Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
pf, viccbol csinaltam egy ad-aware scant, kb 1HETE nem volt mar. 254 critical object. mi a fenetol? lehet ezert lassul be picit a gep?
honnan az istenbol jonnek be ezek a 5zarok?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Na mostmár csakazért is kipróbáltam cd nélkül ramba futtatva a DSLinux-ot, és le fogom tesztelni 2 napon keresztül mit csinál. Menni fog egy rádió (Virgin rock 160k ogg vorbis), benyomom a fórum online felhasználok oldalát és úgyhagyom. Asszem ez elég két napon keresztül a rendszernek, más nem jut eszembe amivel dolgoztathatnám. (windozze ezzel a lappal eddig nem mûködik mert lefagy, mégha ezek sem mennek akkor is. )

Ride everywhere.

.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Ez nekem a nevem rövidítése, mindenki így hív és másra nem is reagálok. Csak így szoktam bemutatkozni, és ha más fóromban irc... már van AGA akkor is ehhez hasonló a nick. Agárdi Gábor nagyon ismerõs nekem.

Ride everywhere.

.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
meg is lepodtem volna, ha egyik is te vagy :)

cirka 2000-ig [Aga] nickkel az swi, kesobbi neven a freeweb tulaja ircelt, aki anno domini Agardi Gabor polgari neven az assembly programozas konyveket dobta piacra, sajat tollabol :)
es nem ugy ismerem, hogy valaha is bicora ult volna :]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Ritkán, de csak ha mozzillát használok mert abba integrálva van a kliens. Ezek egyiksem én vagyok, de ha vagyok akkor csak hirtelen feltünök aztán el ;)

Ride everywhere.

.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
22:13 -!- aga [aga@knot.slupsk.pl]
22:13 -!- ircname : aga
22:13 -!- channels : @#inni @#miauk
22:13 -!- server : *.pl [Hub server, Poland]
22:13 -!- away : Gone, for more info use WHOIS aga aga
22:13 -!- End of WHOIS
22:13 -!- There is no such nick [aga]
22:13 -!- aga_ [~aga@p1004-ipbffx01otsu.shiga.ocn.ne.jp]
22:13 -!- ircname : aga
22:13 -!- server : *.jp [Kyoto, Japan]
22:13 -!- End of WHOIS

az #inni meg gondolom csak stimmelne... a #miauk is, hatha macskas vagy ;)
de a .pl tld miatt ez tuti nem te vagy :]
mostly harmless

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
te is vagy irc-en? vagy legalabbis ircneten?
mostly harmless

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Hááát elég sok helyen :) Van egy cége, Egy rakás honlapot üzemeltet, de csak az irc-s neve jut most eszembe ;) : DJV. A rendeset azért nem írnám ide...
NO:
http://www.damnsmalllinux.org/
Vagy magyarul:
http://lka.hu/cikk.p...145&kategoria=4
Most jobb egy kicsit.

Ride everywhere.

.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
akkor viszont minden rebootnal ujra es ujra ugyanazt az isot rantja be sys gyanant. tok8 :)
reconfolnom a halot meg muszaj, mert nem hasznalunk dhcp-t. innentol meg mindegy, gentoo szar-e, vagy mas.
amugy hol melozik haverod? isp netkavezojaban, vagy valami privat hely?
mostly harmless

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Ott nincs cd a gépekbe!!! Ismerõsöm ott a rendszergazda, õ állította össze.
A gento szart meg dobjátok ki a pic... Van nála ezerszer jobb szebb gyorsabb. A legegyszerûbb direkt hülyéknek (szerintem a legszebb is) a Black Panther:
http://blackpanther.hu/index.htm
Igaz ez kissé instabil.
A nagyrészét ezeknek nem kell reconfigolni, mert automatikusan is felismer szinte mindent és beállít. én csak a monitor felbontását szoktam beállítani, aztán minden megy magától.

Ride everywhere.

.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
nem azzal van bajom, hogy szar, teljesen rendben mukodik a sajat korlatai kozt.
amugy kizarolag a gentoo nevu vackot probaltam ki eddig, azt is csak addig, mig elindult a gep es felhuztam ra a halozatot. az ugyfeleinknek szant "jatszogep" fut vele, de meg ez is nyugos, mert ugye ahany reboot, annyi iface reconfig. es utalom.

amugy meg az nem halozat, amin van nehany cd-rol futo akarmi, meg egy szerver. az inkabb jatszoter ;)
mostly harmless

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Szerintem ez egy kényszer, de ha gondolod lehet más is (örömömben tönkreba...tam agépem és szeretek szenvedni... :P )
Ez egyébként nem is teljesen live, mert nem nagyon pörgeti meg indulás óta a cd-t, az egész a memóriába van, elindul pendrive-ról is.
Ezek szerint te nem láttál még olyan hálózatot internetházakban ahol nincs vinyó csak a szervergépben, és minden tökéletesen mûködik. Valószínûleg nem sokfjta live-ot próbáltál ki, nagyon sok szar van belõle, de van pár jó is.

Ride everywhere.

.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
azt vagom, hogy vinya nyista, de gondolom csak atmeneti allapot :)

sys meg... hat ahogy erzed. en utalom a liveokat. persze kenyszerbol hasznalnam, de amugy nem.
mostly harmless

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Hubasz véletlenül nem magyar fórumra kerültem? MIIIVAAN? :)
Java java tudom azért írtam így.
Mit keres itt a passziánsz?
Mint írtam ez egy ideiglenes gép VINCHESZTER NÉLKÜL!!!!!! Mert a másik épp javításba van havernál. Ez a Damn Small Linux 2x belefér a memóriába és stabil! Pont erre lett kitalálva, ha nem jó a géped nincs vinchesztered, csak egy 486dx33-ad van 16MB rammal akkor is legyen egy jól mûködõ oprendszered!
Nem mellékesen ezt:
http://www.virginrad...listen/ogg.html
hallgatom közben vele és semmi gond nincs vele. meg õket is:
http://www.tilos.hu/indexM.html
Mindezt onlineba és közbe 6-8 ablak meg van nyitva, egy szövegszerkesztõ, terminál és néha még mások is, de nem lassult semmit....
No hát ezért nem rakok syst fel.

Ride everywhere.

.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts

Java appletek nem mennek az ok, de a bõvített szövegszerkesztõ tudtommal nem az. Szerintem a 0.9.1 -es verzió a gond.

en momentan 0.9.3-al nyomom, de csak miota eza ubuntu nevu orulet kerult a laposra.
elotte tuti hasznaltam az uj forumot regebbi firefox-szal is :)

de mer liveozol?
tegyel fel egy syst aztan joccaka. nem?
mostly harmless

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Kipróbálta már valaki hogy a pasziánsz a végén mi is történék.Mert a kártyalapok összevissza pattognak.De nem tudják kitölteni az egész képernyût:Pedig azelején nagyon úgy néz ki.15 percen keresztül néztem de nem tudja kitölteni a képernyüt.Programozási hiba.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
javascript<>java applet!!!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Java appletek nem mennek az ok, de a bõvített szövegszerkesztõ tudtommal nem az. Szerintem a 0.9.1 -es verzió a gond.

Ride everywhere.

.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kivéve persze a javascript-es dolgok, amik aztán tudnak meglepetéseket okozni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
az nem befolyasolhatja, hogy linux (es milyen) es az sem, hogy milyen bongeszo, leven ugye, amit http-n kapsz, azok jobbara platformfuggetlen dolgok, par ufo szartol (pl kviktajm) eltekintve.
mostly harmless