Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ezt elcseszted. A másolás után már nem jó a program áltál telepítéskor kreált regisztrációs bejegyzés, újra kell telepítened. Mivel már nincs meg, hát szerezz egyet, mondjuk vedd meg az amúgyis jól jön online játékhoz és az ára se sok már, fõleg nem Brüsszelben.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Az a lényeg hogy a legtöbb szerverre csak akkor engednek be hogyha megvan a legújabb patch. Amit nem tudok felrakni, mert a telepítõje azt írja hogy nincs feltelepítve a játék. Igaz hogy átmásoltam egy másik partícióra, de ha visszateszem az eredeti mappába akkorsem mûködik. és így a magyarosítást se lehet felrakni, mert ugyanezt a hibaüzenetet írja ki. A telepítõ cd-k meg már rég nincsenek meg, ahoz hogy újra telepítsem. Most csak az 1.0 Mohaa szerverekre tudok belépni.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
eye nal be lehet allitani hol van a jatek ha nem talalna meg.
nem ertem a patch os gondot ?

ird le hulye gyerek modjara a problemat ,hogy felfogjam en is :)

rob:
öö mi a gond a memoria bordakkal?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Nem az a gond

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Nem a punkbuster miatt nem enged be? az szokott gond lenni-fõleg router mögött...
:lol1: ez itt a 300. HSZem! Kérem bekeretezni!
...és fórumtag lettem! :bananadan :bananadan :bananadan
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Felismeri a játékot elis indítja csak a patch, kell4 mert minden szerver már a legujabb patchon van

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
nekem is volt hasonló parám, szedd le az eyet, rakd fel újra, és asszem a telepítés végefelé ki lehet választani/hozzá lehet adni gémeket, amik fennt vannak a gépen.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Tehát. Van a mohaa-nak egy The All-Seeing Eye, nevû szerver keresõje. Mûködik is.., csak az a gond, hogy nem akar belépni semelyik szerverre, mert lejár a csatlakozási idõ.. az a gond, hogy nincsPATCH!!! De amikor telepíteni akarom akkor kiírja hogy a Játék Nincs fent a gépen!!!!!!!!! Pedig fent van csak az eredeti mappályából átraktam egy másik partícióra. Ujra telepíteni nem tudom mert már nincs meg a CD-je... Most mit csináljak?? A magyarosítás sem megy ugyan ezért... Kérlek Segítsetek!! Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Aha, kösz már össze is raktam õket.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ne akard megnyitni. .crc akkor keletkezik, mikor vmi commanderrel file-t darabolsz. lesznek .001, stb részek, a .crc pedig az összeillesztéshez szükséges infót tartalmazza.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
crc fájlt mivel lehet megnyitni?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Aha, az lehet az, de ha jól emlékszem a VF700 fújja azt a bordát is nagyjából. A kis szar bordák a memóriákra valók.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hwsw-n osztják nekem az észt, hogy mit kell venni :D
melyik a fordítóchip a kártyán?
amelyik a fekete borda alatt van?
mert az gyári borda, azt nme szedtem le. a zalmanhoz csak ilyen kis szar bordákat adtak...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Hogy kinek mi a hangos az relatív ! ;)

Egyébként nem maga a VPU a forrófejü hanem a hülye fordítóchip, hogy menjen AGP-sen a natív PCI-E támogatásu VPU.

De Zalman jó cucc. Hehe, Zalman, Razer egér, alakul... :cool:

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem volt hangos, inkább egy kicsit alulméretezett ;)
igy nézett ki kb

meg amugy is, a zalmant a 12v ágra dugtam, igy 26 dB, de legalább hût rendesen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Jah, az korrekt ! :cool:

Zalman jó döntés, képzelem milyen hangja lehet a gyári cuccnak. :scared:

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
keritettem egy zalman vf700 alcu ventit a 6600 gt-mre. :D
szép darab. igaz, hogy az inno eleve 500/1000 mhz-en adta ki a kártyát (a ref. órajel 450/900) de még van benne kakaó, 550/1100 körül is elmenne, ha akarnám :D 580/1250 körül kezd pöttyözni 3dmark '05-ben. az jó, nem? :D :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Jahogy Gainward ! Õk szeretnek a referenciától igencsak eltérni és mindenféle szörnyet építeni aztán pedig felülárazni és örülni. ;)

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Gainward PowerPack! Ultra/1980 XP TV-DVI-DVI Golden Sample GLH (goes like hell)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Hol láttál 256 MB-s 6600 GT-t ?!

A futószalag az hiányozni is fog... ;)

Mer' egy állat vagyok !