Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Started by
lor
, 2003. November 28. 16:28
Posted 2004. October 30. - 17:08

Posted 2004. October 30. - 17:07

par perc mulva gyere ftp-re
a software shelf es nagyon jó
install.exe
csak ne oda rakd ahonnan törölte a progit
johetsz a zip-es az!
a software shelf es nagyon jó
install.exe
csak ne oda rakd ahonnan törölte a progit
johetsz a zip-es az!
Posted 2004. October 30. - 16:58

Posted 2004. October 30. - 16:55

vki irt mar itt visszabb ilyen adat visszallito cuccost.
azzal lehet a mar letorolt dolgokat visszahozni.
haver azt mondja
"recovery progi"
azzal lehet a mar letorolt dolgokat visszahozni.
haver azt mondja
"recovery progi"
Posted 2004. October 30. - 16:50

help me!!!!
uninstalltam a steam könyvtáramat, mire letörölte az egész gamez-t.
megtaláltam a meghajtóm "system volume information"-jában, de hogy állítom vissza?
a lomtár üres, mielõtt valaki ezt ajánlaná.
help me!!!
uninstalltam a steam könyvtáramat, mire letörölte az egész gamez-t.
megtaláltam a meghajtóm "system volume information"-jában, de hogy állítom vissza?
a lomtár üres, mielõtt valaki ezt ajánlaná.
help me!!!
Posted 2004. October 27. - 08:41

tamaskaa,
adsl-nel nem igaz, egyszeruen azert, mert azt a fel megat akarmilyen kartya ki tudja preselni magabol. lanon mar erdemes kulon kartyat hasznalni, mert altalaban gyorsabb, mint az integralt interface, de adsl-nel tokmindegy.
Rave_Ace,
annak az xp-nek szerintem nem a nyomtatoval van baja, hanem a spoolerrel. kulon service, aminek futnia kell a nyomtatashoz, es O arra reklamal. nyomtatasisor-kezelonek, vagy mi a banatnak hivja a madzsar xp, azt nezd meg a 'szolgaltatasoknal', hogy fut-e?
adsl-nel nem igaz, egyszeruen azert, mert azt a fel megat akarmilyen kartya ki tudja preselni magabol. lanon mar erdemes kulon kartyat hasznalni, mert altalaban gyorsabb, mint az integralt interface, de adsl-nel tokmindegy.
Rave_Ace,
annak az xp-nek szerintem nem a nyomtatoval van baja, hanem a spoolerrel. kulon service, aminek futnia kell a nyomtatashoz, es O arra reklamal. nyomtatasisor-kezelonek, vagy mi a banatnak hivja a madzsar xp, azt nezd meg a 'szolgaltatasoknal', hogy fut-e?
Posted 2004. October 26. - 23:18

obsidian :
Felraktam...
És meg kell valljam nem értem a sok problémás egyedet...
Kilenc gépen van fent, letilltottam minden pop-up ablakot, így a sok zombinak a netteremben, nem jön fel a kib@szot "töltsd le ezt meg azt" ablak, így jóval kevesebb dolgom van a sok spamprogram írtásával...
Ráadásul egy mozdulat engedni melyik programot engedem kifelé, így állat jól lehet konfigurálni.
Szóval nekem bejött.
De a nyomtatódriver nem sajna... :-\
Felraktam...
És meg kell valljam nem értem a sok problémás egyedet...
Kilenc gépen van fent, letilltottam minden pop-up ablakot, így a sok zombinak a netteremben, nem jön fel a kib@szot "töltsd le ezt meg azt" ablak, így jóval kevesebb dolgom van a sok spamprogram írtásával...
Ráadásul egy mozdulat engedni melyik programot engedem kifelé, így állat jól lehet konfigurálni.
Szóval nekem bejött.

De a nyomtatódriver nem sajna... :-\
Posted 2004. October 26. - 19:45

nem vagyok zseni, e igy elsõre nem értem miért lenne úgy.
most mennyivel megy? ha megy 512vel, akkor tökmind1, ha nem és van otthon hálókárd, próbáld ki, de szvsz többet nem ér a dolog...
most mennyivel megy? ha megy 512vel, akkor tökmind1, ha nem és van otthon hálókárd, próbáld ki, de szvsz többet nem ér a dolog...
Posted 2004. October 26. - 19:15

az igaz, hogy ha nem integrált hálókártyát használok, hanem különállót, akkor valamivel gyorsabb lesz a letöltési sebességem? (ádéesell 512)
Posted 2004. October 26. - 15:43

XP zseni lol...
Szerintem telepítsd újra a nyomtató drájvert... Hátha...
Felraktad SP2-t??? Most kezdõdik a móka akkor nálad csak igazán... ;D ;D ;D
Szerintem telepítsd újra a nyomtató drájvert... Hátha...
Felraktad SP2-t??? Most kezdõdik a móka akkor nálad csak igazán... ;D ;D ;D
Posted 2004. October 26. - 13:30

Hátha van köztetek Xp-zseni:
Van egy olyan problémám, hogy a gépem nem kezeli a nyomtatót.
Úgy kezdõdött, hogy õ kiírta nyomtatás, és szerinte nyomtatott is miközben, nem történt semmi.
Majd amikor, újra akartam telepíteni, ezt írta ki:
"Nem lehet elvégezni a mûveletet. A nyomtatási várólista-kezelõ szolgáltatás nem fut" vazze
Már azóta felraktam az Sp2 frissítést, de nem oldotta meg a bajom... :'(
Valaki? 8)
Van egy olyan problémám, hogy a gépem nem kezeli a nyomtatót.
Úgy kezdõdött, hogy õ kiírta nyomtatás, és szerinte nyomtatott is miközben, nem történt semmi.
Majd amikor, újra akartam telepíteni, ezt írta ki:
"Nem lehet elvégezni a mûveletet. A nyomtatási várólista-kezelõ szolgáltatás nem fut" vazze

Már azóta felraktam az Sp2 frissítést, de nem oldotta meg a bajom... :'(
Valaki? 8)
Posted 2004. October 26. - 12:58

Posted 2004. October 26. - 12:12

Posted 2004. October 26. - 10:34

Halihó!
Tud valaki olyan oldalt, amin keresztül be lehet lépni ircre? Szóval mIRC és egyéb progik telepítése nélkül, böngészõbõl szeretnék ircelni. Van ilyen?
Posted 2004. October 26. - 00:07

csak egy kérdés, de hány kbps-es a szám amit nem játszik le a discmaned?
mert az enyém is válogatós, név szerint 128kbps alatt nem játsza le csak surrog meg társai..
mert az enyém is válogatós, név szerint 128kbps alatt nem játsza le csak surrog meg társai..
Posted 2004. October 25. - 14:50

köszke :-*
Sikerült,felirtam csak most meg a discman nem akarja lejátszani.pedig raktam még mellé más számokat is azokat meg játssza.
Mostmár mind1
B*szódjon meg a TECHNIKA ÖRDÖGE >
Sikerült,felirtam csak most meg a discman nem akarja lejátszani.pedig raktam még mellé más számokat is azokat meg játssza.
Mostmár mind1
B*szódjon meg a TECHNIKA ÖRDÖGE >

Posted 2004. October 24. - 23:13

akkor elõtte keresek vmit ami az mpeg-et alakitja avi-ba ;D
á az túl izé......
valaki tud valami 1szerûbbet?
az is jó ha olyan cd-író ami audio-cdre felirja az mpeget
azért kösz.... :-\
VirtualDub!!!! Azzal ki tudod menteni bármelyik filmnek a hangját wav-ba, onnan meg már kedvedre alakíthatod mp3-ba.
Posted 2004. October 24. - 20:32

olyan nincsaz eddigis pipálva volt ... és a lakat sem volt ott. :-\

nah, de mind1, az a lényeg, hogy müxik.
ps.: mondjuk lehet, hogy csak viccelõdik veled a vindóz, mert épp olyan kedve van...
bencer: mi benne a bonyolult? beirod keresõbe, oszt kész, lesz, lemegy a 2 progi és irhatod is.
Posted 2004. October 24. - 19:22

akkor elõtte keresek vmit ami az mpeg-et alakitja avi-ba ;D
á az túl izé......
á az túl izé......
Posted 2004. October 24. - 19:18

Router mögé nem szoktak win-es tûzfalat tenni. Nem tudom miért nem, de van egy tippem. Ha láttál már igazi tûzfalprogramot, akkor tudhatod mire gondolok ...
Megaztán a router is mûködik tûzfalként és ez így együtt nem túl egészséges, de ha eddig mûködött ...
nekem norton van a gépen. és az csak vírus gyilkolászó.
a rúterben meg van minden halál. tûzfal stb.
érdekes...eddig nem volt ez a baj...lassan 1 éve.
namindegy most jó.