Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
beköltözött egy denevér a gépembe :D
Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
http://prohardver.hu...p?mod=20&id=771

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
alaplapra amit akarok integrálva az max hangkártya meg az usb2 de az már alap.
nem egy atomerõmûvet akarok csak egy jól münködõ megbízható gépet amin mennek a 2d 3d rajzprogik.
cimbi aki kisegít még a tanácsokkal õ ajánlotta az MSI-t. de tegnap este találtuk ki hogy AMD procim legyen. õ is ATI hívõ.
elõre is köszi a linket.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
socket 754-hez nf3 vagy via kt800 chipset, 939-hez meg nf4 chipset. ennyit kell megjegyezni. más persze nem is nagyon van.
ha 3000+ körüli procit vennél, a 754-esekkel olcsóbban jössz ki, más kérdés, hogy a 939 tud dual channelt (a 754 még nem), és általában pci-e foglalatu videokártyát fogad (van pár abit, ami nem) szemben a 754-es tokozások agp8x videokártya foglalatával. (a 9600-asok mind agp-sek, pci-e az inkább x600)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sztem,azt kell alaplappal szemben tisztázni,hogy mit is akarsz tõle,legyen agyonintegrálva minden kütyüvel vagy "csak" legyen benne hely a procnak vidkártyának meg vincsiknek. Az epox általában teljesítmény orientált állatok kedvenc márkája,mert jól tud tuningolni, az Asus a jól kiegyensúlyozott teljesítmény és a megkért ár jellemzi,bár van az asusnak olcsóbb ashrock álnéven forgalmazott cucca is,annak minõségét nem ismerem, van még az MSI. Ha az AMD platform mellett teszed le a voksod akkor azt kell még eldönteni hogy melyik chip készlet gyártó a "szimpibb" nvidia vagy via,sajna azt nemtom hogy az amd belépõ szinten csinál-e chip készletet.
Összekavarni nem akarlak,de én meg pont ATI hívõ vok. Szebb a 2d-s képem,és nagyon jó minõségû tv képe is van,bár nemtom hogy ez neked mennyire lényeg. A prohardveren szoktak minden héten piaci áttekintõt csinálni,mindjár megkeresem a linket és berakom,ha érdekel.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
az alaplap dolognak utánanézek és javítom a listámat.
köszi.
a v.kártyával az a baj, hogy az anyagi határok tetejét csapkodom. szóval egy dupla annyiba kerülõ motyó kicsit sokba van.
szóval úgy vagyok vele most megveszek egy még jól és ha késõbb egyenesbe jövök anyagilag és nem 100as a münködése akkor majd lecserélem.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ottvan, 754-eshez asus k8n - 17.500 huf
939-eshez is olyan kell, aminek a nevében 8-as van, azaz k8 platform. a k7 az az athlon xp. (socket a)
videokártya helyett én egy jobbféle 6600 gt-t vennék. (nem sima 6600-ast, hanem gt-t) persze vagy 15 ezerrel több, de a többi alkatrészhez jobban illik.

nézz szét itt: www.depo.hu (hardver szekció)

lapnak nekem most ez van: http://www.depo.hu/?...&lid=1&csid=293 20-ba éppen belefér néhol.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

ÕÕÕ,bocs hogy gondolkozom,de az intel mióta gyárt amd-nek platformot?Mármint tudtommal az intel 865 az p4 alá való,asszem egész pontosan még a régi socket 478 alá,bár voltak próbálkozások asszem asus részrõl,hogy az újabb intel foglalatot is meg lehessen ezzel hajtani.

köszi.
én kezdõ vagyok ebben a dologban. azért kérdezek.
esetleg tudnál ajánlani valamit hasonló árkategóriában? kb. 20ig.
http://www.corvus.hu...sta/kisker.html
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2800+ a64 költözött tegnap a p4 helyére. hidegebb nem lett, gyorsabb talán.
de ehhez kellett egy kib*szott nagy denevér, ami beköltözött a házba :D
(coolink the bat)

edit: helyes a megjegyzés, az a neo nem jó a socket 754 alá és a 939 alá sem :)

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

köszi Dante a privit. golya, zolle nektek is kösz.
na most itt tartok.

MSI 865PE NEO2-V i865 dual ddr,sata,lan 3év
AMD Athlon64 3000 MHZ Socket754 BOX 1év
vagy
AMD Athlon64 3200 MHZ Socket754 BOX 1 +2év fá
vagy
AMD Athlon64 3200 MHZ Socket939 BOX 1 +2év fá
DDR 512 MB PC3200 400 Mhz Kingston Élettart.gar /késõbb még egy beszerzése/
FDD 1,44 MB Samsung fehér/fekete/ezüst
160 GB Hitachi 7200 8 MB Serial-ATA 3év gar
DVD-Rom LG 16/52x Oem 2év
DVD-RW +/- NEC ND-3520 OEM (fekete is) 1+1év
ATI Radeon 9250 128 MB 128 bit AGP ABIT TvOut
vagy
ATI Radeon 9600 Pro 256 MB AGP INNO TvOut
ház passz 400W tápos.

dvd író-olvasó azért 2 mert nekem olyat mondtak, jobb ha az író írjon az olvasó meg olvason. más a fejsebesség és nehezebb az író feje stb stb.

monitor: 19" Samsung 997 MB 96kHz 3év (m.:1920x1440 / 64 Hz)

eddig ez monitorral kb. 190-210e. ez kisker árlista összesítése. remélem ebbõl a boltosok engednek majd. kedden szerdán lebeszélem velük is.
3 héten belül szeretném ha már otthon lenne.
jó kis adóságokba verem magam.

ÕÕÕ,bocs hogy gondolkozom,de az intel mióta gyárt amd-nek platformot?Mármint tudtommal az intel 865 az p4 alá való,asszem egész pontosan még a régi socket 478 alá,bár voltak próbálkozások asszem asus részrõl,hogy az újabb intel foglalatot is meg lehessen ezzel hajtani.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ez a legnagyobb baromság hogy ha van dvd íród akkor egy 12xes cd olvasóval olvastatod a szart.. mind11

socket939 talán idõtállóbb, mint a 754, arról nem is beszélve hogy az utóbbi javarészt semptron mai ugye SZAR

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
hát remélem is. :) ha már ennyit kifizetek érte.
itt melóban egy P3-as 800Mhz-es gépen dolgozom 2D-ben.
és tökéletesen elég. 3 éve vagyok itt és akkor ez a gép már itt volt.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
azzal nem hinném hogy probléma lenne, a gépem még mindig elmegy mindennel...
pedig nem mai csirke.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

3 hónap múlva pedig elavul :-)
písz

na igen.
de nekem melóra kell nem azért mert a legújabb gyilokjáték szaggatni fog 1 év múlva...
szóval szeretnék 3 év múlva is ezzel a konfiggal dolgozni.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
3 hónap múlva pedig elavul :-)
písz
nemsemmi egy gép lesz az tuti.
nekem meg: van benne cd író, dvd olvasó és dvd író..
mindent azzal amire való:-)
idiótaság lehet, de mivel nincs meg a kis elõlap a házon, ezért takarom cd íróval...
és akkor már miért ne kössem be...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
köszi Dante a privit. golya, zolle nektek is kösz.
na most itt tartok.

MSI 865PE NEO2-V i865 dual ddr,sata,lan 3év
AMD Athlon64 3000 MHZ Socket754 BOX 1év
vagy
AMD Athlon64 3200 MHZ Socket754 BOX 1 +2év fá
vagy
AMD Athlon64 3200 MHZ Socket939 BOX 1 +2év fá
DDR 512 MB PC3200 400 Mhz Kingston Élettart.gar /késõbb még egy beszerzése/
FDD 1,44 MB Samsung fehér/fekete/ezüst
160 GB Hitachi 7200 8 MB Serial-ATA 3év gar
DVD-Rom LG 16/52x Oem 2év
DVD-RW +/- NEC ND-3520 OEM (fekete is) 1+1év
ATI Radeon 9250 128 MB 128 bit AGP ABIT TvOut
vagy
ATI Radeon 9600 Pro 256 MB AGP INNO TvOut
ház passz 400W tápos.

dvd író-olvasó azért 2 mert nekem olyat mondtak, jobb ha az író írjon az olvasó meg olvason. más a fejsebesség és nehezebb az író feje stb stb.

monitor: 19" Samsung 997 MB 96kHz 3év (m.:1920x1440 / 64 Hz)

eddig ez monitorral kb. 190-210e. ez kisker árlista összesítése. remélem ebbõl a boltosok engednek majd. kedden szerdán lebeszélem velük is.
3 héten belül szeretném ha már otthon lenne.
jó kis adóságokba verem magam.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

háááááát nem tudom mikorra lesz vmi abból a foglalat váltásból.
én majd csak jövõ nyárra tervezek vagy gép újítást vagy laptop vásárlást de én akkor A64 alá nem adom. intelt nem veszek mert fût a mobil intel az drága a turion meg jó cucc:D

igaz a mostnai gépemen is minden lemegy csak hát már lapot+ proccot cserélnék:
Gigabyte GA-7VT600 139
768 ram
2200+@2400+
6600GT AGP
40-as maxtor.
játékok mennek elég jól, kivéve ami nagyon procc igényes.

mondom, szerintem várd meg az M foglalator :)
nekem hasonló konfigom van
Athlon XP 2000+@2600+
1g ram
gef4
meg 120+60 vinyó
jóez csak a videókártya karcsú

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Nálam olyan vanm hogy: Opera 7.50, NOD32, Kerio PFW 4.2, Ad-Aware SE Proffessional 1.05
Olyan gondom van, hogy kénytelen voltam Explorert indítani 1 oldal miatt, bár az explorer miatt régebben már szoptam be cuccosokat. És most a Kerio állandóan jelzi, hogy valami aboutcast.exe, meg linkhelp.exe egymást indítgatná, bár meg adom szabáélyban kerionak, hogy ne indíthassanak semmilyen programot mégis mindig újra rákérdez, ráadásul hiába lövöm ki feladatkezelõben, mindig újraindulnak, sõt néha elindulnak és megváltozik a nevük iexplorer.exe-re. Se a nod se az adaware nem tud velük mit kezdeni, nem is találja õket, és törölni sem tudom õket. Ötlet?

na hasonló a helyzet nálamis...
ezért akarom, hogy IE DIEDIEDIE!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Egyébként torrent igenis faszán használható, csak udni kell, hogy honnan érdemes tölteni.... Nekem simán jönnek a dolgok 100k fölött

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Nálam olyan vanm hogy: Opera 7.50, NOD32, Kerio PFW 4.2, Ad-Aware SE Proffessional 1.05
Olyan gondom van, hogy kénytelen voltam Explorert indítani 1 oldal miatt, bár az explorer miatt régebben már szoptam be cuccosokat. És most a Kerio állandóan jelzi, hogy valami aboutcast.exe, meg linkhelp.exe egymást indítgatná, bár meg adom szabáélyban kerionak, hogy ne indíthassanak semmilyen programot mégis mindig újra rákérdez, ráadásul hiába lövöm ki feladatkezelõben, mindig újraindulnak, sõt néha elindulnak és megváltozik a nevük iexplorer.exe-re. Se a nod se az adaware nem tud velük mit kezdeni, nem is találja õket, és törölni sem tudom õket. Ötlet?

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]