SP2 lehet még, tényleg.. elég sok új progi felhívja a figyelmet, hogy csak azzal megy. hátha..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2003. november 28. 16:28
Írta 2005. június 20. - 19:44

Írta 2005. június 20. - 19:39

biosban tiltsd le a raidet szerintem ezzel akad...
sp2 miert nem tetted fel egy miset megerne...
sp2 miert nem tetted fel egy miset megerne...
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. június 20. - 19:36

SCSI vagy ilyesmi kártya nincs a gépemben.
ASUS A7N8X Deluxe 2.0 (Silicon RAID-del), AMD Barton 2500@3200+, 2 * 512 DDR Hynix D43, ATi X800 XT 256 Mb ViVo, Maxtor 120 GB PATA, Maxtor 120 GB SATA, Pioneer DVR107, LiteOn DVD, SuperFlower 500W
WinXP Pro SP1 (Windows update-elve), DX 9.0c, Catalyst 5.6, legutóbbi nForce 2 drivercsomag, NV-féle IDE driver is fenn van. A Silicon RAID-hez is a legutolsó Windows-os driver van fenn, maga a RAID nincs használva, 1 SATA winyó van csak rajta.
CloneCD fenn van (talán a legutóbbi), meg egy Nero 6.3, más nem hiszem, hogy zavarhatja,
Haveromnak is volt ilyen gondja, neki egyszercsak megjavult, de semmi magyarázat nincs rá, Alcohol hivatalos fórumán is csak a szokásos tippeket adják, akinek meg nem jön be azzal nem tudnak mit csinálni.
ASUS A7N8X Deluxe 2.0 (Silicon RAID-del), AMD Barton 2500@3200+, 2 * 512 DDR Hynix D43, ATi X800 XT 256 Mb ViVo, Maxtor 120 GB PATA, Maxtor 120 GB SATA, Pioneer DVR107, LiteOn DVD, SuperFlower 500W
WinXP Pro SP1 (Windows update-elve), DX 9.0c, Catalyst 5.6, legutóbbi nForce 2 drivercsomag, NV-féle IDE driver is fenn van. A Silicon RAID-hez is a legutolsó Windows-os driver van fenn, maga a RAID nincs használva, 1 SATA winyó van csak rajta.
CloneCD fenn van (talán a legutóbbi), meg egy Nero 6.3, más nem hiszem, hogy zavarhatja,
Haveromnak is volt ilyen gondja, neki egyszercsak megjavult, de semmi magyarázat nincs rá, Alcohol hivatalos fórumán is csak a szokásos tippeket adják, akinek meg nem jön be azzal nem tudnak mit csinálni.

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. június 20. - 18:58

gondolom ,volt tobb reinstall?
scsi ide kari van a gepben ? illetve mi a teljes konfigod?
scsi ide kari van a gepben ? illetve mi a teljes konfigod?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. június 20. - 18:53

25001.25030 a hibakód, fatal error, kutyafüle. Registry tiszta, system32/Drivers könyvtár tiszta, Eszközkezelõ tiszta.
Egyébként az Alcoholsoft se tudja a megoldást.
Egyébként az Alcoholsoft se tudja a megoldást.

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. június 20. - 18:42

mit ir ki daemonnal?
elvileg scsi fake driveres meghajtot telepit...
elvileg scsi fake driveres meghajtot telepit...
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. június 20. - 18:38

Írta 2005. június 20. - 18:36

Vagy csak simán MediaPlayer reinstall.
Aki megmondja hogy miért nem tudok Daemon tools-t / Alcohol-t telepíteni annak jövök eggyel !
Aki megmondja hogy miért nem tudok Daemon tools-t / Alcohol-t telepíteni annak jövök eggyel !

Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. június 20. - 18:36

Írta 2005. június 20. - 18:34

köszi, nyertetek!
az intró akadt össze, az nem akart elindulni.
csakhogy mivel már nincs intró, hibátlanul fut.
köszi!
az intró akadt össze, az nem akart elindulni.
csakhogy mivel már nincs intró, hibátlanul fut.
köszi!
Írta 2005. június 20. - 18:31

:)yah
thez. esetleg még a hang.k.-nál állítgass valamit ha tudsz.
thez. esetleg még a hang.k.-nál állítgass valamit ha tudsz.
Írta 2005. június 20. - 18:23

tams: jo a logod
)))

Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. június 20. - 18:22

Írta 2005. június 20. - 18:21

elobb vedd ki szerintem
ha winfos driver akkor zert hal meg valsz mert az eaxot nem tudja eletre hivni a win driver...
ha winfos driver akkor zert hal meg valsz mert az eaxot nem tudja eletre hivni a win driver...
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. június 20. - 18:19

jaja, lehet.
vagy le lehet olyat szedni hogy no intro crack. lehet az intró miatt lép ki (wmp).
vagy reinstall az audio stationnal eggyütt.
esetleg hangkártya másik slotba....
vagy le lehet olyat szedni hogy no intro crack. lehet az intró miatt lép ki (wmp).
vagy reinstall az audio stationnal eggyütt.
esetleg hangkártya másik slotba....
Írta 2005. június 20. - 18:18

windows drivere, nem telepítettem semmit...
na majd most összeszedek egy drivert.
amúgy igen, sb 128 asszem.
próba csereznye, de kicsit unalmas a folytonos install-deinstall...
ehh.
azért köszi a segítséget mégegyszer!
2 évente jön ki egy egy értelmes játék a pc-s piacra, ha ezt nem sikerül felraknom, akkor várhatok kb újabb 2 évet...:-\
na majd most összeszedek egy drivert.
amúgy igen, sb 128 asszem.
próba csereznye, de kicsit unalmas a folytonos install-deinstall...
ehh.
azért köszi a segítséget mégegyszer!
2 évente jön ki egy egy értelmes játék a pc-s piacra, ha ezt nem sikerül felraknom, akkor várhatok kb újabb 2 évet...:-\
Írta 2005. június 20. - 18:16

Egyre nagyobb a gyanu a hangkarira......
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. június 20. - 18:09

a "nem ment" az mit takar?
ilyen ablakot csak az SA-ra értelmezve?

meg azt sem értem a wmp miért sír ha le kell játszania valamit...
ááá:-(
ilyen ablakot csak az SA-ra értelmezve?

meg azt sem értem a wmp miért sír ha le kell játszania valamit...
ááá:-(
Írta 2005. június 20. - 18:09

hangkarid sound blaster ha igen vedd ki es nezd meg...
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Írta 2005. június 20. - 18:06

amikor felraktad akkor az audio station-t vagy mit is kipipáltad? installálásnál van ez. mert én ha azt nem pipáltam ki akkor nem ment még ha bent is volt a meghajtóba a cucc.
de ha fullosan felraktam akkor dvd-nélkül is megy meg mindenhogy...
de ha fullosan felraktam akkor dvd-nélkül is megy meg mindenhogy...