Jó lenne errõl egy hivatalos versenykiírást látni...
Kezd egy kicsit komolytalan lenni ez a másodkézbõl ezt meg azt hallottam...
nem másodkézbõl hallottam, magától a szervezõtõl! és szerintem holnapra lesz kiírás. Viktor érti a dolgát!
Jó lenne errõl egy hivatalos versenykiírást látni...
Kezd egy kicsit komolytalan lenni ez a másodkézbõl ezt meg azt hallottam...
Hello! Most mondták hogy hétvége EGEDDH kupafutam bagolyirtás helyett. (meg hogy sok jó csaj is jön)
RP
Tuning mûvek
www.siklub-szombathely.hu
Gól...Ez egy válogató, pontszerzõ verseny lett volna, könyörgöm.
Ajánlom mindenkinek megnézni a komlói 4x pályát, hogy nagyjából el tudja magát helyezni, hogy _ténylegesen_ mit jelent egy pályát/versenyt megcsinálni... És utána pályázgatni.
Aktuális civil
András, ezt hónapokkal ezelõtt is lehetett tudni......
Ott bukott el, hogy semmit nem ad a szövetség, de még pénzdíjat is biztosítani kell, és ez már teljesen betette a kaput...
".....Küllõ Banditól kaptam az infót, hogy a most hétvégére tervezett bagolyirtási DH futam 3 héttel késõbb, azaz június 14-15-én lesz!........"
Akkor sürgõsen beszélnem kell az iletékesekkel, mert a futam egyben EB, VB válogató verseny is. Egy ilyen tipusú verseny idõpontjának a megváltoztatásához szövetség elnökségének a jóváhagyása szükséges. Errõl a változásról engem még senki nem tájékoztatott, itt hallottam elõször róla.........
RP
Tuning mûvek
www.siklub-szombathely.hu
UCI cékettõ 4X Dirtpark Komló handmade (non-profi) video:
The life is short, ride more!
Kössz Néger!
UCI cékettõ 4X Dirtpark Komló handmade (non-profi) video:
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
...Küllõ Banditól kaptam az infót, hogy a most hétvégére tervezett bagolyirtási DH futam 3 héttel késõbb, azaz június 14-15-én lesz!
TILEN FRANK - TEAM SCOTT LACTAT 0:51.03 - 15 UCI pont