Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. April 18. - 14:19

Posted 2005. April 18. - 14:12

ez érdekel. még soha nem mertem kipróbálni. csak annyi a következménye, hogy nõ a hõtermelés?hmm ha lokkos akkor ennyi a max.... :'( max annyit tudsz tenni ,hogy belovod a 2.6 ot es adsz tul feszt a cpunak eloszor 1 tizedet utana ha fagy 2 tizedet.
Viszont igy a hotermeles negyzetesen novekszik.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. April 18. - 14:06

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2005. April 18. - 13:28

"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. April 18. - 13:23

Viszont igy a hotermeles negyzetesen novekszik.
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. April 18. - 12:41

majd még nekiugrom még egyszer, hátha. régebben bootolt 2.6 körül is, csak a 3dmark-ban már fagyott. most hogy a ramok jobbak, talán kipróbálom. bár ez a 2.4 stabil.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. April 18. - 12:31

szorzo lokkos a cpu ?
ha nem akkor milyen beallitasokkal probaltad?
Tom Ritchey
Posted 2005. April 18. - 12:23

Posted 2005. April 18. - 12:19

az fsb az istennek sem megy 120 nal feljebb ???
Tom Ritchey
Posted 2005. April 18. - 12:16

sandrát én is ismerem, használom is.
hûtés: egy hûtõ alu bordéûákkal a procin (neve nincs sz.tem) meg egy hûtõ a ház hátuljában. és egy fasza rézbordás márkás valami a videokártyán. (illetve két kis szirszar a rack-ben)
Posted 2005. April 18. - 11:51

mindenkeppen szerezz be egy ilyet ha codegen tapod van.
www.maxx.hu
kb 3e ft es nem kell kifizetned minden alkatreszedet ujra ha a tapod megmakkana.
ha van ra lehetoseged ker kolcson egy tapot...
masik tipp meg szerviz elott a megfelelo hutes. Hany ventillator van a gepben es milyenek ? a cpun milyen a venti ? Lehet ,hogy a huzas miatt az lesz a gyenge lancszem a melegedes miatt.
Fagyas kb mindig ugyanakkor kovetkezik be ? Kb egysegnyi ido utan ?
Lehet meg a memory is gond probald meg attallitani 1:1 re.
edit 2x: memory nal meg megint lehet gond hogyha huztad a akkor a timeing ertekei sem jok.... ettol is fagyhat mint allat.
Biosban ezek auton vannak? mert ha nem probalhatod
2.5-3-3-5 is vagy stabilkent 3-4-4-8.
de az is lehet ,hogy alaplap nem szerteti a karit vagy a kari maga hibas... :'(
edit:
FSB es memory huzasnal volt ilyen gondom ,hogy internetezni azaz idle modban nem fagyott...
tudom ajanlani a sis soft sandrat es az everest nevu prgt.
nekem az everestel mert ertekek tuning utan a kovetkezoek:
http://members.chell...gulyasgy/01.jpg
Forras:
Amd 1.8 TB mag FSB 100Mhz memory 200mhz
tuning utan:
Amd 2.2 FSB 200 Mhz memory 400mhz.
ezen stabil ,de megy meg 410 is de akkor nekem is ugy fagy mint neked jateknal.....
edit 3x: sosem jut eszembe egyszerre

kabel csatik sokszorositasahoz hasznalj y osztot.
edit 4x:

DVD lejatszik fagyas nelkul illetve ha van tv karid akkor az muxik e illetve filmet jatszik e le fagyas nelkul ?
Tom Ritchey
Posted 2005. April 17. - 19:10

edit: codegen van benne
Posted 2005. April 17. - 19:03

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. April 17. - 19:02

maga a kép tiszta, meg szép meg minden.
Posted 2005. April 17. - 18:28

Posted 2005. April 17. - 15:02

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. April 17. - 13:49

videokártyában meg egy inno3d 6600 gt lett, 128 megás. egyenlõre ugy tûnik, ingénybevétel mellett fagy (3dmark 1-2 mp-ig megy, de a játékok is kb fél percig indlnak el) majd visszaviszem jól.
ha nem ez a baja, akkor meg nem tudom mi, már 1 órája netezek, és ettõl bezzeg nem fagy le.... driver a legujabb nforce, mielõtt kérdezné valaki.
Posted 2005. April 15. - 11:14

Tudnátok mondani nekem pár olyan Budapesti internetkávézó címet telefonszámmal,ahol le lehet foglalni a gépeket éjszakára multiplayer játék céljából?
Posted 2005. April 15. - 07:31

Ajanlatom ABit vagy Asus esetleg MSI ,de en asus parti vagyok inkabb jol birja a tuningot.
A Ram csakis 400ast hasznalj a kov lapban ,mert 266 iszonyu lassu le is fogja a gepet plussz ha huzod a cpud akkor ha most 266 a lap akkor 133 az FSB erteked ezt kellene feltornaszni valahogy 200ra akkor ki is tudnad hasznali a 400 as memoryt plussz nagyon gyors lenne a geped eszre is venned.
Vid karibol meg lehet mindent valasztani 9600 Xt 9800pro 9800xt
Az atinak szebb a kepe es szebbek a szinei es a 9xxxx kategoriaban gyorsabbak az nvidianal ,mig a 6800GT 6600GT erossebb es jobban huzhato az ezzel kategorias x600 x800 ati tarsaik. egyebkent szemelyes velemenyem ... 9600xt vennek az emlitett konfighoz ,mert ha nem sikerul a cpudat felhuzni 200fsb re akkor ugyis megette az egeszet semmi ,mert akkor kb olyan lesz mint ha lenne egy deore xt valtod egy tournex racsni sorral....

Nekem egy szarra tuningolt gef3ti200 om van es ezzel meg megy minden egesz jol bar a cpum is az egekben van....

Tom Ritchey
Posted 2005. April 15. - 07:22

Tom Ritchey