Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
a nod-ot nemrég tettem fel, valamivel az adsl érkezése elõtt...

próbáljam meg leszedni? mondjuk a nodelég lassan indul el...mikor bekapcsolom a gépet, már minden bejön, látom a háttérképet, ekkor indul a nod, kijön kis emblémája, de az ott marad egy jó darabig..
azt mondjuk már régen is tapasztaltam(mikor modemeztem), hogy a gép elindulás még nem jelenti azt, hogy egybõl tudok csatlakozni..kb fé percig még inaktív volt a kapcsolat parancsikonján a scatlakozás menüpont(jobbklikknlél)...
az adaware lassíthat??
Van állásom...:bananadan

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

az mitõl lehet, hogy mióta van otthon adsl, azóta belassult a gépem??

fenn van a nod32, ad-aware, szerintük tiszta a gépem...
jelenség: ha pl elindítom a firefoxot, nagyon lassan jön be, utána normális..vagy megnyitom a sajátgépet (alt melleti gomb+e), tök lassan jön be az ablak, viszont utána tuti gyors, amilyennek kell lennie...

ötlet?

A windows a hálózat miatt sokszor végignézegeti, hogy van-e valami hálózati meghajtó, hogy a háló rendben van-e, stb.. Nekem spec csak a cégnél van ilyen jelenség, otthon nem vettem észre.. Mondjuk általában valami hálózati hiba esetén jött elõ..

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
gyaa
vájrusz irtó lehet
használj rendeset :)
meg a virtuál memória, stb okosítás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

jelenség: ha pl elindítom a firefoxot, nagyon lassan jön be, utána normális..vagy megnyitom a sajátgépet (alt melleti gomb+e), tök lassan jön be az ablak, viszont utána tuti gyors, amilyennek kell lennie...

ötlet?

azelõtt is fent voltak védelmeid?
az enyémet pld a panda tudja lassítani...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

ötlet?
Van állásom...:bananadan

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
lehert hogy 100forint,de igy van sikerélmény:)
juj

nah minyá megokoskodom a másik problémát...

dig,mein kártya?!
Ati 9880pro?azzal votl már gond és nagyon hasonló

ha nem akor a jelekböl egyértelmû hogy memória.
vagy az is lehet hogy a vidi kártyán nem megy a ventilátor,vagy leesett a hûtõbora.eddig mindkettõ elõforudlt már és ez okoz ilyent.
vagy ha több mondul ram van bent akkor az egyiket tiltsd le,próba ugy,aztán másikat is...
memtest,everest,nem adja ki a hbát?!

írj mi van

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
VV
ez melyik felekezet?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Kéne egy lista, mibõl áll össze pontosan a géped. A leírt hibajelenség alapján 98 %-os valószínûséggel mondhatom, hogy memória probléma. Hibás a modul, vagy az alaplap memóriavezérlõje, szerencsésebb esetben csak a BIOS memóriabeállításai. Tuningolva van a gép?

beraktalak msn-en aktiválj:p

A bios a legfrissebb.
A gép tudomásom szerint nincs tuningolva.
Cirka ötször volt új XP felrakva.
A hiba kb egy hónap után jelentkezett..
Msn-en egyszerûbb listát írnom mint itt.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
SOURCE

az HL2

és az 10e

és ma kisfröccsöt ittam 45ft-ért mert spórolok az ipodra:)
na szal;)
Autist Team:)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

húhúú ez elég összetett probléma és a szakavatott HV guru(iljics) sem tudta megoldani.
Állandóan kék halált kapok, ha mp3-at videót vagy játékot játszom(a videó és a játék a legdurvább)
A hibaüzi pedig letöbbször (ezt már fejbõl tudom:D) Driver IQRL Not less Or Equal.
Jó mi?
Elvileg minden normális.

Ez nem annyira hardver, mint inkább szoftver probléma.. Talán meg kellene nézni, hogy a megszakítások nem vesznek-e össze..
Új driver, vagy oprendszer reinstall, vagy más oprendszer próba..

Edit: VV-nek is igaza lehet.. Nekem már oldódott meg így, de lehet, hogy szerencsém volt.. (Ebbõl látszik, hogy én szoftveres vagyok, inkább ott kezdem a megoldást.. :) )

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

na neeeeeeeee:)

na jó tört szerveren biztos
de ha máshol is akkor oszd már meg velem légyszi:)

faxom...:D

2000 ft a játék?
annyisincs:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

húhúú ez elég összetett probléma és a szakavatott HV guru(iljics) sem tudta megoldani.
Állandóan kék halált kapok, ha mp3-at videót vagy játékot játszom(a videó és a játék a legdurvább)
A hibaüzi pedig letöbbször (ezt már fejbõl tudom:D) Driver IQRL Not less Or Equal.
Jó mi?
Elvileg minden normális.

Kéne egy lista, mibõl áll össze pontosan a géped. A leírt hibajelenség alapján 98 %-os valószínûséggel mondhatom, hogy memória probléma. Hibás a modul, vagy az alaplap memóriavezérlõje, szerencsésebb esetben csak a BIOS memóriabeállításai. Tuningolva van a gép?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
na neeeeeeeee:)

na jó tört szerveren biztos
de ha máshol is akkor oszd már meg velem légyszi:)
Autist Team:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

hi cs sourcet valahogy neten lehet játszani eredeti cd nélkül

deee sikerült :)
titok hogy

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

én is úgy válogattam össze ott a boltban(Mammut) az eladóval.
És nem süti a cucc:(

Mondjuk baromira oda kell figyelni, hogy az ember mit pakol össze, és sajnos az eladó sokszor nem tudja, hogy nem szabadna.. Vagy csak annyira flegma, hogy az ember nem veszi észre, hogy mit jelel, vagy..... Engem is próbáltak átverni és ha nem nézem meg elõre, hogy a memória modulon hol van sebesség, akkor egy szép lassút adott volna.. Valószínû, ez olyan, mint hogy hol szervizelteted a biciklit..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:D

én annyira értek hozzá csak h tudom mi mivel kompatibilis.
és ez nekem elég.
és van pmost is egy tök zsír gépem, bár assetom mennyi memória van benne, és a procit is csak nagyjából tom h mekkora.
és nem is érdekel!

bringát meg..:D

egyszerre még nem vettem 3 alkatrésznél többet :D

csak szépen fokozatosan.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

jaja..
kompletten mint ahogy biciklit sem.
mármint katalógusgépet nemszabad
az hogy adsz nekik egy listát, és belepakolják, úgy kell:)

nem, bemegyek a nagykerbe a listámmal, megveszem és otthon összerakom...úgy kell :)

ami 2 hete lehalt gépem, 98 as volt...és nem keveset ment non stop kikapcs nélkül hetekig....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Nem mondanám, hogy jó helyen vásároltál. Egyébként mi a gond a gépeddel?

Jó mi?
Elvileg minden normális.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

jaja..
kompletten mint ahogy biciklit sem.
mármint katalógusgépet nemszabad
az hogy adsz nekik egy listát, és belepakolják, úgy kell:)

Háát, ki mihez ért.. :)
Én katalógusból vettem bringát, mert az elsõ és semmit nem értek hozzá.. Talán majd tanulgatok tõletek. :) Mondjuk akkor még ezt a fórumot sem találtam meg..

Viszont én még a belepakolásban sem bíztam.. Jó lesz, ha én rakom bele.. Mondjuk az elsõ amd procival paráztam, amikor rátettem a hûtõt, de nem lett baj. Vásárlásnál még arra is figyeltem, hogy ne kelljen grafitoznom a húzáshoz.. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

én is úgy válogattam össze ott a boltban(Mammut) az eladóval.
És nem süti a cucc:(

Nem mondanám, hogy jó helyen vásároltál. Egyébként mi a gond a gépeddel?