"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ÕÕÕ,bocs hogy gondolkozom,de az intel mióta gyárt amd-nek platformot?Mármint tudtommal az intel 865 az p4 alá való,asszem egész pontosan még a régi socket 478 alá,bár voltak próbálkozások asszem asus részrõl,hogy az újabb intel foglalatot is meg lehessen ezzel hajtani.
köszi Dante a privit. golya, zolle nektek is kösz.
na most itt tartok.
MSI 865PE NEO2-V i865 dual ddr,sata,lan 3év
AMD Athlon64 3000 MHZ Socket754 BOX 1év
vagy
AMD Athlon64 3200 MHZ Socket754 BOX 1 +2év fá
vagy
AMD Athlon64 3200 MHZ Socket939 BOX 1 +2év fá
DDR 512 MB PC3200 400 Mhz Kingston Élettart.gar /késõbb még egy beszerzése/
FDD 1,44 MB Samsung fehér/fekete/ezüst
160 GB Hitachi 7200 8 MB Serial-ATA 3év gar
DVD-Rom LG 16/52x Oem 2év
DVD-RW +/- NEC ND-3520 OEM (fekete is) 1+1év
ATI Radeon 9250 128 MB 128 bit AGP ABIT TvOut
vagy
ATI Radeon 9600 Pro 256 MB AGP INNO TvOut
ház passz 400W tápos.
dvd író-olvasó azért 2 mert nekem olyat mondtak, jobb ha az író írjon az olvasó meg olvason. más a fejsebesség és nehezebb az író feje stb stb.
monitor: 19" Samsung 997 MB 96kHz 3év (m.:1920x1440 / 64 Hz)
eddig ez monitorral kb. 190-210e. ez kisker árlista összesítése. remélem ebbõl a boltosok engednek majd. kedden szerdán lebeszélem velük is.
3 héten belül szeretném ha már otthon lenne.
jó kis adóságokba verem magam.
3 hónap múlva pedig elavul :-)
písz
háááááát nem tudom mikorra lesz vmi abból a foglalat váltásból.
én majd csak jövõ nyárra tervezek vagy gép újítást vagy laptop vásárlást de én akkor A64 alá nem adom. intelt nem veszek mert fût a mobil intel az drága a turion meg jó cucc:D
igaz a mostnai gépemen is minden lemegy csak hát már lapot+ proccot cserélnék:
Gigabyte GA-7VT600 139
768 ram
2200+@2400+
6600GT AGP
40-as maxtor.
játékok mennek elég jól, kivéve ami nagyon procc igényes.
Nálam olyan vanm hogy: Opera 7.50, NOD32, Kerio PFW 4.2, Ad-Aware SE Proffessional 1.05
Olyan gondom van, hogy kénytelen voltam Explorert indítani 1 oldal miatt, bár az explorer miatt régebben már szoptam be cuccosokat. És most a Kerio állandóan jelzi, hogy valami aboutcast.exe, meg linkhelp.exe egymást indítgatná, bár meg adom szabáélyban kerionak, hogy ne indíthassanak semmilyen programot mégis mindig újra rákérdez, ráadásul hiába lövöm ki feladatkezelõben, mindig újraindulnak, sõt néha elindulnak és megváltozik a nevük iexplorer.exe-re. Se a nod se az adaware nem tud velük mit kezdeni, nem is találja õket, és törölni sem tudom õket. Ötlet?
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]