Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

DetH

DetH

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Esetleg nem túl karcsú a mindössszesen 2 kategoria?
Vagy komoly pályán komolytalan versenyt akartok rendezni?

Miért kevés a 2 kategória? Nemhiszem, hogy ettöl függ a verseny komolysága. Ha pedig mégis, fenn áll az opcio, hogy otthon lehet maradni. Én megértem, hogy hiányolod a Senior kategóriát. De hamár itt tartunk... én meg a kupafutamokrol hiányolom hobbybol a junior(licenc nélküli!!) kategóriát. De nincs és kész. Sokkal inkább számít a szervezés, a felszállítás, a szalagozás, az ellátás, a lehetõségek.
-Nem keveset dolgoztak a srácok a pályán, etalon kanyart építettek fábol, mert ugye a mátra nagyrészt kõböl áll. Abbol meg nem könnyû kanyart vagy ugratót építeni, ha nincsen elég föld. Intéztek támogatókat, lesz mit tenni a kosarakba. Szervezés pipa.
-Bagolyirtáson ugy van tervezve, hogy 4 auto lesz. Felszállítás pipa.
-Szalagozásban is lehet bízni, BPDH-t is végig szalagozták/tuk (mert ugye volt már rá példa hogy mentem egy kupafutamos pályán, és elkellett gondolkodnom, hogy ez most még a pálya? mert sehol nem volt egy szalag cafat se. Bükkszentkereszt) Szalagozás pipa.
-Nagyon ugynéz ki, hogy lesz toitoi wc, hogy ne legyenek problémák. Este bográcsozás, grillezés van tervezve. És a GoFast mint szponzor ismét hozza a nevezõknek a termékmintát. Ellátás pipa.
-A MBKSE bármelyik tagját megkeresitek, hogy szeretnétek menni bringázni, szereznek nektek felszállítást ha elegen vagytok, és van alkalmatok az ország egyik legjobb pályáján menni. Szerintem a lehetõségekhez is tehetünk egy pipát.

"Úgy érzem itt az ideje rendbe tenni" ezt az idõpontos kérdést is. Bagolyirtási idõpont elöbb megvolt, mint a Tokodi. Juli elsején kaptam délben egy levelet hogy Aug 2-3 Bagolyirtás. Tokodról pedig Ákos szolt kb egy hete, hogy Julius 25-26 verseny náluk. Említettem, hogy nem tul szerencsés dátum a konatali miatt. Külön szoltam hogy Juli 19-20 Sattaratta, Aug 2-3 Bagolyirtás, és erre figyeljenek. Pár nap mulva jött a válasz, hogy sajnálják és bocsi, de 2-3. ára szerveznek õk is, és már megvannak rendelve a dolgok. Azthiszem innentöl mindenki döntse el, hogy ki tûzte ki a rossz idõpontot.

Ezt a hozzászólást nem azért irtam, mert balhét szeretnék. Csak szimplán nem tetszik, hogy a Mátraiakat szurjátok azért, mert Tokod rosz idõpontban van, mert csak 2 kategóriát indítanak, mert májusban elmaradt a kupafutam (amit amugy nem is õk szerveztek volna).

Béke

Balogh Dani
deth@citromail.hu

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Akkor köszönjük Józsinak :) Legyen ott Bagolyirtáson is(meg minden hasonló eseményen)mert kellenek a jó fotósok...(kevés van belõlük)
:D
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
A nagy részét nem én készítettem, hanem kaptuk egy kedves fotós ismerõstõl, aki most gyakorolja a fotózást ezen a téren. Bagolyirtásra mégjobb fotókra kaptunk ígéretet. Köszi Józsi.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Köszi,jók lettek a képek!!!
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Na akkor Galyatetõ DH képek:

http://s335.photobuc...467/Betyarok08/

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Hi!
A miskolci 4x versenyhelyszínrõl kéne infó.
Nekem azt mondták hogy a Komlostetõi pályán lesz.
Ha ez igaz akkor nemtudjátok hogy át lesz-e alakítva
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Az jólenne ha linkelnétek képeket a galyai versenyrõl mert sokan kattogtattak de szerintem azok csak kiváncsi turisták voltak akik nemláttak még ilyet... :D
Pár kép már van plussz eredménylista is: www.mexse.hu

Link please :D

CzN

CzN

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz nekem is nagyon jól esett a buzdítás! Köszönjük szépen! Remélem sok jó kép készült és mielõbb felkerülnek a netre!

peaty zonked

peaty zonked

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Engem sem zavart. Biztos túl buzgó volt a pályabíró. Egyébként nagyon jó hangulatú verseny volt.

Képek?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Nos, ahol mi álltunk (a letörés és a meredek vízmosás között a felvonónál) ott az egyik pályabíró ránk szólt, hogy a célból telefonon üzeni a fõszervezõ, hogy légyszíves ne olyan hangosan - mert zavarjuk a versenyzõket.... Nem igazán értettük, mert mi is szeretjük a buzdítást versenyen, és igazán jó hangulat volt ott. Azt gondolom, hogy egyvalakit zavarhatott csak, és õ jelzett a célban. Egyébiránt a verseny végén több versenyzõt is megkérdeztük, hogy valóban zavaró volt-e a szurkolás. A válasz egyértelmûen: NEM; sõt még jól is jött :)
Azért megpróbálkoztunk a suttogva szurkolással is :P
Fotókat ma nyomom fel.

Scrap05

Scrap05

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hát én még nemnagyon láttam olyan versenyzõt/rider-t akit az zavbarna ha "bíztatják", szurkolnak neki..:D

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

Az milyen, hogy a galyatetõi versenyen a túl hangos szurkolás zavarta a versenyzõket? :D (Pedig nem is vittünk kürtöt. A szervezõk mégis reklamáltak, hogy ne olyan hangosan)

Milyen szervezõk reklamáltak?!! És egyáltalán nem zavarta a versenyzõket hanem még tetszett is a versenyzõknek,hogy vannak szurkolók/hozzátartozók/barátok/barátnõk...
Nagyon jó volt a verseny! Köszönjük a MEXSE-nek

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hali!

Van 2 szabad helyem Sátoraljaúlyhelyre, aki fuvart keres szóljon. Pécsi és budapesti megállók vannak.

Üdv Pupák
FanatiX

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Walaki tudna egy flyer-t vagy valami infót tolni TokodróóL??
A pálya maradt a tavalyI?

thxthxx

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Az milyen, hogy a galyatetõi versenyen a túl hangos szurkolás zavarta a versenyzõket? :D (Pedig nem is vittünk kürtöt. A szervezõk mégis reklamáltak, hogy ne olyan hangosan)

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
jaja mi is lebontjuk simán, csak az ásó, fejsze, kapa Árpinál maradt szal mindenképp össze kell futnunk,......öreganyám remeg -.-"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Csetlünk-botlunk még...

szinte mindennap fennvagyunk hegyen szal ha gondolod elsimíthatjuk az ugratókat. csak szólj ha szabad aztán viszünk fel pár lapátot és hip-hop megvan. csakhogy ne tudják emiatt húzni az idõt.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Kõszegen mien tervek várhatóak majd a páylát illetõen?
Hát mondjuk ha segít Gumi akkor rosz nem lehet..:)

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
jah és utolag is kösz a segitséget sattarattát illetõen
The best part of racing: the adrenalin rush...

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
A tokodi hangulatot nem sok minden tudja überelni..........
The best part of racing: the adrenalin rush...