Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
5eft a kettõ ram együtt ugye? ;D
és köszi a gyors választ :-*

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
~5eft
~2-3eft
..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
uno kérdés:
128as és 64 Megás SDRAM-okra mi a reális ár?
valamint (tehát mégse uno ;D) Sound Blaster 16 value PnP (?) nek szintén az ára a kérdés....

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
sala: ezt egy ismim írta le 1x. engedelmével bemásolom ide és hátha jutsz valamire:

FElirat készitése vobsub2.14 és tmpeg segítségével

Legyen a gépre feltelepitve vobsub2.14 nevû ici pici progi. Ami a codek packokban van az nem jo. a filmednek és a feliraotdnak ugyan olyan néven kell lennie.PLD: jégkorszak.avi és jégkorszak.sub de lehet srt is mindegy.
Mostjön a vcd vagy svcd készités.
Kell egy tmpeg nevû progi. Add meg neki az avidat állitsd be a paramétereket e kép minõséget stb majd egyszerüen start.
ekkor a vobsub ugy müködik hogy a tmpeget egyszerû lejátszo proginak értékeli és a feliratot egyszerüen a filmre teszi convertálás közben.
fontos hogy a tmpegben nyisd meg options és azon bellül aenvironmental, és azon belül vfapi fület
ott az értékeket áliltsd át mindet nullárra jobb egék gombbal tudod.
Kivévedirectshow multimédiát azt egyre a AV VFW conmpatibilit minusz kettöre. és kész.ezt csak egyszer kell megcsinálni utánna mindig utdni fogja. mostmár nyomhatsz egy START-ot.kKzépen covetáláskor láthatod az eredményt és ott lesz a feliratod levekarhatatlanul .Ennyi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
VCD-t akarok irni de nemtom hogy kell ráeszkábálni a feliratot (.srt) hogy az asztali dvd is lássa(vagyis én lássam)
Valaki segitsen!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nem. 800 MEGAs CD. Mondom, valamit akkor elszúrtam vagy mittudomén, a lényeg, hogy megvan oszt jó. Legközelebb tõled töltöm lesz és no problem :D

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
nem tudom hány verzió kering de én egy aviból csináltam belõle svcd-t ami 806 mega így vinyón. azt a mai napig viszik a dc-n és eddig senkinek nem volt vele gondja. ezt 700 megásra írtam ki én is magamnak. de amit te mondasz Palmer az már 833 mega. az túlírás nélkül rá kell menjen a 800-as cd-re. nem kevered véletlenül? te nem 80 perces cd-rõl beszélsz? mert az 700 mega.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Akkor én vmit elqrtam, mert SVCD-be volt írva a Kranked5, de csak egy 800-as CD-re tudtam feltuszkolni, akárhogy próbálkoztam, csak a túlírás volt a megoldás, jah és 833 mega volt.. Akkor most mi a teendõ? Vagy hogyan kellen írni? Írásba nincs különbség, nem? Csak a filetípus határozza meg, vagy mittudomén, hogy van ez?

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás

Mittudmén, hogy aktuális e még, de a NERO-ról annyit, hogy a Beállítások menü alatt a tapasztalt felhasználóknak ajánlott részben ki lehet kattintani, hogy engedje e túlírni a CD-t. Ezt be kell állítani, tehát hogy engedje, de így is csak 800 megásra fér rá!

mivel bruce 800 megás filmekrõl beszél , valószínûleg mpeg2 fájlok (legalábbis nagy rá az esély) és az kényelmesen rá fog férni egy 700 megás cd-re HA svcd-ként van kiírva. mivel az szabvány svcd írás nem azonos az adatcd írással. teljesen máshogy használja a lemezt és 700 megásra kb 810 mega mpeg2-svcd megy max fel túlírás nélkül.
nem kell ide 800 megás cd. amúgy is jóval drágább ... meg a legszutyokabb 'márkákból' lehet kapni csak.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
igen, de a túlírás írótól és nyers-cd-tõl is függ

én pl a toshiba írómmal tdkra 738 MB-t is rá tudtam írni, de mondjuk sonyval 732 MB felett nem volt már olvasható...

meg egy csomó (fõleg régi) lejátszó nem látja az over-burn-ölt cdket

800 asszem 840 körül lehet rásatolni

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mittudmén, hogy aktuális e még, de a NERO-ról annyit, hogy a Beállítások menü alatt a tapasztalt felhasználóknak ajánlott részben ki lehet kattintani, hogy engedje e túlírni a CD-t. Ezt be kell állítani, tehát hogy engedje, de így is csak 800 megásra fér rá!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
én még annyit hozzátennék a "karanténozásról", hogy azt a file-t a progi is tudja törölni, az csak egy ideiglenes tároló - bármikor leüríthetõ

bruce;
szerintem vegyél egy 800 MB-s CDt, bárhol kapható, 180 Ft, oszt meg van oldva...

vagy szedj le a netrõl egy tört full nero-t...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
akkor válassz svcd-t (ne vcd-t!)
egyébként nekem csak az 5.5.7.8-as nerohoz van encoderem.
http://kergeeger.uw....ro5578codec.zip
vagy mondd meg melyik nerod van és kerítek hozzá svcd encodert

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
köszi, próba indul :)

naszal:
deu to patent licence restrictions, MPEG2 encoding/converting is not available.
(to add this features vedd meg azt a k.rva dvd-plugint a nero honlapján)

szóval ilyesmi van.
mindez vcd cd írása opciónál, a drag&drop után.

tudtok segíteni?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
bruce: megnyitod a Nero-t (ha van), ott kiválasztod hogy Szuper Videó CD formátum és puff ráfér egy 700megás cdre. Asszem. Vagy veszel 800megás cdt. ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
kergeegér:: cseles ez a wigwamos tesztelõs, mert ha ezt úgy olyan jó nagy mennyiségben tudnád csinálni random ipk-re, akkor tök jól lehetne találni nyitott portokat ::)

helpplíz:: a kérdésem: hogy lehet 800 megát felírni cd-re? itt van pl a ghostrider... vagy a kranked5... ezek 800 megásak és akkor már cd-n nem is hordozhatóak??

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
ajánlom mindenki figyelmébe ezt az oldalt!
http://wigwam.sztaki...ort_teszt.shtml

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
http://www.spywarein.../cwshredder.zip

tessék ezt a pici progit leszedni és futtatni mert sok gonosz dolgot eltüntet!
ha az explorerbõl nem tudod kiirtani a férget és mindig visszamászik/rendszeresen megváltoztatja a kezdõlapot ... akkor itt a megoldás.
byebye

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Bruce: a Norton Antivirusnak van egy 15 napos próbaverziója, amit le lehet tölteni, legközelebb próbáld meg, hátha segít. Bár ne legyen legközelebb.

http://nct.digitalriver.com/0001/

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
megoldódott a múltkor említett problémám... (kopkopkop).. bár 'nagy' ára volt, vindoz reinstall.

u.i.
akinek van mssys.com file-ja, az törölje le!..