Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Írta 2005. szeptember 30. - 10:30

próbáljam meg leszedni? mondjuk a nodelég lassan indul el...mikor bekapcsolom a gépet, már minden bejön, látom a háttérképet, ekkor indul a nod, kijön kis emblémája, de az ott marad egy jó darabig..
azt mondjuk már régen is tapasztaltam(mikor modemeztem), hogy a gép elindulás még nem jelenti azt, hogy egybõl tudok csatlakozni..kb fé percig még inaktív volt a kapcsolat parancsikonján a scatlakozás menüpont(jobbklikknlél)...
az adaware lassíthat??
Írta 2005. szeptember 30. - 10:27

A windows a hálózat miatt sokszor végignézegeti, hogy van-e valami hálózati meghajtó, hogy a háló rendben van-e, stb.. Nekem spec csak a cégnél van ilyen jelenség, otthon nem vettem észre.. Mondjuk általában valami hálózati hiba esetén jött elõ..az mitõl lehet, hogy mióta van otthon adsl, azóta belassult a gépem??
fenn van a nod32, ad-aware, szerintük tiszta a gépem...
jelenség: ha pl elindítom a firefoxot, nagyon lassan jön be, utána normális..vagy megnyitom a sajátgépet (alt melleti gomb+e), tök lassan jön be az ablak, viszont utána tuti gyors, amilyennek kell lennie...
ötlet?
Írta 2005. szeptember 30. - 10:27

vájrusz irtó lehet
használj rendeset

meg a virtuál memória, stb okosítás
Írta 2005. szeptember 30. - 10:26

azelõtt is fent voltak védelmeid?az mitõl lehet, hogy mióta van otthon adsl, azóta belassult a gépem??
jelenség: ha pl elindítom a firefoxot, nagyon lassan jön be, utána normális..vagy megnyitom a sajátgépet (alt melleti gomb+e), tök lassan jön be az ablak, viszont utána tuti gyors, amilyennek kell lennie...
ötlet?
az enyémet pld a panda tudja lassítani...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 30. - 10:21

ötlet?
Írta 2005. szeptember 29. - 23:08

juj
nah minyá megokoskodom a másik problémát...
dig,mein kártya?!
Ati 9880pro?azzal votl már gond és nagyon hasonló
ha nem akor a jelekböl egyértelmû hogy memória.
vagy az is lehet hogy a vidi kártyán nem megy a ventilátor,vagy leesett a hûtõbora.eddig mindkettõ elõforudlt már és ez okoz ilyent.
vagy ha több mondul ram van bent akkor az egyiket tiltsd le,próba ugy,aztán másikat is...
memtest,everest,nem adja ki a hbát?!
írj mi van
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 29. - 21:58

Írta 2005. szeptember 29. - 21:57

Kéne egy lista, mibõl áll össze pontosan a géped. A leírt hibajelenség alapján 98 %-os valószínûséggel mondhatom, hogy memória probléma. Hibás a modul, vagy az alaplap memóriavezérlõje, szerencsésebb esetben csak a BIOS memóriabeállításai. Tuningolva van a gép?
beraktalak msn-en aktiválj:p
A bios a legfrissebb.
A gép tudomásom szerint nincs tuningolva.
Cirka ötször volt új XP felrakva.
A hiba kb egy hónap után jelentkezett..
Msn-en egyszerûbb listát írnom mint itt.
Írta 2005. szeptember 29. - 21:54

az HL2
és az 10e
és ma kisfröccsöt ittam 45ft-ért mert spórolok az ipodra:)
na szal;)
Írta 2005. szeptember 29. - 21:53

Ez nem annyira hardver, mint inkább szoftver probléma.. Talán meg kellene nézni, hogy a megszakítások nem vesznek-e össze..húhúú ez elég összetett probléma és a szakavatott HV guru(iljics) sem tudta megoldani.
Állandóan kék halált kapok, ha mp3-at videót vagy játékot játszom(a videó és a játék a legdurvább)
A hibaüzi pedig letöbbször (ezt már fejbõl tudom:D) Driver IQRL Not less Or Equal.
Jó mi?
Elvileg minden normális.
Új driver, vagy oprendszer reinstall, vagy más oprendszer próba..
Edit: VV-nek is igaza lehet.. Nekem már oldódott meg így, de lehet, hogy szerencsém volt.. (Ebbõl látszik, hogy én szoftveres vagyok, inkább ott kezdem a megoldást..

Írta 2005. szeptember 29. - 21:53

na neeeeeeeee:)
na jó tört szerveren biztos
de ha máshol is akkor oszd már meg velem légyszi:)
faxom...

2000 ft a játék?
annyisincs:D
Írta 2005. szeptember 29. - 21:52

Kéne egy lista, mibõl áll össze pontosan a géped. A leírt hibajelenség alapján 98 %-os valószínûséggel mondhatom, hogy memória probléma. Hibás a modul, vagy az alaplap memóriavezérlõje, szerencsésebb esetben csak a BIOS memóriabeállításai. Tuningolva van a gép?húhúú ez elég összetett probléma és a szakavatott HV guru(iljics) sem tudta megoldani.
Állandóan kék halált kapok, ha mp3-at videót vagy játékot játszom(a videó és a játék a legdurvább)
A hibaüzi pedig letöbbször (ezt már fejbõl tudom:D) Driver IQRL Not less Or Equal.
Jó mi?
Elvileg minden normális.
Írta 2005. szeptember 29. - 21:52

na jó tört szerveren biztos
de ha máshol is akkor oszd már meg velem légyszi:)
Írta 2005. szeptember 29. - 21:51

hi cs sourcet valahogy neten lehet játszani eredeti cd nélkül
deee sikerült

titok hogy
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!

Mondjuk baromira oda kell figyelni, hogy az ember mit pakol össze, és sajnos az eladó sokszor nem tudja, hogy nem szabadna.. Vagy csak annyira flegma, hogy az ember nem veszi észre, hogy mit jelel, vagy..... Engem is próbáltak átverni és ha nem nézem meg elõre, hogy a memória modulon hol van sebesség, akkor egy szép lassút adott volna.. Valószínû, ez olyan, mint hogy hol szervizelteted a biciklit..én is úgy válogattam össze ott a boltban(Mammut) az eladóval.
És nem süti a cucc:(

én annyira értek hozzá csak h tudom mi mivel kompatibilis.
és ez nekem elég.
és van pmost is egy tök zsír gépem, bár assetom mennyi memória van benne, és a procit is csak nagyjából tom h mekkora.
és nem is érdekel!
bringát meg..

egyszerre még nem vettem 3 alkatrésznél többet

csak szépen fokozatosan.
Írta 2005. szeptember 29. - 21:49

nem, bemegyek a nagykerbe a listámmal, megveszem és otthon összerakom...úgy kelljaja..
kompletten mint ahogy biciklit sem.
mármint katalógusgépet nemszabad
az hogy adsz nekik egy listát, és belepakolják, úgy kell:)

ami 2 hete lehalt gépem, 98 as volt...és nem keveset ment non stop kikapcs nélkül hetekig....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 29. - 21:49

Nem mondanám, hogy jó helyen vásároltál. Egyébként mi a gond a gépeddel?
húhúú ez elég összetett probléma és a szakavatott HV guru(iljics) sem tudta megoldani.
Jó mi?
Elvileg minden normális.
Írta 2005. szeptember 29. - 21:48

Háát, ki mihez ért..jaja..
kompletten mint ahogy biciklit sem.
mármint katalógusgépet nemszabad
az hogy adsz nekik egy listát, és belepakolják, úgy kell:)

Én katalógusból vettem bringát, mert az elsõ és semmit nem értek hozzá.. Talán majd tanulgatok tõletek.

Viszont én még a belepakolásban sem bíztam.. Jó lesz, ha én rakom bele.. Mondjuk az elsõ amd procival paráztam, amikor rátettem a hûtõt, de nem lett baj. Vásárlásnál még arra is figyeltem, hogy ne kelljen grafitoznom a húzáshoz..

Írta 2005. szeptember 29. - 21:47

Nem mondanám, hogy jó helyen vásároltál. Egyébként mi a gond a gépeddel?én is úgy válogattam össze ott a boltban(Mammut) az eladóval.
És nem süti a cucc:(