Esetleg nem túl karcsú a mindössszesen 2 kategoria?
Vagy komoly pályán komolytalan versenyt akartok rendezni?
Miért kevés a 2 kategória? Nemhiszem, hogy ettöl függ a verseny komolysága. Ha pedig mégis, fenn áll az opcio, hogy otthon lehet maradni. Én megértem, hogy hiányolod a Senior kategóriát. De hamár itt tartunk... én meg a kupafutamokrol hiányolom hobbybol a junior(licenc nélküli!!) kategóriát. De nincs és kész. Sokkal inkább számít a szervezés, a felszállítás, a szalagozás, az ellátás, a lehetõségek.
-Nem keveset dolgoztak a srácok a pályán, etalon kanyart építettek fábol, mert ugye a mátra nagyrészt kõböl áll. Abbol meg nem könnyû kanyart vagy ugratót építeni, ha nincsen elég föld. Intéztek támogatókat, lesz mit tenni a kosarakba. Szervezés pipa.
-Bagolyirtáson ugy van tervezve, hogy 4 auto lesz. Felszállítás pipa.
-Szalagozásban is lehet bízni, BPDH-t is végig szalagozták/tuk (mert ugye volt már rá példa hogy mentem egy kupafutamos pályán, és elkellett gondolkodnom, hogy ez most még a pálya? mert sehol nem volt egy szalag cafat se. Bükkszentkereszt) Szalagozás pipa.
-Nagyon ugynéz ki, hogy lesz toitoi wc, hogy ne legyenek problémák. Este bográcsozás, grillezés van tervezve. És a GoFast mint szponzor ismét hozza a nevezõknek a termékmintát. Ellátás pipa.
-A MBKSE bármelyik tagját megkeresitek, hogy szeretnétek menni bringázni, szereznek nektek felszállítást ha elegen vagytok, és van alkalmatok az ország egyik legjobb pályáján menni. Szerintem a lehetõségekhez is tehetünk egy pipát.
"Úgy érzem itt az ideje rendbe tenni" ezt az idõpontos kérdést is. Bagolyirtási idõpont elöbb megvolt, mint a Tokodi. Juli elsején kaptam délben egy levelet hogy Aug 2-3 Bagolyirtás. Tokodról pedig Ákos szolt kb egy hete, hogy Julius 25-26 verseny náluk. Említettem, hogy nem tul szerencsés dátum a konatali miatt. Külön szoltam hogy Juli 19-20 Sattaratta, Aug 2-3 Bagolyirtás, és erre figyeljenek. Pár nap mulva jött a válasz, hogy sajnálják és bocsi, de 2-3. ára szerveznek õk is, és már megvannak rendelve a dolgok. Azthiszem innentöl mindenki döntse el, hogy ki tûzte ki a rossz idõpontot.
Ezt a hozzászólást nem azért irtam, mert balhét szeretnék. Csak szimplán nem tetszik, hogy a Mátraiakat szurjátok azért, mert Tokod rosz idõpontban van, mert csak 2 kategóriát indítanak, mert májusban elmaradt a kupafutam (amit amugy nem is õk szerveztek volna).
Béke
Balogh Dani
deth@citromail.hu