Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Jó lenne errõl egy hivatalos versenykiírást látni...

Kezd egy kicsit komolytalan lenni ez a másodkézbõl ezt meg azt hallottam...

nem másodkézbõl hallottam, magától a szervezõtõl! és szerintem holnapra lesz kiírás. Viktor érti a dolgát!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na ácsi ácsi.
azért ott volt valami, ami máshol kevés van. és komlón balázs vállalta, hogy ezt hosszútávú befektetésként kezelje, de ilyen lehetõségekkel azért nem minden városban találkozni.

inkább azt kérdezném, hogy miben merül ki a szövetség munkája? mit tudott intézni az elmúlt egy évben? le van ez írva valahol? készült terv, vagy bármilyen vállalás, hogy mit kell elérni?

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Hello! Most mondták hogy hétvége EGEDDH kupafutam bagolyirtás helyett. (meg hogy sok jó csaj is jön)

Jó lenne errõl egy hivatalos versenykiírást látni...

Kezd egy kicsit komolytalan lenni ez a másodkézbõl ezt meg azt hallottam...

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ez egy válogató, pontszerzõ verseny lett volna, könyörgöm.
Ajánlom mindenkinek megnézni a komlói 4x pályát, hogy nagyjából el tudja magát helyezni, hogy _ténylegesen_ mit jelent egy pályát/versenyt megcsinálni... És utána pályázgatni.

Gól...

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Hello! Most mondták hogy hétvége EGEDDH kupafutam bagolyirtás helyett. (meg hogy sok jó csaj is jön)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez egy válogató, pontszerzõ verseny lett volna, könyörgöm.
Ajánlom mindenkinek megnézni a komlói 4x pályát, hogy nagyjából el tudja magát helyezni, hogy _ténylegesen_ mit jelent egy pályát/versenyt megcsinálni... És utána pályázgatni.

Aktuális civil

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
ez igy van de ez bonyolultab mint ,hogy itt elmondjam.
gyertek le vasárnap bringázni!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

...
Ott bukott el, hogy semmit nem ad a szövetség, de még pénzdíjat is biztosítani kell, és ez már teljesen betette a kaput...

András, ezt hónapokkal ezelõtt is lehetett tudni...

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Teljesen igazad van, így alakult, bocs (bár nem én szerveztem volna, csak mindenki így gondolja). Ott bukott el, hogy semmit nem ad a szövetség, de még pénzdíjat is biztosítani kell, és ez már teljesen betette a kaput (Béla, ne vedd magadra, tudom, ha tehetnéd megoldanád).
Nem kell izgulni, verseny lesz, ha nem MK, akkor nem, teljesen érthetõ,
attól még lehet egy jót versenyezni, csak nem lesz pénzdij meg két szöv. bíró, de ezenkivül minden lesz.
Ha valaki mégis szeretne vasárnap bringázni a Bagolyon, küldjön nekem egy e-mailt, és szerzek teherautót. Ha valaki beigéri és nem jön le, az viszont többet ne is jöjjön errefele, mert az nagy kib***ás velünk!

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

".....Küllõ Banditól kaptam az infót, hogy a most hétvégére tervezett bagolyirtási DH futam 3 héttel késõbb, azaz június 14-15-én lesz!........"

Akkor sürgõsen beszélnem kell az iletékesekkel, mert a futam egyben EB, VB válogató verseny is. Egy ilyen tipusú verseny idõpontjának a megváltoztatásához szövetség elnökségének a jóváhagyása szükséges. Errõl a változásról engem még senki nem tájékoztatott, itt hallottam elõször róla.........

Marha egyszerû... legyen a Bagolyírtás akkor, de ne lehessen hivatalos kupafutam...
Eltörölni semmiképp nem szabad, mert egy jó verseny maradna el, de ha erre rábólint a szövetség, akkor ebbõl mindenki rendszert fog csinálni, és akkor már tényleg felesleges versenynaptárt készíteni... egy kicsit legyünk már következetesebbek.
Volt rá X hónap, hogy megszervezzék... nabumm nem sikerült... megesik... ezért ne büntessük õket, de azért ennyire elnézõek se legyünk ha már valamilyen cél felé tartunk... vagy ne gyártsunk feleslegesen elveket...

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

UCI cékettõ 4X Dirtpark Komló handmade (non-profi) video:

Nagyon jó a videó (bár úgy tûnik a hangrendszerem meghalt, mert olyan fura hangokat hallatott és elnyomta a zenét ;) ). Mindenesetre a videó alapján nagyon jó verseny lehetett. A pálya is nagyszerûnek tûnik kár, hogy nem tudtam kimenni megnézni.

Grat a rendezõknek, a pályaépítõ(k)nek és minden versenyzõnek és résztvevõnek!

The life is short, ride more!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Kössz Néger!

yo' welcome' nig' :D
bár igazából te sokkal többet tettél az egészért, mint én..
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

UCI cékettõ 4X Dirtpark Komló handmade (non-profi) video:

Kössz Néger!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Küllõ Banditól kaptam az infót, hogy a most hétvégére tervezett bagolyirtási DH futam 3 héttel késõbb, azaz június 14-15-én lesz!

...
Mindenki köszöni Ádám!

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
".....Küllõ Banditól kaptam az infót, hogy a most hétvégére tervezett bagolyirtási DH futam 3 héttel késõbb, azaz június 14-15-én lesz!........"

Akkor sürgõsen beszélnem kell az iletékesekkel, mert a futam egyben EB, VB válogató verseny is. Egy ilyen tipusú verseny idõpontjának a megváltoztatásához szövetség elnökségének a jóváhagyása szükséges. Errõl a változásról engem még senki nem tájékoztatott, itt hallottam elõször róla.........

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Hello mindenkinek!

Régen jártam erre és úgy gondoltam visszaolvasok....hát ment az "ereszd el a hajamat" :D lol

Na de ettõl függetlenül én szinte teljes mértékben t@rpi-nak adok igazat, ugyanis versenyt még igaz nem rendeztem de a pálya építésbõl a részemet jelentõsen kivettem. Tudom milyen érzés amikor vkinek nem tetszik egy pálya és ez egy olyan ember akinek van kisebb befolyása...
És ilyenkor jön a gubanc: beleszol a szalagozásba, mert h õ ott nem tud lemenni egyéb okok miatt. Na ezt nem szeretem. Ha nem tudja teljesiteni akkor be lehet állni nézni és nem önkényesen átszalagozni. Mert elõtte esetleg meg lehet minket kérdezni h mi lenne, ha "csinálnánk arra egy kerülöt" ? Ezzel semmi baj nincs mert akkor az ember, ha nem is abba az irányba de probál olyan utvonalat kijelölni az ilyen bandának amivel nem lesz vki gyorsabb, ha nem megy el a durva részen ( mert a kerülö lényege, hogy könnyebb de joval lasabb legyen ).

Ezekután jön mindenki az egyéni kérésekkel, most nem azért de kit érdekel?!, kinek mi a kérése van egy adott pálya mindenki oldja meg, mert azért jött versenyezni.
Szal vki elkezdi és aztán mindenki szépen sorban utána csak sorszámot felejtettek el tépni.
Most nemazért de érdekes mindig a "nagymenõkihaénnemcsávók" szolnak bele az ilyen dolgokba, bezzeg aki egy kicsit is tud biciklizni azt nem zavarja az ilyen, hanem mit mond ???
-> tyûû ba##er elég kemény kis pálya lett lesz mit filozni az iveken, ennek mi lesz az eredménye?? na mi ??? az hogy az ilyen versenyzõ ugy megy haza h ódákat zeng a pályárol még ha csuszás vagy egyéb hiba is csuszott a gépezetbe, de a következõ versenyre már nyálcsorgatva jön mert tudja h itt mindig igazi downhill pálya várja.

Bocs h ennyit irtam de volt mit bepotolni.
The best part of racing: the adrenalin rush...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
FIGYELEM!

Küllõ Banditól kaptam az infót, hogy a most hétvégére tervezett bagolyirtási DH futam 3 héttel késõbb, azaz június 14-15-én lesz!

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
Nagyon brutál a pálya így videó alapján
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag