Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. August 10. - 10:34

hitacsi halk, megbízható, és nem fût, mint egy maxtor mondjuk
Posted 2005. August 10. - 10:32

+ azonkívûl õk vették meg az ibm teljes gyártókapacítását, tecnóligai szabadalmakkal együtt....azért szûnt meg fehérváron is az ibm vinyógyár...hitacsi sztem sajátját
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 10. - 10:22

Posted 2005. August 10. - 10:19

hitachit kõ venni, 3 év garival"
és a hitachi (részben) kinek a gyártósorait + tecnologiáját használja ?

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 10. - 10:09

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2005. August 10. - 09:30

de ha valaki pampog hogy lassul a nete feltöltés közben, ennyi eszed lehetne
ebben a szobában meg zúg 20 vinyó, ennek a fele SCSI csak, 15ezres fordulaton, úgyhogy nyertem

olyan házat kell venni amiben mûanyag keretbe tudod rakni a vinyókat, ami elnyeli a rezgést, és kuss lesz.
minden ibm, maxtor, samsung vinyó szar, ennyi
hitachit kõ venni, 3 év garival
sala gyere trefire, átküldöm!
Posted 2005. August 10. - 09:29

És ezer puszi mindenkinek..
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. August 10. - 09:28

Ami meg a vinyókat illeti, mindenki azt vesz amit akar, nálunk itt zúg 30 db, s marhára nem mind1, hogy mennyi a zaj. Amit mondasz meg nem releváns - nekem meghalt egy IBM, mégsem merem kijelenteni, hogy "minden IBM vinyó sz@r".
Informatikáról meg tudnék mondani egyet s mást...

Házról-tápról meg nem nyitok vitát, úgy látom felesleges, sülj csak meg az elsõ villámcsapás után.

Posted 2005. August 10. - 06:12

Mivaaaaaan? Sala mester, a feltöltés nem lassítja le a letöltést. Vagy maximum egy speckó kliensben, de hát az akkor klienstõl függ - pl DC, Emule stb. De nyers adatforgalomban nem lassul.
Szóval "namégyegyszer", s segítek, ahogy tudok!
dante te diplomáztál fasságból?
hogy a viharba ne lassítaná? neki ADSLje van, ami ASSYMETRIC digital subscriber line, vagyis azt jelenti hogy egyszerre csak az egyik irányba jön a nafta, ergó, mint a modemnél, a feltöltés LASSÍTJA a letöltést
köszönjük
Samsung vinyókat meg ne fényezd, mert éppen thez volt akinek beszart egy 120as. És nálunk az informatikán mindenki szidja, gondolom nem véletlenül. Kolegámnak pl a jumperelés van elbaszva, ha masterre rakja, akkor van slave-n.
Ház: 14 volt az enyém, foxconn, 350es táppal, és a prohardver szerint jó ház, jó táp kombó. Felesleges megvenni a 30 kilós acéllemez házakat, szerintem nem jobbak annyival. ezis csavarmentes, van benne jó szellõzés, stbstb
Posted 2005. August 10. - 02:52

Szoval a bf2-nek spec. ~1GB+kicsi kenyelmes pont, de mivel a windows megeszik 200Mb-ot belole, ezert mar nem eleg. Ezt onnan tudom hogy en mostanaig kikapcsoltam a swapfilet mer minek. De bf2 nel mar be kellett , mivel kilepett elegtelen memoria hibauzenettel. :-o
Igazabol meg lehetne irni rendesen is a jatekokat ,de mostmar masfele iranyt vett a jatekfejlesztes. minden motion capture , meg "ez a textura meg belefer " modszer. Nincs optimalizalas vagy csak nagyon keves. Izzik a grafkartya es becsapja a szemed. A Programmerek meg Doomoznak . Najo ez azert tulzas van kemeny melo is, de altalanossagban azert igaz. Lathatod hogy a GPU-k mar tobb utasitast tartalmaznak mint a CPU-k. A szerverhez raadasul 2GB az ajanlott

A cfosspeed.exe-et nem kell kiszedni csak ha akarod (En azert szedtem ki mert ugy lattam nincs ra szukseg es jobb ha a fizikai memoriabol van tobb mint a virtualisbol.
Ebbol mar kikovetkeztethetted hogy ez az a file ami windows indulaskor betoltodik es ezzel lehet konfigolni a masikat egy spd.exe nevu service-t ami valszeg a lenyeg.
Azert persze ne vedd kp nak ,de en nem erzekeltem valtozast amikor kilottem. (Az eseteges valtozast egy progi segitsegevel kovettem nyomon grafikusan)
A cfos program valoban nem freeware, jelenleg probaverzioba nyomom en is me'g

Termeszetesen a legutolso verziot hasznald.
Ja es ha mar itt f*som a szot nehany tapasztalat
p2p, es flashget letoltes, mellett meg vigan lehetett bf2-zni akadasmentesen (voipbusterrel yeah). (termeszetesen fenntartva a jateknak a szukseges minimalis savot) Szoval valoban hatekony a progi.
Posted 2005. August 10. - 00:08

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. August 09. - 23:48

Viszont ami elrettentett, az a kevés az 1GB és hogy vmi bigyót kiszedtél belõle... akkor hogy is van ez? mibõl kevés 1GB? és hogy miket kell és hogyan kiszedni?
Meg a honlapon van 2.02, 2.10 és 2.11 build *** - nekem melyik kell?
Van a vásárlás link - akkor ez ugye nem freeware?
Ezt a makot
)
Pont most raktam fel
A neve cfosspeed es mindent megtalalsz rola itt:
http://cfosspeed.uni.hu/
Egyebkent en kiszedtem a rezdiens programjat es csak a service fut.
(Mer a bf2-nek keves az 1GB is !! )
Ahogy lattam ez nem befolyasolta a mukodeset mivel az csak 1 beallitasi keretprogram lehet.
Nemcsak p2p -re jo ,hanem sokminden masra is (pl a BF2 hoz is mivel optimalizalja es priorizalja a csomagokat) en mindenkinek ajanlom akinek aszinkron kapcsolata van (Az a 4,5Mb - a rambol megeri)
Ja olvastatok hogy a t-online megszuntette emberek szerzodeset, mert tulleptek a korlatlan kapcsolatuk toltesi limitjetLehet fogyasztovedelmi per lesz belole :-o
Szal ovatosan a toltessel))
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. August 09. - 23:11

Ja olvastatok hogy a t-online megszuntette emberek szerzodeset, mert tulleptek a korlatlan kapcsolatuk toltesi limitjet
Lehet fogyasztovedelmi per lesz belole :-o
Szal ovatosan a toltessel))
Ne is mondd, az elsõ dolog, hogy megnéztem a havi adaforgalmam, de mivel általában kevesebb mint 120 GB, megnyugodtam.

Posted 2005. August 09. - 23:07

Pont most raktam fel
A neve cfosspeed es mindent megtalalsz rola itt:
http://cfosspeed.uni.hu/
Egyebkent en kiszedtem a rezdiens programjat es csak a service fut.
(Mer a bf2-nek keves az 1GB is !! )
Ahogy lattam ez nem befolyasolta a mukodeset mivel az csak 1 beallitasi keretprogram lehet.
Nemcsak p2p -re jo ,hanem sokminden masra is (pl a BF2 hoz is mivel optimalizalja es priorizalja a csomagokat) en mindenkinek ajanlom akinek aszinkron kapcsolata van (Az a 4,5Mb - a rambol megeri

Ja olvastatok hogy a t-online megszuntette emberek szerzodeset, mert tulleptek a korlatlan kapcsolatuk toltesi limitjet

Szal ovatosan a toltessel

Posted 2005. August 09. - 23:01

Posted 2005. August 09. - 22:46

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. August 09. - 22:25

winmx-el töltögetek lefelé.
és ha töltenek tõlem akkor irtózat belassul a letöltésem. Mintha lenne valami emlékképem egy olyan programról ami teljesen különveszi a fel illetve letöltést.
igy érthetõ?
Sajna sosem használtam (ezt éppen nem

Posted 2005. August 09. - 22:22

Én Pioneer 109 DVD-RW-t tennék bele és Abit AN8 Ultra 2.0 alaplapot, mert ez utóbbi passzív hûtésü, tehát jóval halkabb. Winyóból S-ATA-sat érdemes venni és nem muszály a legdrágább Samsung-ot. A külsõ TV Tuner biztosan jó, de 2x annyiba kerül mint egy belsõ, bár lehet ez tud mást is, nem ismerem konkrétan ezt a Plextor ucmót.
Én annyi kritikával illetném iljicS mester hozzászólását (egyébként egyetértek), hogy jó dolog az a Samsung vinyõ - jó sok darab átment a kezem között, s messze a Samsung a leghalkabb, nem beszélve a stabilitásáról. Ha elszáll sokszáz GB adatod, mint mondjuk az irodában havonta egy Maxxtornál, akkor vajon érdekelni fog az a 3-4000 Ft amit spóroltál? Szóval én rábeszélnéleg a Samsungra, pöpec kütyük azok.
Jah, táp egy szutyok. 400 W? Kevés. Mééég.

Házon és tápon spórolni olyan mint egy bringa vázán. (eleve a hangosság is fõleg a háztól függ) Egy normális ház+táp nem igen jön ki 30ezer alatt, de kérdés ugye, mit bízol rá. Pl nekem múlt héten a vihar (villámcsapás) minden elektormos kütyüt megsütött (mindent!, mikrosütõ, boiler, termosztát, tv...), kivéve a számítógépet - namost drága egy pöpec Chieftec táp, de ha elszállt volna mindhárom vinyõm telis-tele adattal, s megsült volna szegény masina, háááát... Szóval ha nincs pénzed, vegyél RX700-ast inkább (vidkari), s a különbözetbõl hozz össze egy Coolermaster Centurion+Chieftec-460W kombinációt.
Még1 dolog. RAMból jó a noname is, ha beteszteled...azon sokat spórolsz.

Posted 2005. August 09. - 22:14

és ha töltenek tõlem akkor irtózat belassul a letöltésem. Mintha lenne valami emlékképem egy olyan programról ami teljesen különveszi a fel illetve letöltést.
igy érthetõ?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. August 09. - 22:12

Szóval "namégyegyszer", s segítek, ahogy tudok!