Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
málna;

sajna ha nem megy a dvd az sosem codec-hiba, a dvd-k ugyanis nem nagyon használnak codec-eket (persze a szabványon kívül), ezért pl nincs divx-ben kódolt dvd, s az asztalik közül is a gagyibbak mondjuk nem tudnak mit kezdeni az ac3+xvid codec-kel kódolt cd-vel (de a jobbak IGEN)

szóval válts lejáccót, póverdévédé rulez... ;)

még valami - azzal, hogy codec pack-et telepítesz, lényegében merényletet követsz el az oprendszer ellen - ugyanis a legtöbb c nem uninstallálható (directx-hez hasonlóan), s nincs is szükség mindre - semmi értelme ace-t meg hasonlót telepíteni, mondhatnék most sok furmányos számtech-dumát, de inkább csak hidd el (ha egy picit is benne vagy a dvd rippelésben és kódolásban, akkor tudod...)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
köszi srácok! az ACE megvan azzal sem ment, de rájöttem a megoldásra ;D eddig mindig fel wót rakva a powerDVD de most nem. felrakom és menni fog. érzem. muszály neki. legalább ma...
;D
köszi mégeccer!

ZooLee

ZooLee

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

táttáráráá
valaki nem tud helpelni? gondoltam jó kis estén, ugysincs semmi dolgom nézek egy jó kis öreg mátrikszot. oridzsinál dévédén. nem vagyok burzsuly
...

DVD-t ne mindenféle media playerrel próbálj meg lejátszani, hanem rendes DVD playerrel. (Nekem még egy lemezt sem sikerült normálisan lejátszani MP-vel, viszont a PowerDVD (vagy WinDVD) mindent vitt eddig.) próbálj meg a tucows-ról letölteni, ha nincs vagy nem megy, akkor szólj, valahol tárolni kell az én biztonsági másolatomat :)

ZooLee

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Próbáld ki az ACE Mega CodecS Pack-et.

LETÖLTHETED INNEN

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
táttáráráá
valaki nem tud helpelni? gondoltam jó kis estén, ugysincs semmi dolgom nézek egy jó kis öreg mátrikszot. oridzsinál dévédén. nem vagyok burzsuly gyerlõc, ezért nem a tévé alá dugtam a diszket, hanem a monitor alá, de nagy bánatomra nem ment :(
volt mindenféle codec, de így se akar menni. a bs a zoom sõt még megpróbáltam médija playerrel is, de azzal se ment. mindig valami erreor ral jön. hahelpel valaki azt megköszönöm.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Kifelejtettél egy 3-ast: nem pop.vipmail.hu hanem pop3.vipmail.hu

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
pop3.vipmail.hu

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
huhh még nem sikerált ,de probálkoztam a pop.vipmail.hu-val is a következõ hibát írja ki.

"A(z) "pop.vipmail.hu” állomás nem található. Ellenõrizze, hogy helyesen adta meg a kiszolgáló nevét. Fiók: 'pop.vipmail.hu', Kiszolgáló: 'pop.vipmail.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 11001, Hibaszám: 0x800CCC0D"
::)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nézd meg a Vipmail FAQ-ját hogy mit kell beállítani, sztem pop3.vipmail.hu. Próbáld ki és meglátod.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
tegnap v.mikor volt itt arról szó ,hogy e-mailo fiókot hogyan lehet nyitni outlook expressben.
na a helyzet hogy én most probáltam a vipmailos email címemet megvalósítani így ,de elakdtam.
pop 3 v.mi kell neki ...
-a helyzet hogy télleg hülye vagyok hozzá !!!! ::)

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
A helyzet a köv:Megkaptam a kártyát ingyépézé és észrevettem hogy a gyári ventillátornak mindkét vezetéke elszakadt.Ezézt leszedtem a ventit meg a bordaféleséget is ami egy kör volt és a szélén felfele álltak kis lemezkék.Letöröltem a fehér trutyit ami rajta volt és ezek után vettem rá a Globalwint.Most már egy napja használom és nem fagy sõt tisztességesen teszi a dolgát.Ezt a hûtõt nem lehet a 4 kis lyukba csavarozni(lehet azt látni a képen is)mert a lyukak a GPU mellett kb 10 mm-re helyezkednek el és a hûtõ területe:40x40 mm.De mondom:Most már jó 8)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
igen észrevettem ;)

csak valahogy azzal lehetne megoldani, pl egy pántot hozzácsavarozni a borda és a venti közé, ami odafogná a kártyához.

egyébként a kártyán milyen cucc van rögzítésre?
azt nézd meg mik a lehetõségek!
általában 2 db mûanyag pöcök szokott lenni az átellenes sarkában a GPU-nak

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
ggx: az a négy csavar a sarkán csak a hûtõbordákhoz rögzíti a ventillátort

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
haat, bizarrnak tetszik lenni keremszepen.
annyit kell tudni h a gef 400-as:
legalabbis nekem egy abit siluro van. van rajta integralt borda, ezt nem is kell tapogatni. ezt te valamilyen modon leoperaltad?!
vagy gyarilag nem volt rajta?
mert en siman csak leszedtem egy proci huto ventilatort egy p200-as geprol, es felcsavaroztam erre a bordara. es tok jol megy, alacsony uzemhomerseklet.
a pillanatragaszto meg tenyleg bizarr, egy hetnel ugysem tart tovabb. akkor sokkal inkabb spargaval korbe, vagy akar szixallaggal.... ;)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
én vigyáznék azzal a ragasztásos módszerrel, nem valami bizalomgerjesztõ!
állandóan magas hõmérsékleten van, abba gondolj bele!!!
a képen amit belinkeltél a ventinek mind a négy sarkán van csavar!
azokkal próbáld meg rögzíteni!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Van ideje annak leesni nefélj... ;D

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Linkeltem képet.Egyébként meg már több mint 3 órája bent van és semmi gond. ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Remélem hõálló az a ragasztó... Egyébként ezt a hûtõt nem a régi helyére kéne tenni? Tehát elvileg kell a kártyán lennie vmi lyuknak amibe becsavarhatod vagy kis mûa pöcöknek.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Már fentvan.Gamestar fórumon javasolták a pillanatragasztót

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Nincsen rajta se pattintó se csavarozhatóság(ugyanaz mint ami a képen van)