Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Írta 2005. január 25. - 21:04

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 25. - 20:34

A szemafor még úgyahogy megvan: Szemafor segítségével védhetjük és vezérelhetjük azokat a folyamatokat, amelyek egy kritikus szakasz mûveleteit kell hogy végrehajtsák. A szemafor egy egész típusú változó, melyhez egy várakozási sor tartozik... Stb, stb...
És a mutex?!?!?!
Elõre is köszönöm!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 24. - 20:06

lehet sok mindent én divxel csináltam de a hang elcsúszott... az elején jó, aztán folyamatosan elcsúszik a végére meg már totálgáz. ezzel mit lehet kezdeni?
van egy olyan érzésem, h erre magamtól nem jövök rá

Írta 2005. január 24. - 19:52

ha mar be irod ide a kerdest
akko legyen man valasz is!
thx
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. január 24. - 19:30

láma vagyok megvan

Írta 2005. január 22. - 02:34

nem tudom már hogy mi volt a megoldás de aszem ajumperek voltk rosz helyen.
tegnap fél 3ra sikerült a windows öszeállítását...
ugy látszik hogy félévente ujra kell telepíteni...
jah meg egy érdekes kép:
http://vicclap.hu/pic/748/
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 21. - 12:50

lor nem tudom mi lehet a gond nálam már volt ilyen felállás(3 winyo+DVD író)és nem volt gond velük.Jumpereket nézted,ha ott el van rontva akkor máshol nem tudod kiküszöbölni a hibát
Írta 2005. január 21. - 02:27

meg tan csak igy akart menni annak idejen a cdrommal.
bios-ban latja az osszeset faszan
csak az ablakokban nem jo
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. január 21. - 01:37

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 21. - 01:25

Írta 2005. január 21. - 01:15

ha berakok egy harmadik vinyot is akkor nagyon osszeutkoznek a dolgok
alapbol vane gy 160-s rendszernek master
mellette slaven egy dvd iro
masik ide-n egy 120-s masterkent
es ha melle benyomok vmit pl most a kis 80-s vinyomat akkor sehogyse nem akarja elfogadni.
?
NE ÍGY! NE ÍGY!
vendég_Charon_*
Írta 2005. január 20. - 11:40

A hálozati kapcsolat tulajdonságain belül kapcsold be az azonosítás vendégként funkciót mindenhol. Ha tûzfal van akkor meg fõleg.
A nyomis gép mindenképp fix ipre kerüljön.
Írta 2005. január 20. - 11:29

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. január 20. - 11:29

Állítsd be, hogy hagyjon egy másolatot a szerveren...
Eszközök->Fiókok, ott a levelezõ fiók tulajdonságai, és valamelyik fülön ott lesz a megoldás.
Ha nem látják egymást a gépek, az valószínûleg attól van, hogy külön ip alhálóba osztották egymást, ha automatikus címkiosztás van, és nincs DHCP szerver. Érdemes megnézni ipconfig-gal, hogy melyiknek mi az ip címe, és ha nincsenek 1 hálóban, akkor ott a megoldás...
Írta 2005. január 20. - 11:28

Írta 2005. január 20. - 11:27

Ha nem törli akkor fenthagyja a szerveren is, csak magának veszi le.
Most ninc itt outlook, de ha hazamegyek és nem találtad meg magadtól megmondom pontosan hol van.
Írta 2005. január 20. - 11:26

Nálam ez a szitu:
ADSL, 1 asztali gép, 1 router, 1 laptop. A desktop gép és a router között madzag van, a laptop->router kapcsolat WLAN-on megy. Müködik a netmegosztás, ezzel nicns gond, de nem bírom beállítani, hogy lehessen egyik géprõl a másikra másolni, stb. meg hogy lehessen nyomtatni a laptopról. Teljesen láma vagyok netbõl, tehát úgy kéne leírnotok a megoldást hogy egy 5 éves gyerek is megértese !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 20. - 11:23

És nem tudok másféle levelezõt használni...
Köszi:D
vendég_Charon_*
Írta 2005. január 20. - 11:12