Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. January 29. - 11:35

ja, és 8.0 verzószámtól felfele tudja asszem ezt az opciót, h adatvesztés nélkül variálhatsz.
Posted 2005. January 29. - 11:31

de én nem csinálnám, mert nagyon könnyen megszívhatod vele... koldulj kölcsönvinyót, vagy haverhoz menj át, tegyél át mindent a gépére, utána win alatti windowsos particióbuheráló(vezérlõpult/felügyeleti eszközök/rendzser/lemezkezelés) cuccal az üres partíciókat mindenféle adrenalinszint emelkedés nélkül átalakíthatod kedvedre!
szal én fontos adatokkal rendelkezõ partíciókhoz nem nyúlnék hozzá, mert ez már egy igencsak mély beletúrás a vinyó lelkivilágába...:-\
Posted 2005. January 29. - 11:24

mert itt offolok minyá
szóval hogy ha megosztani akarod a dolgokat,akor az mindegy hogy hol van!
progi nem kell a csupasz gépre ha telepíted akkor a dct beteszed és ott tudsz már navigálni
szal ha pl van egy 80Gb vinyód,akkor én azt ugy csináltam hogy 5felé ostztom,a widows kap egy kissebett a többi meg osztozik a 80/5el meniységû tárhelyen.
Mért akarod a C-t oztani?!
tekerni mikor?!
gyere pécsibe
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 29. - 11:24

EDIT
Mert most hülyén van, két baszomnagy rész van, de az egyikbõl lecsippentenék egy kis darabot a windóznak..
Posted 2005. January 29. - 11:22

innentõl csinálja a dolgát, és nem fog különbözni sokban a win98 telepítéstõl. szal ez a része egyszerû:-)
annyi hogy ments le minden fontosat most a célpartícióról.
másik: elég 2 partíció.
egy kell a windows rendszernek, ami szeret sûrûn behalni, ezért ezen semmi fontosat nem tárolni, szükség esetén bármikor formázható legyen.
és kell egy nagy minden másnak.
Posted 2005. January 29. - 11:21

Posted 2005. January 29. - 11:17

Voltrégebben a FAT 16 majd a 98as vonallal a FAT32õ.
Ha nincs más oprendszer a gépeden ami nem XP/NT akkor NTFS ben formázd!
És csinálj sok sok particiót!
Akkor nem lesz fejfalabaverés.
Csinálj a windowsznak,a programfájloknak,játékoknak!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 29. - 10:53

1. Mi az NTFS?Elég a rendszerpartíciót formázni és rárakni az XP-t. Érdemes NTFS fájlrendszert választani az XP telepítésekor, ill. átkonvertálni a másik partíciót is.
2. Akkor formattálás nélkül is berakom az XP cd-t és hagyom hadd tegye a dolgát, vagy format C: és újrainditáskor berakom a cd-t és felpakolja magának?
Na, csak mert nem akarom elkúrni, egyébként köszi, hogy válaszoltok, nem is reméltem, hogy szombat reggel vannak még rajtam kivül elvetemültek

És sietnem kell, mert ki akarom próbálni az NFSU-t

Posted 2005. January 29. - 10:39

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. January 29. - 10:39

ha tehát a c meghajtó csak a rendszer partíciód volt, elég az xp telepítõ alól azt kiválasztanod, és formatálni pl ntfs-re.
a többi partícióhoz hozzá sem ér, és bele sem túr, és erre szükség sincsen.
Posted 2005. January 29. - 10:20

Posted 2005. January 28. - 23:40

Posted 2005. January 28. - 23:14

http://drivers.soft3...nner-18566.html
http://www.experts-e...Q_20535387.html
http://forums1.itrc....threadId=126777
http://www.softwarep...s/hp-3300c.html
csak van valahol valami értelmes link...
Posted 2005. January 28. - 23:09

Posted 2005. January 28. - 22:52

mert ha nincs sehol, akkor nem számíthatsz sok jóra.
nekem is volt egy szkennerem amihez nincs xp-s szoftver, 98-at már nem használok, így nem tudom használni az egyébként tök jó szkennert...

Posted 2005. January 28. - 22:49

lehet linknek teruletet is megadni
(amugy nem ertem mit akarsz!)
szedd le a 1stpage progit a letoltes.com-rol
word es hasonlok sz@rok
thx
elég hga én értem

Posted 2005. January 28. - 22:18

PROBLÉMA:
HP 3300C Scanner
van hozzá ugye, szép kis telepíõ cd-m, amivel 98alá tökéletesen felraktam.
ám.. ugye okos rendszer az XP és felismeri magától. hiába nyomkodom a scan gombot nem olvas.
a windows szerint "az eszköz megfelelõen mükõdik."
A sajátgépnél is van egy képolvasó ikonom. rákattintok:
fejléc: Nem lehet beolvasni
üzi: "A képolvasó program nem található, vagy a képolvasó nincs csatlakoztatva. Ellenõrizze, hogy a képolvasó és a képolvasásra használt program megfelelõen van-e telepítve.
tudtommal jól dugtam össze.
namost elõkerestem a telepítõ CD-jét hogy feltelepítem a progit, ám, mivel Xp, ezért:
"C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT . A rendszerfájl nem emgfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz."
kiprobáltam, minden állását a kompatílíbitás fülnél, de mindnél ez az üzi jön...
segítség
Posted 2005. January 28. - 21:35

(amugy nem ertem mit akarsz!)
szedd le a 1stpage progit a letoltes.com-rol
word es hasonlok sz@rok
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. January 28. - 21:11

van 1 html file
ez nem szöveg, hanem több kép, amelyek kiegészítik egymást. a kép tartalmazhat szöveget, képként. mintha gomb lenne kb. vagy mint egy mozaik, egy két "érzékeny kockával" kb. nehéz elképzelni, ha sikerül, megmutatom.
azt szeretném, hogy ha egy képre (gombra) rákattintok akkor linkeljen át egy aloldalra konkrétan. thát amikor elmentem csináljon mappát is a hozzá tartozó fileokkal. ezt a worddel régen megcsináltam, csak elcsúsztak a képek egymástól és ez most zavarna.
Posted 2005. January 28. - 20:35