vírusirtóm nekem is van az AVG, de az nem látja.Állítólag ez nem vírus,azért nem veszik észre:(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
számítógép zsenik ide!
Started by
lor
, 2003. November 28. 16:28
Posted 2004. March 21. - 17:49
Posted 2004. March 21. - 16:59
Vagy Mcaffee Stinger.Linket nem tudok de sok helyrõl le lehet tölteni.Ingyenes vírusirtó pedig
www.free-av.com
www.free-av.com
Posted 2004. March 21. - 14:54
thommey:
klikk rá és akkor az online virusellenõrzõ gépezet megnézi a vinyódat! ingyenes!
http://www.pandasoft...n_principal.htm
klikk rá és akkor az online virusellenõrzõ gépezet megnézi a vinyódat! ingyenes!
http://www.pandasoft...n_principal.htm
Posted 2004. March 21. - 11:42
kérdés:
Milyen progival tudnék átrakni képeket csengõhangokat gameket a sanyi ericsson t310-es emre adatkábelemmel!?
Milyen progival tudnék átrakni képeket csengõhangokat gameket a sanyi ericsson t310-es emre adatkábelemmel!?
Posted 2004. March 21. - 11:38
hali!van egy féreg a gépemen:(
milyen progival lehet leszedni?
persze valami ingyenees kellene:)
köszi!üdv thy
milyen progival lehet leszedni?
persze valami ingyenees kellene:)
köszi!üdv thy
Posted 2004. March 21. - 00:57
thez: lehet en ertettem felre a kerdesed, de a Nero-val siman lehet akamilyen cd/dvd-rol iso-t csinalni. (kivalszatod a recorder-nel az image recoredert, es csinalsz egy burn cd-t, ott pedig az iso-t valasztod ki, mint file tipust)
ez cd-nel mukodott, gondolom dvd-nel sincs maskepp.
hogy img-bol hogy lehet iso-t csinalni azt nemtom. Sot egyaltalan nemtom hogy lehet img file-t megnyitni. :-\
ui: miert akasz img-bol iso-t csinalni??? Elvileg ez ugyanaz a formatum, szoval ha iso kell, akkor csak at kene nevezni az img-t iso-ra es jo lessz...
ez cd-nel mukodott, gondolom dvd-nel sincs maskepp.
hogy img-bol hogy lehet iso-t csinalni azt nemtom. Sot egyaltalan nemtom hogy lehet img file-t megnyitni. :-\
ui: miert akasz img-bol iso-t csinalni??? Elvileg ez ugyanaz a formatum, szoval ha iso kell, akkor csak at kene nevezni az img-t iso-ra es jo lessz...
Posted 2004. March 20. - 23:25
halihooo
lenne egy ket erdekes kerdesem.
milyen programmal lehet egy *.img (dvd rip) file-bol iso-t csinalni?
meg egy akrmilyen fajlrendszerbol(dvd-bol) archivalas celbol iso-t csinalni?
kerestem programokat, de egyik sem tamogatta ezt a funkciot :-X >
mikkel lehet?
koszike
thez
lenne egy ket erdekes kerdesem.
milyen programmal lehet egy *.img (dvd rip) file-bol iso-t csinalni?
meg egy akrmilyen fajlrendszerbol(dvd-bol) archivalas celbol iso-t csinalni?
kerestem programokat, de egyik sem tamogatta ezt a funkciot :-X >
mikkel lehet?
koszike
thez
Posted 2004. March 15. - 17:15
hálás köszönet eric!!!
a dolog mükszik, csak a múlt hétvégén kellett újratelepíteni a gépet és ezért nem lett akkor az egészõl semmi. De most cool!!
thx
a dolog mükszik, csak a múlt hétvégén kellett újratelepíteni a gépet és ezért nem lett akkor az egészõl semmi. De most cool!!
thx
Posted 2004. March 15. - 13:15
Dehát megcsináltad már nem? Na mind1 leírom.
Eszközök/Fiókok->Hozzáadás (levelezés). Itt elõször beírod a neved, továbbmész, oda beírod az ímélcímedet. A következõ résznél a beérkezõ levelek kiszolgálójához beírod a pop3.vipmail.hu-t, az SMTP kiszolgálóhoz pedig az internetszolgáltatódat, nekem axelero van tehát így mail.axaelero.hu. A következõ oldalon a fióknévhez beírod a felhasználónevedet, a másikhoz pedig a jelszavat. Ennyi az egész.
Eszközök/Fiókok->Hozzáadás (levelezés). Itt elõször beírod a neved, továbbmész, oda beírod az ímélcímedet. A következõ résznél a beérkezõ levelek kiszolgálójához beírod a pop3.vipmail.hu-t, az SMTP kiszolgálóhoz pedig az internetszolgáltatódat, nekem axelero van tehát így mail.axaelero.hu. A következõ oldalon a fióknévhez beírod a felhasználónevedet, a másikhoz pedig a jelszavat. Ennyi az egész.
Posted 2004. March 15. - 13:08
help me!!
az outlook express-hez szeretném végre társítani a vipmail-t de az istennek sem akar mûködni....
az outlook express-hez szeretném végre társítani a vipmail-t de az istennek sem akar mûködni....
Posted 2004. March 14. - 15:41
hi
köszi, kb majd ma este kiderül, hogy jó lesz-e! Akkor jár majd erre a srác! (ugye Kakaopor?
) Én a programozáshoz gyík vagyok, majd õ eldönti! 
by(t)e
köszi, kb majd ma este kiderül, hogy jó lesz-e! Akkor jár majd erre a srác! (ugye Kakaopor?
by(t)e
Posted 2004. March 14. - 13:03
Posted 2004. March 14. - 00:02
Posted 2004. March 13. - 19:52
Ez pedig a szükséges atan függvény (http://www.nmt.edu/~...pascal/atan.htm):
FUNCTION Atan(X, Y: Real): Real;
{ arctan in degrees }
{ From Borland Pascal Programs for Scientists and Engineers }
{ by Alan R. Miller, Copyright C 1993, SYBEX Inc }
CONST
Pi180 = 57.2957795;
VAR
A: Real;
BEGIN { Function Atan }
IF X = 0.0 THEN
IF Y = 0.0 THEN Atan := 0.0
ELSE Atan := 90.0
ELSE { X <> 0 }
ELSE { X and Y <> 0 }
BEGIN
A := ArcTan(Abs(Y / X)) * Pi180;
IF X > 0.0 THEN
IF Y > 0.0 THEN Atan := A { X, Y > 0 }
ELSE Atan := -A { X>0, Y<0 }
ELSE { X < 0 }
IF Y > 0.0 THEN Atan := 180.0 - A { X<0, Y>0 }
ELSE Atan := 180.0 + A { X, Y < 0 }
END { ELSE }
END; { Function Atan }
Remélem így már tudtok vele kezdeni valamit, ennek a résznek a pontos mûködését már nem igazán értem. Az elõzõnél az atan zavart be, csak késõbb vettem észre, hogy az is kell hozzá.
FUNCTION Atan(X, Y: Real): Real;
{ arctan in degrees }
CONST
Pi180 = 57.2957795;
VAR
A: Real;
BEGIN { Function Atan }
IF X = 0.0 THEN
ELSE Atan := 90.0
ELSE { X <> 0 }
ELSE { X and Y <> 0 }
BEGIN
A := ArcTan(Abs(Y / X)) * Pi180;
IF X > 0.0 THEN
IF Y > 0.0 THEN Atan := A { X, Y > 0 }
ELSE Atan := -A { X>0, Y<0 }
ELSE { X < 0 }
IF Y > 0.0 THEN Atan := 180.0 - A { X<0, Y>0 }
ELSE Atan := 180.0 + A { X, Y < 0 }
END { ELSE }
END; { Function Atan }
Remélem így már tudtok vele kezdeni valamit, ennek a résznek a pontos mûködését már nem igazán értem. Az elõzõnél az atan zavart be, csak késõbb vettem észre, hogy az is kell hozzá.
Posted 2004. March 13. - 19:47
Én ezt úgy értettem, hogy matematikai probléma, hogy biztos létezik rá valami képlet ami alapján másból ki lehet számolni.
1ébként miért pont Pascal?
Találtam 1 ilyet (http://www.nmt.edu/~...pascal/acos.htm):
FUNCTION ArcCos(X: Real): Real;
{ Arc cosine in degrees }
{ Function Atan is required }
BEGIN { Function ArcCos }
IF X = 0.0 THEN ArcCos := 90.0
ELSE
IF X = 1.0 THEN ArcCos := 0.0
ELSE
IF X = -1.0 THEN ArcCos := 180.0
ELSE ArcCos := Atan( X/ Sqrt(1.0 - Sqr(X)),1.0)
END; { Function ArcCos }
Annyira nem vagyok ismerõs a Pascalban, hogy pontosan tudjam mit csinál ez a függvény, de valami olyannak tûnik amit kerestek.
1ébként miért pont Pascal?
Találtam 1 ilyet (http://www.nmt.edu/~...pascal/acos.htm):
FUNCTION ArcCos(X: Real): Real;
{ Arc cosine in degrees }
{ Function Atan is required }
BEGIN { Function ArcCos }
IF X = 0.0 THEN ArcCos := 90.0
ELSE
IF X = 1.0 THEN ArcCos := 0.0
ELSE
IF X = -1.0 THEN ArcCos := 180.0
ELSE ArcCos := Atan( X/ Sqrt(1.0 - Sqr(X)),1.0)
END; { Function ArcCos }
Annyira nem vagyok ismerõs a Pascalban, hogy pontosan tudjam mit csinál ez a függvény, de valami olyannak tûnik amit kerestek.
Posted 2004. March 13. - 15:51
Köszi, majd kiderül, hogy segit-e.
A probléma az, hogy a MathCAD2001-ben általam kihozott képlet(rendszert) emiatt nem igazán sikerült még átültetni a TPascalba. A cucc 1 robotkar vezérléséhez kellene, de valahogy nincs kedvem begépelni a (legalább) 202 fix helyzethez tartozó dolgokat, ezért kellene a képletbe az arc cosinus.
Ja, a MathCAD2001--->TP7 miatt gondoltam ugy, hogy ez nem (csak) matematikai probléma, hanem programozási is. A haverom, akivel csináljuk a cuccost, SZVSZ elég profi programozásban, de még nem jött rá õ sem.
A google-on találtunk olyat, hogy arccos (x)= "gyökalatt"arctan ((1-x2)/x), feltéve, hogy cosx nem = 0, habár a kitételben nem vagyok biztos, de a lényeg, hogy nem müködött a dolog.
Azért köszi, indulásnak lehet, hogy jó lesz amit irtál!
by(t)e
A probléma az, hogy a MathCAD2001-ben általam kihozott képlet(rendszert) emiatt nem igazán sikerült még átültetni a TPascalba. A cucc 1 robotkar vezérléséhez kellene, de valahogy nincs kedvem begépelni a (legalább) 202 fix helyzethez tartozó dolgokat, ezért kellene a képletbe az arc cosinus.
Ja, a MathCAD2001--->TP7 miatt gondoltam ugy, hogy ez nem (csak) matematikai probléma, hanem programozási is. A haverom, akivel csináljuk a cuccost, SZVSZ elég profi programozásban, de még nem jött rá õ sem.
A google-on találtunk olyat, hogy arccos (x)= "gyökalatt"arctan ((1-x2)/x), feltéve, hogy cosx nem = 0, habár a kitételben nem vagyok biztos, de a lényeg, hogy nem müködött a dolog.
Azért köszi, indulásnak lehet, hogy jó lesz amit irtál!
by(t)e
Posted 2004. March 12. - 22:01
Mi matek fakton ilyenkor szoktuk azt mondani hogy jöhet a tanárunk tétele, a Démuth-tétel. ;D Olyan eccerûen nincs amit ne tudna megoldani.
Néha csak azzal hülyéskedünk hogy "Tudom a nevezetes szögek sin-át, cos-át, tangensét, ctg-ét, pl a 30 fok,45,90, 121.3, 249.7...";D
Néha csak azzal hülyéskedünk hogy "Tudom a nevezetes szögek sin-át, cos-át, tangensét, ctg-ét, pl a 30 fok,45,90, 121.3, 249.7...";D
Posted 2004. March 12. - 21:53
Kicsit utána néztem, az arc cosinus az a cosinus függvény inverzével egyenlõ. Cosinus függvény van a Pascalban. Csak annak az inverzét kellene meghatározni. Ahogy én értelmeztem az X tengely értékeit az Y-ra veszed fel, az Y-ét pedig az X tengelyre, és amit így kapsz az a cos függvénynek tükörképe lesz, ami pedig az arc cos.
Nem tudom ez segített-e valamit, de valami jobban hozzáértõ hátha el tudja magyarázni esetleg érthetõbben. :-\ :
Nem tudom ez segített-e valamit, de valami jobban hozzáértõ hátha el tudja magyarázni esetleg érthetõbben. :-\ :
Posted 2004. March 12. - 21:34
Szerintem ez inkább matematika, mint programozás. Valószínû vhogy más módon ki lehet számolni, azért nincs rá függvény.
Posted 2004. March 12. - 09:12
Hi
Nem tudja vki, hogy hogyan tud a Turbo Pascal arc cosinust-t kezelni? Az arc tangest simán kezeli, de ezt nem! Tudom, hogy ez kissé elvont probléma, de hátha valaki jártas ilyenben is!
by(t)e
Nem tudja vki, hogy hogyan tud a Turbo Pascal arc cosinust-t kezelni? Az arc tangest simán kezeli, de ezt nem! Tudom, hogy ez kissé elvont probléma, de hátha valaki jártas ilyenben is!
by(t)e

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top