Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Õk se a régiek. Pedig az egyik legöregebb motoros a szakmában. Ha komplett gépet akarsz vásárolni, és speciális vagy extrém elképzeléseid vannak, akkor is tudok segíteni, mert olyan céget ajánlok, akik nagyon ott vannak a szeren.

Thez!
Akit ajánlanék, azok tuningolni is tudnak és nem gyengén.

túlnötték magukat....amig a kis lukban voltak addig jó cég volt...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Dig:
Idáig csak magamnak raktam összegépet (286-ostól)..
Valahogy óckodtam az összerakott gépektõl..
Eddig nem csalódtam, talán egy procihûtõben..

én is úgy válogattam össze ott a boltban(Mammut) az eladóval.
És nem süti a cucc:(
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jaja..
kompletten mint ahogy biciklit sem.
mármint katalógusgépet nemszabad
az hogy adsz nekik egy listát, és belepakolják, úgy kell:)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Dig:
Idáig csak magamnak raktam összegépet (286-ostól)..
Valahogy óckodtam az összerakott gépektõl..
Eddig nem csalódtam, talán egy procihûtõben..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Õk se a régiek. Pedig az egyik legöregebb motoros a szakmában. Ha komplett gépet akarsz vásárolni, és speciális vagy extrém elképzeléseid vannak, akkor is tudok segíteni, mert olyan céget ajánlok, akik nagyon ott vannak a szeren.

nem tudom most nincs pénzem, de majd kell gépet venni itthonra.
mivel nagykeres vagy így megkereslek mindenképp:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
qwerty lol:-D
anno még akartam venni 400 mhz-s cerkát...

új alaplappal
de hiába próbálták a 366 mhz-s procit feltolni 400-ra csak nem jött össze a LÚZEREKNEK:D
furamód mindig más érték jött ki, a 400 meg nem:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

ja igaz, hanem a qwerty computertõl :mad:

Thez!
Akit ajánlanék, azok tuningolni is tudnak és nem gyengén.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Van ott is jó cucc.. Kislust is onnan vett monyót.. :)
Meg ha szar a géped, az nem a sulinettõl van.. :D

ja igaz, hanem a qwerty computertõl :mad:

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

bassza meg a sulinet a szar cuccait:D
olyan szar a gépem mint az állat:(

Van ott is jó cucc.. Kislust is onnan vett monyót.. :)
Meg ha szar a géped, az nem a sulinettõl van.. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
bassza meg a sulinet a szar cuccait:D
olyan szar a gépem mint az állat:(

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Akkor remélem rajta vagy a témán holnap? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

:)
Használok Googlet, csak gondoltam vkinek van erre bejáratott megoldása.
BTW nem filmet lopok csak soxorosítani szeretnék DVD formátumban átadott megjelenéseket...

Tudom, azért szoktam kérdezni, de olyan jó, ha végre nem nekem mondják, hogy "kugli".. :)
Ez a téma mindenesetre nem fekszik. Nekem is az volt az elsõ gondolat, hogy dvd to avi to wmv, de mivel nem tudom, hogy a konverzióknál mi veszik el, hogyan romlik, így inkább nem szóltam, a keresõ meg mondott mindent. Pénzért van.. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

húú ez nagoyn zsír, de akkro egy tényleg nem a "kihozzuk a nagykerbõl és eladjuk titokban" kategória(azaz mint a bicó)

Úgy bizony. Szigorúan mindent "törvényesen" és egyenesen. Semmi értelme okoskodni, nem is a stílusom. Meg nem éri meg, ugyanis csak magunknak ártanék. Sulinet fõvállalkozók vagyunk (összesen öt van Mo-n), beszállítóként szerepelünk a közbeszerzési listán, ISO9001 minõsítésünk van, ragozzam még?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Nincs határ. Van kiskereskedelmi boltunk is (2), így nem muszáj kijönni a város szélére. Annyi elõnyt tudok számotokra biztosítani, hogy standard nagyker áron vásárolhattok. Velem leegyeztetitek mi kell, megmondom, hogy mennyi és mikorra lesz, ha éppen nincs raktáron, és megbeszéljük, hogy hol veszitek majd át (kiskerben vagy személyesen nálam).
Feltételek:
- nincs olyan, hogy számla nem kell
- nincs olyan, hogy ÁFA nélkül
- használt dolgokkal nem foglalkozunk, így nincs beszámítás (kivéve, ha valamilyen akció van, pld. a most futó Samsung monitor és nyomtató csereakció)
- fizetés kp-ban vagy számla alapján banki utalással elõre

Oké, tiszta a dolog. Mondjuk én nem szoktam számla, meg áfa nélküli vásárlást nyomni. (Még a szerelõnek sem tudom ezt mondani.. :) )
Meg lehet nézni a boltotokat a neten, hogy mik szoktak lenni nálatok? Ha meg tudod adni, de ez itt reklám, akkor talán priviben..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
:)
Használok Googlet, csak gondoltam vkinek van erre bejáratott megoldása.
BTW nem filmet lopok csak soxorosítani szeretnék DVD formátumban átadott megjelenéseket...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Nincs határ. Van kiskereskedelmi boltunk is (2), így nem muszáj kijönni a város szélére. Annyi elõnyt tudok számotokra biztosítani, hogy standard nagyker áron vásárolhattok. Velem leegyeztetitek mi kell, megmondom, hogy mennyi és mikorra lesz, ha éppen nincs raktáron, és megbeszéljük, hogy hol veszitek majd át (kiskerben vagy személyesen nálam).
Feltételek:
- használt dolgokkal nem foglalkozunk, így nincs beszámítás (kivéve, ha valamilyen akció van, pld. a most futó Samsung monitor és nyomtató csereakció)

húú ez nagoyn zsír, de akkro egy tényleg nem a "kihozzuk a nagykerbõl és eladjuk titokban" kategória(azaz mint a bicó)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV: Köszi, a felajánlást. Nem fogok visszaélni vele..
Ha kell valami úgyis megmondod, hogy mi a határ..

Feltételek:

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

hát 2mbites netrõl 2mbitesre váltottam:) (le is járt az elõfizum,ami korábban volt,a jó kis matávnetes otthon csomag,ebbõl lett wlan) szal most ua havidíjért kaptam egy routert egy wifi adaptert meg nyugágyat. Sõt!: ma nyertem kaparós sorsjegyen 200ft-ot és kiderült hogy az ötös lottón is volt egy kettesem,asszem ez egy jó nap;)

Háát, amikor chellom volt, akkor elõször egy jó kis logitech fényegeret kaptam, másodszor pedig egy canon nyomtatót.. Annak jobban örültem, mint egy nyugágynak.. :)
Igaz, semmi máson nem nyertem.. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

hát 2mbites netrõl 2mbitesre váltottam:) (le is járt az elõfizum,ami korábban volt,a jó kis matávnetes otthon csomag,ebbõl lett wlan) szal most ua havidíjért kaptam egy routert egy wifi adaptert meg nyugágyat. Sõt!: ma nyertem kaparós sorsjegyen 200ft-ot és kiderült hogy az ötös lottón is volt egy kettesem,asszem ez egy jó nap;)

akinek a játékban...:P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
énse pedig T-sek vagyunk:D

ez a cod nagyon zsír csak hamar végigtoltam a demót:-(

elsõ résszel megdobna vki?
léccilécci!!!