vírusirtóm nekem is van az AVG, de az nem látja.Állítólag ez nem vírus,azért nem veszik észre:(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2003. november 28. 16:28
Írta 2004. március 21. - 17:49

Írta 2004. március 21. - 16:59

Vagy Mcaffee Stinger.Linket nem tudok de sok helyrõl le lehet tölteni.Ingyenes vírusirtó pedig
www.free-av.com
www.free-av.com
Írta 2004. március 21. - 14:54

thommey:
klikk rá és akkor az online virusellenõrzõ gépezet megnézi a vinyódat! ingyenes!
http://www.pandasoft...n_principal.htm
klikk rá és akkor az online virusellenõrzõ gépezet megnézi a vinyódat! ingyenes!
http://www.pandasoft...n_principal.htm
Írta 2004. március 21. - 11:42

kérdés:
Milyen progival tudnék átrakni képeket csengõhangokat gameket a sanyi ericsson t310-es emre adatkábelemmel!?
Milyen progival tudnék átrakni képeket csengõhangokat gameket a sanyi ericsson t310-es emre adatkábelemmel!?
Írta 2004. március 21. - 11:38

hali!van egy féreg a gépemen:(
milyen progival lehet leszedni?
persze valami ingyenees kellene:)
köszi!üdv thy
milyen progival lehet leszedni?
persze valami ingyenees kellene:)
köszi!üdv thy
Írta 2004. március 21. - 00:57

thez: lehet en ertettem felre a kerdesed, de a Nero-val siman lehet akamilyen cd/dvd-rol iso-t csinalni. (kivalszatod a recorder-nel az image recoredert, es csinalsz egy burn cd-t, ott pedig az iso-t valasztod ki, mint file tipust)
ez cd-nel mukodott, gondolom dvd-nel sincs maskepp.
hogy img-bol hogy lehet iso-t csinalni azt nemtom. Sot egyaltalan nemtom hogy lehet img file-t megnyitni. :-\
ui: miert akasz img-bol iso-t csinalni??? Elvileg ez ugyanaz a formatum, szoval ha iso kell, akkor csak at kene nevezni az img-t iso-ra es jo lessz...
ez cd-nel mukodott, gondolom dvd-nel sincs maskepp.
hogy img-bol hogy lehet iso-t csinalni azt nemtom. Sot egyaltalan nemtom hogy lehet img file-t megnyitni. :-\
ui: miert akasz img-bol iso-t csinalni??? Elvileg ez ugyanaz a formatum, szoval ha iso kell, akkor csak at kene nevezni az img-t iso-ra es jo lessz...
Írta 2004. március 20. - 23:25

halihooo
lenne egy ket erdekes kerdesem.
milyen programmal lehet egy *.img (dvd rip) file-bol iso-t csinalni?
meg egy akrmilyen fajlrendszerbol(dvd-bol) archivalas celbol iso-t csinalni?
kerestem programokat, de egyik sem tamogatta ezt a funkciot :-X >
mikkel lehet?
koszike
thez
lenne egy ket erdekes kerdesem.
milyen programmal lehet egy *.img (dvd rip) file-bol iso-t csinalni?
meg egy akrmilyen fajlrendszerbol(dvd-bol) archivalas celbol iso-t csinalni?
kerestem programokat, de egyik sem tamogatta ezt a funkciot :-X >

mikkel lehet?
koszike
thez
Írta 2004. március 15. - 17:15

hálás köszönet eric!!!
a dolog mükszik, csak a múlt hétvégén kellett újratelepíteni a gépet és ezért nem lett akkor az egészõl semmi. De most cool!!
thx
a dolog mükszik, csak a múlt hétvégén kellett újratelepíteni a gépet és ezért nem lett akkor az egészõl semmi. De most cool!!
thx
Írta 2004. március 15. - 13:15

Dehát megcsináltad már nem? Na mind1 leírom.
Eszközök/Fiókok->Hozzáadás (levelezés). Itt elõször beírod a neved, továbbmész, oda beírod az ímélcímedet. A következõ résznél a beérkezõ levelek kiszolgálójához beírod a pop3.vipmail.hu-t, az SMTP kiszolgálóhoz pedig az internetszolgáltatódat, nekem axelero van tehát így mail.axaelero.hu. A következõ oldalon a fióknévhez beírod a felhasználónevedet, a másikhoz pedig a jelszavat. Ennyi az egész.
Eszközök/Fiókok->Hozzáadás (levelezés). Itt elõször beírod a neved, továbbmész, oda beírod az ímélcímedet. A következõ résznél a beérkezõ levelek kiszolgálójához beírod a pop3.vipmail.hu-t, az SMTP kiszolgálóhoz pedig az internetszolgáltatódat, nekem axelero van tehát így mail.axaelero.hu. A következõ oldalon a fióknévhez beírod a felhasználónevedet, a másikhoz pedig a jelszavat. Ennyi az egész.
Írta 2004. március 15. - 13:08

help me!!
az outlook express-hez szeretném végre társítani a vipmail-t de az istennek sem akar mûködni....
az outlook express-hez szeretném végre társítani a vipmail-t de az istennek sem akar mûködni....
Írta 2004. március 14. - 15:41

hi
köszi, kb majd ma este kiderül, hogy jó lesz-e! Akkor jár majd erre a srác! (ugye Kakaopor?
) Én a programozáshoz gyík vagyok, majd õ eldönti! 
by(t)e
köszi, kb majd ma este kiderül, hogy jó lesz-e! Akkor jár majd erre a srác! (ugye Kakaopor?

by(t)e
Írta 2004. március 14. - 13:03

Írta 2004. március 14. - 00:02

Írta 2004. március 13. - 19:52

Ez pedig a szükséges atan függvény (http://www.nmt.edu/~...pascal/atan.htm):
FUNCTION Atan(X, Y: Real): Real;
{ arctan in degrees }
{ From Borland Pascal Programs for Scientists and Engineers }
{ by Alan R. Miller, Copyright C 1993, SYBEX Inc }
CONST
Pi180 = 57.2957795;
VAR
A: Real;
BEGIN { Function Atan }
IF X = 0.0 THEN
IF Y = 0.0 THEN Atan := 0.0
ELSE Atan := 90.0
ELSE { X <> 0 }
ELSE { X and Y <> 0 }
BEGIN
A := ArcTan(Abs(Y / X)) * Pi180;
IF X > 0.0 THEN
IF Y > 0.0 THEN Atan := A { X, Y > 0 }
ELSE Atan := -A { X>0, Y<0 }
ELSE { X < 0 }
IF Y > 0.0 THEN Atan := 180.0 - A { X<0, Y>0 }
ELSE Atan := 180.0 + A { X, Y < 0 }
END { ELSE }
END; { Function Atan }
Remélem így már tudtok vele kezdeni valamit, ennek a résznek a pontos mûködését már nem igazán értem. Az elõzõnél az atan zavart be, csak késõbb vettem észre, hogy az is kell hozzá.
FUNCTION Atan(X, Y: Real): Real;
{ arctan in degrees }
CONST
Pi180 = 57.2957795;
VAR
A: Real;
BEGIN { Function Atan }
IF X = 0.0 THEN
ELSE Atan := 90.0
ELSE { X <> 0 }
ELSE { X and Y <> 0 }
BEGIN
A := ArcTan(Abs(Y / X)) * Pi180;
IF X > 0.0 THEN
IF Y > 0.0 THEN Atan := A { X, Y > 0 }
ELSE Atan := -A { X>0, Y<0 }
ELSE { X < 0 }
IF Y > 0.0 THEN Atan := 180.0 - A { X<0, Y>0 }
ELSE Atan := 180.0 + A { X, Y < 0 }
END { ELSE }
END; { Function Atan }
Remélem így már tudtok vele kezdeni valamit, ennek a résznek a pontos mûködését már nem igazán értem. Az elõzõnél az atan zavart be, csak késõbb vettem észre, hogy az is kell hozzá.
Írta 2004. március 13. - 19:47

Én ezt úgy értettem, hogy matematikai probléma, hogy biztos létezik rá valami képlet ami alapján másból ki lehet számolni.
1ébként miért pont Pascal?
Találtam 1 ilyet (http://www.nmt.edu/~...pascal/acos.htm):
FUNCTION ArcCos(X: Real): Real;
{ Arc cosine in degrees }
{ Function Atan is required }
BEGIN { Function ArcCos }
IF X = 0.0 THEN ArcCos := 90.0
ELSE
IF X = 1.0 THEN ArcCos := 0.0
ELSE
IF X = -1.0 THEN ArcCos := 180.0
ELSE ArcCos := Atan( X/ Sqrt(1.0 - Sqr(X)),1.0)
END; { Function ArcCos }
Annyira nem vagyok ismerõs a Pascalban, hogy pontosan tudjam mit csinál ez a függvény, de valami olyannak tûnik amit kerestek.
1ébként miért pont Pascal?
Találtam 1 ilyet (http://www.nmt.edu/~...pascal/acos.htm):
FUNCTION ArcCos(X: Real): Real;
{ Arc cosine in degrees }
{ Function Atan is required }
BEGIN { Function ArcCos }
IF X = 0.0 THEN ArcCos := 90.0
ELSE
IF X = 1.0 THEN ArcCos := 0.0
ELSE
IF X = -1.0 THEN ArcCos := 180.0
ELSE ArcCos := Atan( X/ Sqrt(1.0 - Sqr(X)),1.0)
END; { Function ArcCos }
Annyira nem vagyok ismerõs a Pascalban, hogy pontosan tudjam mit csinál ez a függvény, de valami olyannak tûnik amit kerestek.
Írta 2004. március 13. - 15:51

Köszi, majd kiderül, hogy segit-e.
A probléma az, hogy a MathCAD2001-ben általam kihozott képlet(rendszert) emiatt nem igazán sikerült még átültetni a TPascalba. A cucc 1 robotkar vezérléséhez kellene, de valahogy nincs kedvem begépelni a (legalább) 202 fix helyzethez tartozó dolgokat, ezért kellene a képletbe az arc cosinus.
Ja, a MathCAD2001--->TP7 miatt gondoltam ugy, hogy ez nem (csak) matematikai probléma, hanem programozási is. A haverom, akivel csináljuk a cuccost, SZVSZ elég profi programozásban, de még nem jött rá õ sem.
A google-on találtunk olyat, hogy arccos (x)= "gyökalatt"arctan ((1-x2)/x), feltéve, hogy cosx nem = 0, habár a kitételben nem vagyok biztos, de a lényeg, hogy nem müködött a dolog.
Azért köszi, indulásnak lehet, hogy jó lesz amit irtál!
by(t)e
A probléma az, hogy a MathCAD2001-ben általam kihozott képlet(rendszert) emiatt nem igazán sikerült még átültetni a TPascalba. A cucc 1 robotkar vezérléséhez kellene, de valahogy nincs kedvem begépelni a (legalább) 202 fix helyzethez tartozó dolgokat, ezért kellene a képletbe az arc cosinus.
Ja, a MathCAD2001--->TP7 miatt gondoltam ugy, hogy ez nem (csak) matematikai probléma, hanem programozási is. A haverom, akivel csináljuk a cuccost, SZVSZ elég profi programozásban, de még nem jött rá õ sem.
A google-on találtunk olyat, hogy arccos (x)= "gyökalatt"arctan ((1-x2)/x), feltéve, hogy cosx nem = 0, habár a kitételben nem vagyok biztos, de a lényeg, hogy nem müködött a dolog.
Azért köszi, indulásnak lehet, hogy jó lesz amit irtál!
by(t)e
Írta 2004. március 12. - 22:01

Mi matek fakton ilyenkor szoktuk azt mondani hogy jöhet a tanárunk tétele, a Démuth-tétel. ;D Olyan eccerûen nincs amit ne tudna megoldani.
Néha csak azzal hülyéskedünk hogy "Tudom a nevezetes szögek sin-át, cos-át, tangensét, ctg-ét, pl a 30 fok,45,90, 121.3, 249.7...";D
Néha csak azzal hülyéskedünk hogy "Tudom a nevezetes szögek sin-át, cos-át, tangensét, ctg-ét, pl a 30 fok,45,90, 121.3, 249.7...";D
Írta 2004. március 12. - 21:53

Kicsit utána néztem, az arc cosinus az a cosinus függvény inverzével egyenlõ. Cosinus függvény van a Pascalban. Csak annak az inverzét kellene meghatározni. Ahogy én értelmeztem az X tengely értékeit az Y-ra veszed fel, az Y-ét pedig az X tengelyre, és amit így kapsz az a cos függvénynek tükörképe lesz, ami pedig az arc cos.
Nem tudom ez segített-e valamit, de valami jobban hozzáértõ hátha el tudja magyarázni esetleg érthetõbben. :-\ :
Nem tudom ez segített-e valamit, de valami jobban hozzáértõ hátha el tudja magyarázni esetleg érthetõbben. :-\ :

Írta 2004. március 12. - 21:34

Szerintem ez inkább matematika, mint programozás. Valószínû vhogy más módon ki lehet számolni, azért nincs rá függvény.
Írta 2004. március 12. - 09:12

Hi
Nem tudja vki, hogy hogyan tud a Turbo Pascal arc cosinust-t kezelni? Az arc tangest simán kezeli, de ezt nem! Tudom, hogy ez kissé elvont probléma, de hátha valaki jártas ilyenben is!
by(t)e
Nem tudja vki, hogy hogyan tud a Turbo Pascal arc cosinust-t kezelni? Az arc tangest simán kezeli, de ezt nem! Tudom, hogy ez kissé elvont probléma, de hátha valaki jártas ilyenben is!
by(t)e