Van egy progi amivel leszedheted avi fájlról mp3ban a zenét:
River past audio converter
de ha jóltudom ez csak az avi-król szedi le... :-\
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2003. november 28. 16:28
Írta 2004. október 24. - 19:06

Írta 2004. október 24. - 18:58

Sziasztok!
NA remélem gyorsan kapok választ mert sûrgõs lenne :-\
Szval aza helyzet hogy a new world disordert(MPG)szeretném valami olyan formátumba tenni hogy felirhassam audio cd-re(mp3,wma stb),mert a nero igy nem engedi felírni cd-re,hogy mpg-ben van.mit tegyek szerintetek????
NA remélem gyorsan kapok választ mert sûrgõs lenne :-\
Szval aza helyzet hogy a new world disordert(MPG)szeretném valami olyan formátumba tenni hogy felirhassam audio cd-re(mp3,wma stb),mert a nero igy nem engedi felírni cd-re,hogy mpg-ben van.mit tegyek szerintetek????
Írta 2004. október 21. - 21:54

Router mögé nem szoktak win-es tûzfalat tenni. Nem tudom miért nem, de van egy tippem. Ha láttál már igazi tûzfalprogramot, akkor tudhatod mire gondolok ...
Megaztán a router is mûködik tûzfalként és ez így együtt nem túl egészséges, de ha eddig mûködött ...
Írta 2004. október 21. - 21:47

az eddigis pipálva volt. és akkoris ment, és a lakat sem volt ott. :-\
namindegy kiprószálom.
kösze
namindegy kiprószálom.
kösze
Írta 2004. október 21. - 21:43

lakat mínz tüzfal
szoval elvileg igy oldod fel: jobb click / tulajdonságok / speciális. ott kiszede a pipát az egyetlen helyröl és kikapcsol az xp tüzfal.
ha le lene tiltva szürke lenne.
szoval elvileg igy oldod fel: jobb click / tulajdonságok / speciális. ott kiszede a pipát az egyetlen helyröl és kikapcsol az xp tüzfal.
ha le lene tiltva szürke lenne.
Írta 2004. október 21. - 21:02

hi.
valamiért most nem akar mûködözni a hálózatom. a net megy meg minen csak a hálózat nem a gépek között.

ezt mutassa az ikonon. az a kis lakat. gondolom emiatt nem megy. de hogy tudom "feloldani" vagy valami hogy jólegyen a dolog.
Jah, rúterem van.....eddig ez jóvolt. nemigen állítgattam.
valamiért most nem akar mûködözni a hálózatom. a net megy meg minen csak a hálózat nem a gépek között.

ezt mutassa az ikonon. az a kis lakat. gondolom emiatt nem megy. de hogy tudom "feloldani" vagy valami hogy jólegyen a dolog.
Jah, rúterem van.....eddig ez jóvolt. nemigen állítgattam.
Írta 2004. október 20. - 00:36

Írta 2004. október 19. - 17:54

Nekem az AVG jött be, innen lehet tölteni: http://free.grisoft....2/lng/us/tpl/v5
Írta 2004. október 19. - 12:22

www.free-av.com
Otthon egyfolytában netezek és nincs vírusom mióta ezt használom(2 éve).Ingyenes,legális és folyamatosan(max 2 naponta)van hozzá frissítés.Ha netezni is akarsz akkot tûzfal is kell amit a longley.uw.hu címrõl tudsz letölteni(Agnitum Outpost Firewall)
A NORTONOKAT MESSZIRÕL KERÜLD
Otthon egyfolytában netezek és nincs vírusom mióta ezt használom(2 éve).Ingyenes,legális és folyamatosan(max 2 naponta)van hozzá frissítés.Ha netezni is akarsz akkot tûzfal is kell amit a longley.uw.hu címrõl tudsz letölteni(Agnitum Outpost Firewall)
A NORTONOKAT MESSZIRÕL KERÜLD
Írta 2004. október 19. - 10:33

valaki ajánljon nekem egy jó víruskeresõt and irtót :-\
VirusBuster (magyar!!!)
PestPatrol
Hauri ViRobot
McAfee
nekem ezek valtak be... Symantecnek (Norton Anti-Virus) csak a marketingje jo...
Írta 2004. október 19. - 07:17

Írta 2004. október 19. - 00:58

Írta 2004. október 17. - 16:50

ezt meg lehet úgy írni, hogy ne csak IEben mûködjön?:
<table width="100%" height="60" style="filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Gradient(startColorStr='#FF0000', endColorStr='#FFFFFF', gradientType='1')">
<td>
</td>
</table>
Írta 2004. október 14. - 21:05

megprobáltam leszedni és újrarakni, de ugyanaz...
tudom, hogylámás.. de hol találok ilyen drivert, meg mi ???
tudom, hogylámás.. de hol találok ilyen drivert, meg mi ???
Írta 2004. október 14. - 03:46

Írta 2004. október 13. - 19:41

megoldást keresek :'(
asztalon jobb katt-->tulajdonságok-->beállítások-->speciális-->Geforce FX5200 fülecske-->átfedés színbeállitása menü
és nem változik semmi
nem tudom változtatni a monitorom sötétségét (fényerõ, kontraszt, színárnyalat, telítettség)
hiába nyomok alkalmazt, nem változik semmi
???
(XP)
asztalon jobb katt-->tulajdonságok-->beállítások-->speciális-->Geforce FX5200 fülecske-->átfedés színbeállitása menü
és nem változik semmi
nem tudom változtatni a monitorom sötétségét (fényerõ, kontraszt, színárnyalat, telítettség)
hiába nyomok alkalmazt, nem változik semmi
???
(XP)
Írta 2004. október 04. - 10:24

Hali!
Felraktam az 1.7.3-as Mozillát.. Ezt használom levelezésre is, és 1.5-ös verzióhoz képest egy igen kellemetlen változást tapasztaltam. A mailszerveremhez POP3S-sel kapcsolódok és a certificate ami a szerveren van, "egy kicsit le van járva". Az 1.5-nek ez nem volt gond, ha ideiglenesen elfogadtam a certet, akkor a Mozilla újraindításáig megjegyezte azt. Na ehhez képest az 1.7.3 minden egyes kapcsolatfelvételkor elfogadtatja a certet...
Ha valaki találkozott ezzel a problémával és meg is tudta oldani, az plz jelezze!
Kösz,
obs.
Felraktam az 1.7.3-as Mozillát.. Ezt használom levelezésre is, és 1.5-ös verzióhoz képest egy igen kellemetlen változást tapasztaltam. A mailszerveremhez POP3S-sel kapcsolódok és a certificate ami a szerveren van, "egy kicsit le van járva". Az 1.5-nek ez nem volt gond, ha ideiglenesen elfogadtam a certet, akkor a Mozilla újraindításáig megjegyezte azt. Na ehhez képest az 1.7.3 minden egyes kapcsolatfelvételkor elfogadtatja a certet...
Ha valaki találkozott ezzel a problémával és meg is tudta oldani, az plz jelezze!
Kösz,
obs.
Írta 2004. október 01. - 21:41

mittu,
elötte vmi régebbi bcdc vót, csak reinstall volt és így elkeveredett. aztán az újat volt a legegyszerübb megtalálni. nekem a 0.211es a kedvencem, az újak tényleg szenvedõsek. lehet, hogy egyszer rászánom magam ésbeírom a keresõbe, csak lusta vagyok ;D
amugy ip birva, tûzfal lelõve (pedig vhogy lehet, csak már elfelejtettem, vmi 412es protot kell beirkálni) de nem megy.. nah majd próbálok más dct...
thx
elötte vmi régebbi bcdc vót, csak reinstall volt és így elkeveredett. aztán az újat volt a legegyszerübb megtalálni. nekem a 0.211es a kedvencem, az újak tényleg szenvedõsek. lehet, hogy egyszer rászánom magam ésbeírom a keresõbe, csak lusta vagyok ;D
amugy ip birva, tûzfal lelõve (pedig vhogy lehet, csak már elfelejtettem, vmi 412es protot kell beirkálni) de nem megy.. nah majd próbálok más dct...
thx
Írta 2004. október 01. - 21:12

csodálatos, megvan, thxfedõneve Eleanor

monitor: ha kell átküldöm az enyimet, hátha azzal megy... bár u.onnan szedtem, szal... de ha mégis, priv.
legujabb bcdc++ de ha keresek, és találok, akkor hiába kattintok rá a találatra nem tölti le... ezzel mit tudok kezdeni?
Elõtte mid volt? Nekem dc++0.261. A legújabbakkal nem szivatom magam, ha "kiforrott" -és teccik-, esetleg cserélek. De már ez futkározik lassan 1 éve.
Sztem használj régebbi klienst.
mehetre klikk után azonnal...

ha aktív módban vagy, ugye kell beírni IPt... (ezt innen: start/prg/kellékek/msparancssor, beírod: ipconfig. Vagy katt a kis monitorokra a tálcán, ott támogatás fül).
Passzív módba átnyomva tõthecc, de csak aktívtól.
Írta 2004. október 01. - 19:20

ami egybol igazat ad az embernek abban, hoyg modell.
hatso kerek elott HPI felirat mely koztudottam rc cuccokat gyart.
plusz motorhazteton lathato a ket sasszeg amivel a kaszni van rogzitve.
hatso kerek elott HPI felirat mely koztudottam rc cuccokat gyart.
plusz motorhazteton lathato a ket sasszeg amivel a kaszni van rogzitve.