kerekem gyakran fent akadt.Az utolsó próbánál pedig sikerült a vártnál közelebbi kapcsolatot létesítenem az érkezõvel ( kiváncsi vok mikor nõ vissza a bõr a bal farpofámra

) ennek hatására és mert az elsõ körben még pereceltem egyet az út átugrást kihagytam. (Páran kiröhögtek emiatt,de nem érdekel, örülök,h kibírta a bokám a menetet.A 2.22-õvel kiegyeztem:). ) A második körre már eléggé elment a kedvem a zúzástól annyira fáradt voltam,de nem én voltam az egyedüli. Ennek ellenére csak elindultunk és mindenkinek az idején látható volt,h a pálya eléggé felszáradt.Kapásból tripla volt az örömöm, mert a fáradtságom ellenére 1.esés nélkül leértem,2. sikerült az út átugrás,3. és az idõmet 2.00-ra letornáztam.
Mikor már mindenki örült,h komolyabb balesettõl mentesen lezajlott a verseny, a közönség szórakoztatására az útátugráson nyomultunk.Egészen addig,míg egy szerencsétlen baleset nem történt és az egyik srác aki rosszul érkezett ráesett egy lányra a közönségben. Sajnos ez a baleset eléggé megfagyasztotta a remek hangulatot,de mindenki igyekezett segíteni ahogy tudott. A lányt a mentõ elvitte és azt mondták,h nem túl komoly a baja,de ha jól tudom eszméletlen volt. De szegény fiút is nagyon megviselte a dolog.
Ezúton üzenem mindkettejüknek,h jobbulást és remélem nem vette el a kedvüket ez a szerencsétlenség.

Aki meg tud valamit a lányról, az tegye már meg,h megírja nekem,h hogy van. Nagyon remélem,h tényleg semmi komoly.