Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
HElp

lsass.exe nevû fájl szabáltalan mûveletet hajtott végre és ezért a számítógép leáll és 1perctõl számol vissza...

lepucoltam leformáztam újraraktam az xp-t és semmi..
tehát gondolom vírus? ::)
segítsetek légyszíves...

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Code Name: Longhorn

;D ;D ;D ;D

Hát nem egyszerû, tegnap este tettem fel...
Ha valakit érdekelnek részletek kérdezzetek bátran. ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Köfke ezzel már mûködik! :-*

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Power DVD, nagyon jó kis progi.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Eredeti DVD lemezt milyen programmal lehet lejátszani? Winfos média pléjer hibát észlelt ezért leállt a drága, BsPlayer sem jó, ajánljatok vmit ami mûxik is!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

DirectX 9.0b ez van fenn és ez a legújabb.

amúgy alapból 9.0van a Ti 4600 ososn!!

Bocsi, de a videókártya az max támogatja a directx-et. A TI 4600 pedig csak directx 8-at támogatja hardveresen. (Nekem Asus v 9280 td-m van, ti 4200 chippel.) Az FX ek directx 9 kompatibilisek. Persze ha feltelpíted a directx 9-et akkor is fog mûködni a dolog, csak ami új azt a CPU számítja, mivel a videókártya hardveresen nem támogatja.

A directxet folyamatosan frissíteni kell, de valóban a 9 a legújabb. Az XP csak a 8as verziót tartalmazza.

Ez lehet, hogy egy kicsit kínai lett, bocsi.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Szvsz próbáld meg feltenni, max nem jön be...

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
DirectX 9.0b ez van fenn és ez a legújabb.

amúgy alapból 9.0van a Ti 4600 ososn!!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
s1ru2 Tippem szerint a játékod a directx 9-et igényli, a gépeden pedig csak régebbi verzió van.

http://www.microsoft...&displaylang=en innen letöltheted, és telepítheted.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
sirus: directx-et tegyél fel! Gamestar, meg társai cdjén rajta van.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Nemm ez 1db max 0mbos fájl!!!
találtam is letöltõ oldalt de sajna fizetõs!!!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
s1r2: szvsz vmi patch kell, vagy pedig keresõ. régen találtam egy ilyen jó kis oldalt, main az ilyen "hiányzó" fileok voltak, de sajna már nem tudom... srry
csucsu: persze, a mem. és gpu közötti kommunikálásra gondoltam. mondjuk nem lassu, hanem egész gyors, szoval jo.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Nem tudom ismeritek-e a FAr CRy nevû játékot??!

van vele 1 kis gondom

Egész véletlenül pont az orrom elõtt fogyott el a boltból az utolsó darab ezért sajnos nem tudtam eredetiben 26ért megszerezni ;)
viszont most meg nem indul el mert hiányzik egy bizonyos d3d9.dll nevû fájl ezt hol lehet beszerezni??

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Nos vélményem szerint az a 128-as, vagy 64-es busz a video kártyán van. Azon is van egy nagyon komoly proci a saját mamóriájával, újabban elméletileg DDRII RAM-okkal.

A videjó kártya a számítógéppel agy AGP porton csatlakozik, ami viszont szabványos. A számítógép procijainál most kezdenek terjedni a 64 bites processzorok. Tehát a videkártya nem igen tud a véleményem szerint a CPU-val 128-as v. 256-os buszon kommunikálni, csak esetleg a GPU-val (grafikai processzorral).

Szerintem inkább ezek a számok inkább a videó kártya RAM-jának a méretét jelölik.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
Off

A buszsebesség nem azonos a memória méretével.

kössz :-* ::)
viszont nagyban befolyásolja a sebességét. az atik már 256os busszal mennek, szoval nem értem mi ez a visszafejlõdés. a memória mérete meg 128fölött nekem teljesen mind1. persze lehet, hogy csak mesterséges korlátozás, nehogymá' oclsó legyen oszt' még jó is.
kabbe envidija.
a régibe egy v7700 asus gf2 gts volt, 32 ddr rammal, sexi kis hûtõvel. még nem tudom mi lesz, me' lehet, hogy anyámnak kell az egész gép, ha meg nem akkor eladó. '1 hét mulva mondom.
On

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Az lehet, h 64 bites.....nekemis az volt a dzsíforsz effiksz 5200...! a 128 bit biztos jobb. Csak az a furcsa amikor vettem a vid kártyát akkor meg sem kérdezték, h 128-ast vagy 64-est kérsz... ??? >:(
Mi a régi vid kártyád málna? lehet, h kell... ;) ;D

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
A buszsebesség nem azonos a memória méretével.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts

Most pontosan mik az adatai? Milyen vinyót raktál bele aztán? Most azzal zúzod, vagy a régivel?

abit nf7 lett az alaplat amugy. 2600+ vinyó régi, fél giga ram (lehetne több...) meg egy 5600os géforsz.
amugy az lehet, hogy 64bites a memóriabusza a videokártyának? me a gf2nek is 128 volt... hmm
mostmár az új, a régi ott áll a sarokban és sirdogál, még nemtommi lesz a sorsa.
F1:
nem tudom, de sztem a norton sem szedi le egy próbát megér) én ilyt úgy irtottam, hogy megnéztem a gyanús elemeket, aztán manuálisan registryböl törölgettem amit kell és +szünt. persze tán van egyszerübb módszer is.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Hmm hogy is mondjam.Ennyit ésn is tudtam.M-a-TT ne haragudj de a Nortont nem fogom felrakni inkább próbálkozok az és vírusírtómmal.Kösz azért

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nekem is volt ilyen.
nortonantivirus megtalálja,letörli.
symantec.com