Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ati 9600, amd 2.6 samsung vinyó mittomén milyen ddr ram, dvd író/olvasó, ebben van egy megírt img-bõl dvd....
mountolt *.mdf fileként sem ment....
ajjaj.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
mx sorozatu gef karikat nem tamogatja remelm neked nem az van...
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Melyik werzió és milyen gép ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de még akkor dobja ki, miután megjelent az nvidia logo.
tehát ténylegesen el sem indul, hanem jön a random szóljunk a mikroszoftnak, vagy elintézed magad? kérdés:-(
ujra felteszem, megnézem mit lehet vele kezdeni.
köszi a segítséget!

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

mér dob ki hibaüzenetet vajon a gta sa?
mer kéne már játszani vele, de nem akarja az igazságot.
a sunyi.
van aki meg tudta oldani, és fellépett ez a probléma?

utana kerdeztem jatek guruktol hardwere hiba butitani kell a jatekon valami utkozik a vid kari val vagy a kari nem birja

megoldas butitas egyenkent probalgatas
es vagy
uj directx
es vidkari lap driver
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
krekk hiba egyenenkent valtozik... korbekerdezoskodok
Tom Ritchey

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mér dob ki hibaüzenetet vajon a gta sa?
mer kéne már játszani vele, de nem akarja az igazságot.
a sunyi.
van aki meg tudta oldani, és fellépett ez a probléma?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
+1 szavazat FSP-re, nagyon megbízható és tényleg csendes !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
ok:)köszi!
Üdv:thy

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
akkor inkább FSP mert szerintem okos és halk

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Jajj kellett ez nekem én csak egy tápot akarok:D
FSP-t, meg Coolinket ajánlottak 400W 12K-ért...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mert atit kõ venni! :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Hítpájp nem jó 6600 GT-re. :(

Mer' egy állat vagyok !

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

a 4200 ti után nekem is érdekes volt a 6600 gt, egyfelõl hogy külön tápcsati ell neki, másfelõl hogy a gyári hûtés egy kalap sz*r (inno) igy vennem kelett egy zalmant (vf70 alcu) ami jól hût, de 12v-ra dugva hangos, az 5v ágon meg alig van fordulata szegénykémnek.

akkoooor
FanMate2 :D potis állítgató hülyeség, amúgy sajnos a zalmannak inkább a neve jó mint a teljesítménye, sajnos rá kellett jönnöm.
a hítpájp meg csodákra képes

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

érdekes, nekem napi 24 órát megy a gép, van benne egy FSP 350es táp, Zalman CPS7000B-Cu venti, hátul egy 12 centis nagy venya, videókártya meg nem fût mer ezer régi Gef4 Ti4200. A proci 2000+ról 2600+ra van húzva. aztán 38 fokos, ha meg kikapcsolom a hátsó 12 centis ventit, akár hangtalan a gép. De engem nem zavar, mióta ADSL van otthon, 1 kezemen meg tudom számolni mikor volt kinyomva a gép estére.

nem vagyunk 1formák...régen nekem is non stop ment a gép...mostanában meg idegesít, úgyhogy éjjelre kikapcs...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a 4200 ti után nekem is érdekes volt a 6600 gt, egyfelõl hogy külön tápcsati ell neki, másfelõl hogy a gyári hûtés egy kalap sz*r (inno) igy vennem kelett egy zalmant (vf70 alcu) ami jól hût, de 12v-ra dugva hangos, az 5v ágon meg alig van fordulata szegénykémnek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
érdekes, nekem napi 24 órát megy a gép, van benne egy FSP 350es táp, Zalman CPS7000B-Cu venti, hátul egy 12 centis nagy venya, videókártya meg nem fût mer ezer régi Gef4 Ti4200. A proci 2000+ról 2600+ra van húzva. aztán 38 fokos, ha meg kikapcsolom a hátsó 12 centis ventit, akár hangtalan a gép. De engem nem zavar, mióta ADSL van otthon, 1 kezemen meg tudom számolni mikor volt kinyomva a gép estére.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
köszi, majd ha keresek valamit (mint mondjuk most processzorhûtést jó áron - és egy pár ram hûtõbordát, a rápattintós fajtából, csak egyforma legyen) akkor szólok :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

pesten könnyû is beszerezni, törökszentmiklósón kevésbbé ;)
vettem egy q-tec 500w big fan nevû tápot, kifejezetten csendes.
állitólag elég jól birja, bár csak külföldi tesztet találtam róla.

hááát..legközelebb szóósz (barbekkjúú) beszerezzük, aztán csak eljut hozzád..:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Tápokról

http://www.forum.bik...
Tom Ritchey