Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ugyanmár, nem csak én vagyok okos kerek e vidéken :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Nem akartam én leírni nehogy hülyeséget mondjak ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
persze mert a wav mp3 stb kutyafüle hanghullámot tárol
a midi meg hangszereket

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Lust, iylet nem lehet csinálni, teljesen más elven jön létre egy midi meg egy nem midi fájl, én is próbálkoztam vele, léteznek ilyen kovertálók, de borzasztó és/vagy röhejes eredménnyel dolgoznak :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
léteznek midiítõ progik, amik kisebb nagyobb sikerrel értelmeset csinálnak, bár elenyészõ
keress fájlcserélõn wav2midi nevü progikat

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Lust, mibõl akarsz midit?

bármi, mondjuk sima audio vagy mp3 ból...
Van állásom...:bananadan

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
oké, én még tanuló számitógépépitõ vagyok :D

zolle: tudom, hogy sovány a 8 centis hátul, de ekkora a hely. ez egy 3,5 éves ház. elöl nincs is hely, hátul is csak az az egy....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
rob direkt leírtam hogy minden kifele fúj a számítógépbõl, kivéve egypár lúzernek a hülye moddolt ventijeit.
azért fújnak kifele hogy legyen áramlás, ne pedig szélvihar odabenn.
8 centis venti nagyon kevéske. legalább egy 12es.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A házhütõ hüti a winyókat, ha normális az áramlás a házban.

A tápventi még mindig kifelé fúj, hiába variálsz, tehát bentrõl/prociról leszív és kifelé fúj ! :)

Bat jó cucc az lesz majd nekem is vagy Freezer64.

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nos elszomoritott a prohardver tesztje....
tekintve, hogy a 8 cm-eres ventivel szerelt procihûtõk éppen hozzák a zalman-ok hõmérsékletét, de hangosabban....
most vehetek valami giga-nagy hûtõt... coolink bat lesz a vége. még 10.000 alatt van, szóval belefér a keretbe.

táp téma: az a kérdésem, hogy az a ventillátor, ami a tápom alján van, és az alaplap felé néz (lefelé) az vajh milyen irányban fujja a levegõt? felfelé vagy lefelé? (tehát a processzor felõl elszivja, vagy oda nyomja a levegõt?) - ém az elsõre tippelek, de biztos ami biztos.
félelmetes, hogy nem értjük meg egymást :D

edit: az a házhûtõ a vinyómat nme hûti, attól nagyon messze van. arra külön hûtés érkezik a héten. meg a ramokra is egy pár thermaltake rézborda. - biztosra megyek. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Hopp, sikerült életre kelteni a GTA-t ! Havernek van Alcoholja, ki lett írva és így megy ! Kár hogy egyáltalán nem tetszik. :(

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Nem, nem az ISO rossz !! Félre vagyok értve ! Magát az Alcohol-t / Daemon-t nem lehet telepíteni a gépemre !!

Mer' egy állat vagyok !

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ááááááááááá miaz hogy valami befele fúj?
ezért megnyúzlak élve, és sóval teli bödönbe doblak :D
persze hogy kifele, minden kifele fúj, ami nem, az hülyeség.

nemtudom mitõl lehet a fatál, nem lehet az iso szar?
winrarral kitudod csomizni?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Na mostmár értem a tápbajodat ! :D

A táp természetesen kifelé fúj !! Úgyhogy ne keltsd itt a hangulatot azzal hogy befele fujatsz vele ! :D Tápfelé jobb a HT101 asszem, de csekk Prohardver, ezt is kitesztelték.

Házhûtõ a winyókat is hûti, megúszni nem igazán lehet, vegyél egy normálisat a helyére, 1-2e-bõl bõven kijössz.

@zolle: a Daemon és az Alcohol is fatal error-t dob.

DirectX természetesen rendben, bár próbálkoztam már mindenféle verziókkal. :(

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
na ezt szeretném énis tudni, hogy egy:
a 12 cm-eres venti a tápban vajh kifelé fuj, vagy hátrafelé a méhsejtek felé, illetve
a ht101-es hogyan áll a foglalaton.

az lenne a legjobb, ha a 8 cm-eres venti felé fujna a ht101-esen a venti, mert akkor leszednném a házhütõt (hangos) és egy ideig éldegélnénk (amig nincs prescott) anélkül a csendben, ha meg jön a prescott, valami normális 8 cm-eres beköltözne hátra.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
na lóbelt
akkor a HT101et a táp ventis fele felé kell fordítani és kalap kabát
vagy hátrafele ha lehet

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
figyelem bumburnyákok, a gépem belseje perpill igy néz ki:
Feltöltött kép
elnézést a minõségi képért, de a sötét miatt a telefonom nem képes normális minõségre.
a táp lefelé áll, 12 cm-eres venti van benne.
alatta egy nyolcas kifelé a házból.
a videokártyán meg a zalman vf700 alcu

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Iljics: direct x megfelelõ verziójú?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ja szóval semmi konkrét
de a SA küldi a fatálat vagy a daemon?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

zolle: legfelül van. azt nem vágom, hogy a tápban levõ venti kifelé vagy befelé fujja, mert érezni nem nagyon érzek kézzel semmit. hátul olyan méhsejtesen lyukacsos, ahogy iljics irta.
iljics: másféle windóz? monnyuk professional? nem értek hozzá, csak kérdezem.

A Pro-val a Professional-re céloztam ! ;)

És fordítsd meg a tápot, _kifelé_ kell fújnia nem befelé !

@zolle: a hibaüzi az hogy fatalerror, és egy kód

Mer' egy állat vagyok !