Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. June 27. - 13:25

vendég_Charon_*
Posted 2005. June 27. - 13:22

Ki mit használ spyware ellen? Az összes felmerülõ nevet elég ha valaki egyben belöki, nem kell nevenként, hogy ki mire esküszik. Bár ajánlani is lehet. :-)
Posted 2005. June 27. - 12:55

csak ez a körüzi nem mindenhol mûxik, télleg van olyan hely ahol nem megengedett a leállás....jó nem ez a tömeges...nyilván de akkor annyi hogy küldesz egy körüzit hogy leállás lesz, aztán bepattintod a dolgokat
és azt meg nem hiszem el hogy magyarországra direkt a szarokat hozzák..
de direkt azt hozzák mert az az olcsó...
tök eccerû, minden gyártónál van végsõ meo, ami kb olyan hogy I. osztályú az megy a nagy gyártóknak, II. osztály dobozba meg a kisebb OEM-eknek , III, IV, V osztály meg szabad értékesítés (persze OEM elvileg) na hozzánk általában Iv. V. osztály szokott jönni...nem véletlen volt anno a hiszti hogy akkor most erre 1 év gari erre 3 év gari...stb...és a hivatalos forgalmazónak meg nemegyszer ott rohad a nyakán a jó cucc mert nem tudja eladni annyiért sem amennyiért +vette...
talán most már nem ennyire durva a helyzet (vagy csak én nem foglakozom már vele) de nemrég ez még így ment....
emlékezz csak az átgravírozott procikra, de az is jó példa hogy elvileg te utcai vevõ a boltban nem vehetnél "tálcás" meztelen procit, csak dobozost..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. June 27. - 12:51

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. June 27. - 12:42

és azt meg nem hiszem el hogy magyarországra direkt a szarokat hozzák..
Posted 2005. June 27. - 12:30

elhiszed ha az I. osztályu cuccot hoznák be a magyar importörök akkor fele ennyi hullana el ...fõleg az az oka hogy szarnak rá, mert tömegtermék
nem véletlen kerül egy SCSI vinyó 2x annyiba, és pl a 36 gigás vinyó 40es, csak van benne 10% javítólófasz.
sata tomb teljesítménye nem romlik, mert fele tükrözve van, fele csíkozva
nem a teljesítményromlás a lényeg hanem, ha elhulott egy vinyó egy szerverben potólnod kell rögtön mert ha ellhullik még 1....stb stb....
Posted 2005. June 27. - 12:20

nem véletlen kerül egy SCSI vinyó 2x annyiba, és pl a 36 gigás vinyó 40es, csak van benne 10% javítólófasz.
sata tomb teljesítménye nem romlik, mert fele tükrözve van, fele csíkozva
Posted 2005. June 27. - 12:15

persze hogy raid tömbben van de azért cserélni kell, mert ott se végtelen a kapacítás...ha a vinyó megdöglik akkor se történik semmi, ezért van raid tömbben
scsi vinyók viszont elég sokat bírnak, és nem döglenek meg csak úgy mint idés vagy satás társaik, pláne a maxtorok
azért én láttam egy pár garis cserés scsi vinyót...
az hogy az ide meg sata vinyók ennyire hullanak annak a hazai számítestecnikai kereskedelem meg "price sensitive" piac is oka
Posted 2005. June 27. - 12:08

ha a vinyó megdöglik akkor se történik semmi, ezért van raid tömbben
scsi vinyók viszont elég sokat bírnak, és nem döglenek meg csak úgy mint idés vagy satás társaik, pláne a maxtorok
Aha, és a tömb teljesítménye se csökken a döglött winyó miatt...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. June 27. - 12:06

Posted 2005. June 27. - 12:05

Posted 2005. June 27. - 12:03

ehhez képest anno pont a szerverekben találtaák ki anno a tecnológiát, csak akkor még hot plugnak hívták és csak scsi rendszerekben mûködött...a szerver az kurvanagy rekkszekrényben van, 3000-es szünetmentessel
ebbõl nem kell vinyót kiszedni, nincs ribút, és nincs letöltés
és azoknál a rendszereknél ahol évi 5 perc kiesés a megengedett, kellemetlen lenne a reboot egy egy döglött vinyónál...
Posted 2005. June 27. - 11:55

Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. June 27. - 11:28

ebbõl nem kell vinyót kiszedni, nincs ribút, és nincs letöltés
Posted 2005. June 27. - 11:20

Letöltést nem feltétlenül lehet folytatni, van olyan szerver ami nem támogatja.
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. June 27. - 11:02

film tömörítés este megy
szervert meg nem a saját gépemen üzemeltetek... "szerver"
Posted 2005. June 27. - 11:01

Pl itt van :
http://www.maxtor.co...white_paper.pdf
Es igen , sok esetben ervagas a reboot, ha:
- Szervert uzemeltetsz
- Nagy szamitasigenyu feladatokat hajtasz vegre a gepen (ami nem megszakithato, pl filmtomorites)
- Egyszeruen letoltesz.
Posted 2005. June 26. - 08:02

újrainditani a gépet akkora érvágás? kb 10 mp és bebútol
sata lényege az hogy külön csatornán vannak a szarok és nem lassíccsák egymást

ezt tudomásul kell venni
amúgy intel my ass
Posted 2005. June 26. - 00:58

Lehet hogy lehet nemsokara e-bay-ezni normalisan ?
http://index.hu/tech/uzlet/payp4120/

Posted 2005. June 25. - 23:49