nem a szövetség rendezi, de neki kell megteremteni a lehetõségeket; egységes idõmérés, egységes arculat, képviselet a médiák irányában, képviselet a fõszponzorok felé. az ez irányba tett lépései a szövetségnek (ha egyáltalán voltak) nem érnek semmit.
Béla:
tényleg minden tiszteletem azért, hogy a szíveden viseled a dolgot, de:
"segítesz a pécsi srácoknak a szárnyaikat bontogatni"
elfelejted, hogy volt pécsi dh ob és kupafutamok. mecsextrém. ott azért nincs már, mert 1 héttel az egyik kupafutam elõtt megvontátok (volna) a kupabesorolást tõle, anélkül, hogy velünk bármi egyeztetés történt volna. emiatt kevesebb, mint 40 induló volt. ennek anyagi kárát mi nyeltük be.
aztán az OB-ra, amit szintén mi rendeztünk képtelenek voltatok lejutattni a rajtszámokat.
a mecsextrémben mindig pontosan ki voltak fizetve a pénzdíjak, szervezésileg mindig minden rendben volt, és elindultak a tárgyalások az erdészettel, hogy egy tv-torony pályát jelöljünk, ami aztán minden igényt kielégített volna.
a fent említett okok miatt nem folytatódtak ezen tárgyalások.
fent kérdeztem is, de megint nem válaszoltál rá.
egy utat látok: néhány versenyrendezõ összefog, és külön sorozatot indít, saját képviselettel.
Peti. A tavalyi szezonban 2 Magyar Kupafutamot, és 1 OB-t rendeztetek kis változtatásokkal ugyanazon a pályán. A versenyzõk ráuntak. Ezért voltak az utolsó Magyar Kupafutamon olyan kevesen. Az utolsó versenyetek Magyar Kupa minõsítését azért kellett volna átminõsíteni, mert egybeesett a versenyetek idõpontja a Fort William-i Vb-vel, amelynek egyenes következteteése az, hogy akik a VB-n elindultak, nem tudtak indulni a Bajnokságban, ezáltal nem tudtak bajnoki pontokat szerezni, és elúszott a Bajnoki címük is. Sok mindenkinek, köztük nekem is elkerülte sokáig a figyelmemet ez az idõpont ütközés, de amikor észrevettem, rögtön jeleztem a szövetség felé, módosítás reményében, amelyet a szövetség határozatban elutasított.
A TV tornyos tárgyalásokat pedig folytathatnátok, mert ha jó pálya lesz akkor nem 40 induló fog rajta elindulni hanem több. A rajtszámokban viszont igazad van, de mivel utolsó verseny volt akkorra már minden versenyzõ rendelkezett rajtszámmal, és csak pár darab ratszám(1-2) maradt nálunk.
Az összefogási szándékomat, eggyüttmûködésre neked is felajánlom,mint azoknaka srácoknak(Ulmer Ákos), akik lelkesen felajánlották a segítségüket, hogy a Jakab hegyen csináljanak egy pályát. Helyezzétek üzleti alapokra versenyeket, mert kb. ez ami várható a szövetségtõl. Én a magam részérõl ezután is megfogok mindent tenni ami az energiámból telik, de be kell mindenkinek azt látni, hogy ezt a tevékenységet én, és a szervezõ társaim társadalmi munkában végezzük, a sport iránti elhivatottságból. A szövetség egyetlen alkalmazottjától pedig nem lehet azt elvárni, hogy marketing feladatokat is ellásson. Nincs senki a szövetségben tudtommal, aki ilyen jellegû feladatokat végezne. Magunkra vagyunk utalva, támogatás nélkül. Annak örülünk jelenleg, hogy a körülményekhez képest zökkenõmentesen zajlottak az eddigi futamok.Viszont nagy szükség lenne a ti munkátokra is odalent.