Mikor és hova menjek felrakni
Hétvégén asszem nem csinálok semmit se, fogastól 5 percre lakom... de szerintem nagyon meg fogsz dolgozni a pénzért ha egyáltalán sikerül...

Mikor és hova menjek felrakni
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ride everywhere.
.
Mindenképpen!az egy fönt van, de a kettõt nem kockáztattam. sok rosszat halottam róla. akkor föltegyem?
az egy fönt van, de a kettõt nem kockáztattam. sok rosszat halottam róla. akkor föltegyem?
Ride everywhere.
.
Igen az a javítófájl foltozza a lyukat...bár nem tudom hasonló okból kofolyólag e de az enyém is csinált ilyeneket ...aztán kaptam egy windows xp javítófájl nevû valamit és azóta nem csinálja...
ha nem vírus lenne....bár megjegyzem nem értek hozzá...
http://img366.images...nemisvan4we.jpg
ilyen mért van?? mit lehet ellene csinálni?? mert egy idõ után aggasztó hogy csakugy leáll a gép...
A különbségek leginkább teljesítmény jellegûek. Gyorsabb kicsit a PB (rendszerbusz / hdd) illetve az iB-n csak normál VGA kimenet van amivel tükrözni lehet a képet míg a PB tud 2 monitort rendesen kezelni. Cserébe a PB jobban melegszik és kevesebb ideig bírja az akku tehát kicsit kevésbé mobil (pld ölben tartani kényelmetlen...).Mi a különbség az Ibook, és a Powerbook között?
Ride everywhere.
.
Vírus!!!http://img366.images...nemisvan4we.jpg
ilyen mért van?? mit lehet ellene csinálni?? mert egy idõ után aggasztó hogy csakugy leáll a gép...
Hát, ha azon múlik,akkor majd megszokom az új rendszert is...az utóbbi idõkben megszoktam kb 4 féle raktárkezelõ progit, 5 féle plc-programot...Pedig ez a lényeg...
Photoshop erre volt elõször, Office is létezik rá. De kiadványszerkesztésre ne Office-t használj...
Nem mellesleg az egyik általános hiedelem szerint a Mac-et kiadványszerkesztésre és grafikára használják (a valóságban arra is).
Mint írtam, itt letesztelt HW elemekbõl épített gépekrõl van szó. Stabilabb hiszen nem kell alkalmazkodniuk az összes dzsunkán forrasztgató alaplapgyártó kínjához és keservéhez.
A BSD valószínûleg az egyik legstabilabb oprendszer ami létezik. Az OSX (az apple gépek operációs rendszere) erre épült. Gyakorlatilag egy nagyon szépen kitalált és megvalósított UNIXról beszélünk...
Ha jól tudom mûködõ / kárt tenni tudó vírus a mai napig nem íródott rá.