Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ha ráérsz akkor a legkevesebbel amit csak enged
Autist Team:)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Minél lassabban. Amúgy nyersanyagfüggõ is a dolog.
WaNNaRiDE

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
4 ?

Aktuális civil

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
8 vagy 16

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
tudja valaki, hogy hányszorosan kell írni az audio CDt, hogy régebbi hifi is lejátsza?

Aktuális civil

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
jah, ez aztán a világmegrengetõ probléma ;)
jo ne menjünk bele, valkinek ez a fontos, én csak röhögök ezen.. így is elég szép. NEKEM.

de mivel nem rólam van szó, én is tanácsoltam neki, hogy ne fxet vegyen.
de ha meg tényleg erõmûröl van szó, akkor nem is értem, hogy került szóba az fx :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nézz meg egy shader tesztet FX-en ! Nem véletlen, hogy a HL2 is butított shadereket használ ha FX-et érzékel a gépben !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
fxel is mennek a mostani játékok, lehet, hogy nem 20x os aaval meg 89xes afel de szoval na... enyhén marketing izû a dolog egy bizonyos szint után.

de én se vennék fxet, mert nem csak a mai játékokkal akarsz gondolom jáccani. ha erõmû, akkor nem mind1? a legdrágábbat vedd és az jó lesz...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

akkor mit érdemes? atira nem fáj a fogam, de ki tudja.

Szerintem ne legyél márkahq soha, akármiröl is van szó, azt kell megvenni ami a legjobb, egységnyi pénzért cserébe !
NV-böl 6600GT alatt nem érdemes venni semmit, ATi-ból 9600XT és felette a gamer kártya.

@AW

Lehet venni mindenféle hütéseket, ha ennyire hangos érdemes lecserélni valami másra !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ált kikapcsolom, és akkor elcsendesedik :D de akkor majd legközelebb megfigyelem

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ha abbahagyod a játékot akkor újra elcsendesedik? Mert akkor de.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ilyen területen én láma vagyok.. ezt hogy lehet megállapitani? Vagy kérdezzem meg a szervizt inkább..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem lehet, hogy homerseklet fuggo a venti szabalyozasa?
es miutan nyomtal vmit meg huteni kell.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Vegyél Zalman dupla hûtõbordát! :D "kicsit" nehéz lesz tõle a kártyád, de olyan csendes még nem volt... :D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
:D lehet.
nezd meg. kicsit nyomkodd vissza vagy szedd is le :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát volt egy két durva ütközés játék közben, gondolod beleremegett a kártya is? :D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
jól ottvan rajta a cooler? nem laza vagy valami? azt nezd meg, mondjuk kicsi az eselye hogy lemozdult. :P
más ötletem nincs.

edit: rugj bele

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na okosak, azt mondjátok meg nekem, hogy miért van az, hogy a frissen vásárolt ATI Radeon 9550 gamer edition videókártyám aktiv félórás NFSU2 után elég zajos lesz, úgy értem a ventillátor pörög mint állat, és hangos. Nem lehet ezeket vmiképp halkitani? Próbáltam rászólni, de nem hagyta abba :D Ötlet?

EDIT

mondjuk ilyenekre gondoltam, hogy netán túl közel van a falhoz és nem bir szellõzni rendesen.. de egyébként ez normális jelenség? Mert tvzni nem lehet mellette, és elég zavaró egy idö után.. na nem nekem, mert rajtam van a fejhallgató, de a többi embernek körülöttem..

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
akkor mit érdemes? atira nem fáj a fogam, de ki tudja.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Nekem azt mondták boltban hogy felesleges a 256os kártya, nem használja ki szinte semmi. És a 128mbos gyorsabb. ;)

Ebbe a boltba se mennék többet ! :P

1024*768 feletti felbontásokban, AA és AF mellett KELL a 256 MB a mai játékokban (és mindjárt itt vannak a holnapiak !) !
Ráadásul +4-5e forint csak a 2x annyi memória.

FX-et nem érdemes venni.

Mer' egy állat vagyok !