Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

én tudtam fordulatot szabályozni az ati silenceremmel

Da ha átköti az ember molexra a kártya venticsatlakozója helyett akkor lõttek a szabályzásnak.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Én el is cserélném veled, de nem véletlenük van Ati meg Nv Silencer. :(

jahogy nv silencer :D nem tudtam milyen kártyád van, de közben beugrott ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én tudtam fordulatot szabályozni az ati silenceremmel

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én el is cserélném veled, de nem véletlenük van Ati meg Nv Silencer. :(
Nemtom hogy kell átkötni, az X800 topicban keress rá vagy kérdezd meg a HWSW-n, õk elmondják. A szabályzásnak lötték, de lõttek a búgásnak is elvileg.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
iljics: én meg elcserélném a zalmanodra a silenceremet.... (bár biztos nem jó neked, az enyém 5-ös, x800pro-ra való)
és még nem mondtad el, hogy kell(ene) átkötni a molex-re, és az miért lenne jó? és akkor a fordulatszámszabályozásnak is lõttek, nem?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nekem volt 60 gigás Maxtorom ami mind a 60 gigával együtt halt meg elõjelek nélkül, de azóta is Maxtorjaim vannak és semmi gondom nincs, de ez egyéni szerencse, nem mondom, hogy jók !!

Mer' egy állat vagyok !

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Én most vágtam ki a kukába az õskori Quantumomat 1Gb :clap: FAT32.
Amúgy Maxtorom van, 30 ATA és 120 Sata. Faxán megy már 4, a sata 2 éve.
Samsungok hûvösebbek asszem.
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Quantom3D-nek nincs köze a winyógyártó Quantom-hoz, nem ? :think:

A "minden szar" azt jelenti, hogy bármelyik baszarhat bármikor, nem lehet igazából tanácsot adni, hogy ezt vedd meg, ez menni fog x évig gond nélkül. :(

Zalmant meg haggyátok már, most vettem egy VF700Cu és nem ér semmit, vettem volna Silencer-t, csak megint bedõltem a nevének... :(

Mer' egy állat vagyok !

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
jaj mennyi post :D
iljics:
jah, de csak a vinyó részleget.. ha jól t'om a kvantum 3d ma is jól megy..?

ez a mind szar, ez mégis mit jelent? -> mert halottam okos emberektõl, hogy ~60 gigafölött érdemes évente cserélni a vinyót, merthogy gyártástechnológia határa, meg ilyen hangzatos dolgok.. van ebben ráció, vagy kortól függetlenül szállnak el?

tams: köszee, majd fogok!

rob: jaj, szegény wdrõl meg is feledkeztem ;) akkor jó lesz az, ami a boltban van és a drágább :P

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
SP2 van nekem is. és a másik gépen is...
itt van 200, másikon meg 120.
ha kell SP2 trükkölõ szar akkor szólj :)...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
9500-as zalman: nem annyira jó, mint amilyen drága 6500-as zalman: felejtõs.
processzorhûtõ: gigabyte g-power pro, coolink the bat, coolink u8, aerocool ht101, arctic cooling freezer7 pro. leghalkabb a bat, legjobban tán a gigabyte hût, legolcsóbb az aerocool, mindent összevéve a freezer a legjobb. olcsó, csendes és jól hût.
ha sok pénzed van scyhte ninja vagy thermalright xp120. (mindkettõhöz egy-egy papst venti)

iljics: tudom, hogy ezt teszik rájuk, ettõl lehet szép :D

winchester: western digitalt vennék vagy hitachit. wd-m volt 3 év alatt 3, egyik se volt sz*r, csak kinõttem õket. samsungokról regélik, hogy besz*rnak, nekem perpill jó, és 3 év gari van rá. seagate nekem 2 volt sz*r, nem vennék mégegyet. ráadásnak hangos is.
szóval lutri, nincs megbizható recept.
ettõl függetlenül öcsémnek most egy 80-as sata samsungot veszek, ha nem találok hitachit.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Mindegyik winchester kb. egyformán szar ! :D

A Quantom meg azért nem létezik mert a Maxtor megvette ;)
Nekem SP2-es XP-m van és nem legális.

Mer' egy állat vagyok !

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
csak ahhoz kõni fog az espé2
ehh dikk

a vindózért nem fizetek, tetves árú
majd valami krékelt dolgo elûtúrok.. amúgy csak egy 10est tévedtél az árban :D de az is nevetséges ár, szóval megéri

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
nekem jó.
vegyél 200-ast. hely kell bõven ;):). nem kell cicózni a nyamvatt gigákkal :).
mennyi most a 200gigás...10e? :-). már vicces..

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
sok róla a pletyka ;) nekem meg még quantum van, ami nem létezik x éve, azt' az is jó :D meg egy ibm, asszem már a is hitachi lett azóta... bár lehet, hogy inkább egy kétszázas kéne, hogy kidobjam ezeket. ~+3eft :D
szóval jó a maxtor is?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mért nem jaú a maxtor?. nekem csak az van asszem...
már mióta, és semmi baja.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
milyen vinyót érdemes venni? minél olcsóbb, de megbízható legyen, legalább 120as és ennyi..
seagate, samsung, hitachi? maxtortól félek kicsit, de ha aszondjátok az a jó, akkor nem zárkózom el..

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

http://en.wikipedia...._Access_Control

csak hálózati cuccnak, ez az úgymond fizikai ip cím nagyon parasztosan
ezt nem lehet megváltoztatni, jóesetben:D

routeren mondjuk jól jön, mert ha beállítod a hálókártyád MAC Addressét a routerbe, akkor az ISP nem fogja észrevenni hogy routered van ;)

Akkor nem mondtam hülyeséget.. :D Egyébként a USB pen drive cuccra írtam, ott van a hátán.. :)

Felõlem észreveheti. Ha jól rémlik, akkor nincs tiltva (tonlány).. Legalábbis olyan regisztrálás, mint a upc-nél volt, itt nem csináltak a kártyára. Egyébként a router nem rejti el a belsõ háló minden azonosítóját?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
háttén a zalmant venném
mer hogy jóaz:)

Feltöltött kép

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

cod2ben van a DX9 kapcsoló és ha azt benyomod akkor minden beszarik
úgyhogy DX7 állásban kell játszani és az geg

Ezért érdemes Q3 engine-re írni játékokat 2005-ben és utána teljesen bugosan kiadni... DX7-ben meg majd retropartin játszom ! ;)

Rob: az 512-es GTX-eken a Quadro-k hûtése van, a Leadtek a sima GTX-ekre is ezt tette ! ;)

Mer' egy állat vagyok !