OB...
Tulajdonképpen nem volt, röviden ennyit tudnék mondani:
-Nem volt fotocellás mérés csak ilyen fél fotocella a célban.
-Az idõmérõ emberke azt sem tudta melyik rendezvényen van, nem tudom, hogy a saját vagy a gép hibájából, de már az idõmérõ eredményei is elvesztek, ugyanugy a döntõé is késõbb és elég hihetetlen idõk születtek.
-Az idõmérõ után összegyültek lent páran, hogy eldöntsék, hogy folytassák-e a rendezvény lebonyolítását, mint utólag kiderült ez teljesen felesleges volt.
Elvileg Krizsák Janika nyert 1:43!!-as idejével...Gulyás Misi (aki megovta a versenyt ezért nem is lett eredményhirdetés) lett elvileg a második 1:50-nel azt hiszem és a harmadik helyezést pedig Halász Krisztián szerezte meg 2:01-el elvileg.
A pálya természetesen nagyon jó volt, néhol sáros, néhol száraz és persze a 2 egyvelege. Nekem nagyon tetszett és rájöttem mirt a legjobb itthon, nem voltam még Sattarattán ezért hatalmas élmény volt.
Utolag pedig szeretném átadni minden tiszteletemet Zsolonak, mert hatalmas lelki helytállás kell szerintem, ahhoz, hogy vki, mint fõbíró kimondja, hogy az óvásnak helyt ad és nem tudja hitelesnek tekinteni az ob eredményeit, és mindezt a külvilág felé nyugodtan kijelenteni és az utána hozzá érkezõ emberáradattal emberien beszélni. Ehhez sztem hatalmas önffegyelem szükséges.
asztak.rva....
nem csoda, hogy ekkora kuss van.
azért égõ, hogy a csokiversenyek sorban, problémamentesen lezajlanak, az OB meg...
mindegy.