Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
attól függetlenül hogy megvették az IBMet, nem kell ugyanazt a vackot csinálniuk

hitacsi halk, megbízható, és nem fût, mint egy maxtor mondjuk

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

hitacsi sztem sajátját :)

+ azonkívûl õk vették meg az ibm teljes gyártókapacítását, tecnóligai szabadalmakkal együtt....azért szûnt meg fehérváron is az ibm vinyógyár...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
hitacsi sztem sajátját :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
"minden ibm, maxtor, samsung vinyó szar, ennyi
hitachit kõ venni, 3 év garival"

és a hitachi (részben) kinek a gyártósorait + tecnologiáját használja ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jóvan, nem kötözködöm. Én is pampogok, hogy lassú a letöltésem letöltés közben, mert csak negyed-mega jön le másodpercenként. 6 megabitet akarok. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mind1, az aluház is 30 kiló
de ha valaki pampog hogy lassul a nete feltöltés közben, ennyi eszed lehetne
ebben a szobában meg zúg 20 vinyó, ennek a fele SCSI csak, 15ezres fordulaton, úgyhogy nyertem :D
olyan házat kell venni amiben mûanyag keretbe tudod rakni a vinyókat, ami elnyeli a rezgést, és kuss lesz.

minden ibm, maxtor, samsung vinyó szar, ennyi
hitachit kõ venni, 3 év garival

sala gyere trefire, átküldöm!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
most már csak okosság kéne a cfos-hoz...
És ezer puszi mindenkinek..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kedves, hogy leordítasz. Egy büdös szóval nem olvastam, hogy ADSL-rõl van szó. Nekem pl 3mbt kábeles kapcsolatom van, s teljesen független a két szál. Wireless-t és társait már nem is említeném. :mad:

Ami meg a vinyókat illeti, mindenki azt vesz amit akar, nálunk itt zúg 30 db, s marhára nem mind1, hogy mennyi a zaj. Amit mondasz meg nem releváns - nekem meghalt egy IBM, mégsem merem kijelenteni, hogy "minden IBM vinyó sz@r".

Informatikáról meg tudnék mondani egyet s mást...;)

Házról-tápról meg nem nyitok vitát, úgy látom felesleges, sülj csak meg az elsõ villámcsapás után. :P (mellesleg aluról úgy látszik nem hallottál)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Mivaaaaaan? Sala mester, a feltöltés nem lassítja le a letöltést. Vagy maximum egy speckó kliensben, de hát az akkor klienstõl függ - pl DC, Emule stb. De nyers adatforgalomban nem lassul.

Szóval "namégyegyszer", s segítek, ahogy tudok!

dante te diplomáztál fasságból?
hogy a viharba ne lassítaná? neki ADSLje van, ami ASSYMETRIC digital subscriber line, vagyis azt jelenti hogy egyszerre csak az egyik irányba jön a nafta, ergó, mint a modemnél, a feltöltés LASSÍTJA a letöltést
köszönjük

Samsung vinyókat meg ne fényezd, mert éppen thez volt akinek beszart egy 120as. És nálunk az informatikán mindenki szidja, gondolom nem véletlenül. Kolegámnak pl a jumperelés van elbaszva, ha masterre rakja, akkor van slave-n.

Ház: 14 volt az enyém, foxconn, 350es táppal, és a prohardver szerint jó ház, jó táp kombó. Felesleges megvenni a 30 kilós acéllemez házakat, szerintem nem jobbak annyival. ezis csavarmentes, van benne jó szellõzés, stbstb

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Lehet kevesebb memoirad is hisz ott a swap file. de az mar messze nem ugyanaz amig ki nem talaljak a villamgyors vinyokat ,addigra azonban mar biztos csak "ramok" lesznek.
Szoval a bf2-nek spec. ~1GB+kicsi kenyelmes pont, de mivel a windows megeszik 200Mb-ot belole, ezert mar nem eleg. Ezt onnan tudom hogy en mostanaig kikapcsoltam a swapfilet mer minek. De bf2 nel mar be kellett , mivel kilepett elegtelen memoria hibauzenettel. :-o

Igazabol meg lehetne irni rendesen is a jatekokat ,de mostmar masfele iranyt vett a jatekfejlesztes. minden motion capture , meg "ez a textura meg belefer " modszer. Nincs optimalizalas vagy csak nagyon keves. Izzik a grafkartya es becsapja a szemed. A Programmerek meg Doomoznak . Najo ez azert tulzas van kemeny melo is, de altalanossagban azert igaz. Lathatod hogy a GPU-k mar tobb utasitast tartalmaznak mint a CPU-k. A szerverhez raadasul 2GB az ajanlott ;)

A cfosspeed.exe-et nem kell kiszedni csak ha akarod (En azert szedtem ki mert ugy lattam nincs ra szukseg es jobb ha a fizikai memoriabol van tobb mint a virtualisbol.
Ebbol mar kikovetkeztethetted hogy ez az a file ami windows indulaskor betoltodik es ezzel lehet konfigolni a masikat egy spd.exe nevu service-t ami valszeg a lenyeg.
Azert persze ne vedd kp nak ,de en nem erzekeltem valtozast amikor kilottem. (Az eseteges valtozast egy progi segitsegevel kovettem nyomon grafikusan)
A cfos program valoban nem freeware, jelenleg probaverzioba nyomom en is me'g :)
Termeszetesen a legutolso verziot hasznald.
Ja es ha mar itt f*som a szot nehany tapasztalat
p2p, es flashget letoltes, mellett meg vigan lehetett bf2-zni akadasmentesen (voipbusterrel yeah). (termeszetesen fenntartva a jateknak a szukseges minimalis savot) Szoval valoban hatekony a progi.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Battlefield 2-nek kevés az 1 GB mégpedig RAM-ból.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Na, ez engem nagyon érdekel, éppen az online játékok miatt.
Viszont ami elrettentett, az a kevés az 1GB és hogy vmi bigyót kiszedtél belõle... akkor hogy is van ez? mibõl kevés 1GB? és hogy miket kell és hogyan kiszedni?
Meg a honlapon van 2.02, 2.10 és 2.11 build *** - nekem melyik kell?
Van a vásárlás link - akkor ez ugye nem freeware?

Ezt a makot :))
Pont most raktam fel
A neve cfosspeed es mindent megtalalsz rola itt:
http://cfosspeed.uni.hu/

Egyebkent en kiszedtem a rezdiens programjat es csak a service fut.
(Mer a bf2-nek keves az 1GB is !! )
Ahogy lattam ez nem befolyasolta a mukodeset mivel az csak 1 beallitasi keretprogram lehet.
Nemcsak p2p -re jo ,hanem sokminden masra is (pl a BF2 hoz is mivel optimalizalja es priorizalja a csomagokat) en mindenkinek ajanlom akinek aszinkron kapcsolata van (Az a 4,5Mb - a rambol megeri ;) )
Ja olvastatok hogy a t-online megszuntette emberek szerzodeset, mert tulleptek a korlatlan kapcsolatuk toltesi limitjet :) Lehet fogyasztovedelmi per lesz belole :-o
Szal ovatosan a toltessel :)))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ja olvastatok hogy a t-online megszuntette emberek szerzodeset, mert tulleptek a korlatlan kapcsolatuk toltesi limitjet :) Lehet fogyasztovedelmi per lesz belole :-o

Ne is mondd, az elsõ dolog, hogy megnéztem a havi adaforgalmam, de mivel általában kevesebb mint 120 GB, megnyugodtam. ;)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Ezt a makot :))
Pont most raktam fel
A neve cfosspeed es mindent megtalalsz rola itt:
http://cfosspeed.uni.hu/

Egyebkent en kiszedtem a rezdiens programjat es csak a service fut.
(Mer a bf2-nek keves az 1GB is !! )
Ahogy lattam ez nem befolyasolta a mukodeset mivel az csak 1 beallitasi keretprogram lehet.
Nemcsak p2p -re jo ,hanem sokminden masra is (pl a BF2 hoz is mivel optimalizalja es priorizalja a csomagokat) en mindenkinek ajanlom akinek aszinkron kapcsolata van (Az a 4,5Mb - a rambol megeri ;) )

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ja hogy DSL...Ki DSLezik, különben is? :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
cFOS DSL driver a barátod, Google biztos megtalálja, jómagam sosem használtam és nem is tudom hogy kell beállítani, de másoktól hallottam már, hogy csudajó és pár szolgáltató írtja tûzzel-vassal mert túl jóvá teszi a DSL kapcsolatot ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

winmx-el töltögetek lefelé.

és ha töltenek tõlem akkor irtózat belassul a letöltésem. Mintha lenne valami emlékképem egy olyan programról ami teljesen különveszi a fel illetve letöltést.
igy érthetõ? :D

Sajna sosem használtam (ezt éppen nem ;) ) - de ha ez egy P2P kliens, akkor nem lehet, hogy elkonfigolsz valamit? Vagy tölts le új verziót. :) Sajnálom, hogy érdemi tanácsot nem adhatok.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Én Pioneer 109 DVD-RW-t tennék bele és Abit AN8 Ultra 2.0 alaplapot, mert ez utóbbi passzív hûtésü, tehát jóval halkabb. Winyóból S-ATA-sat érdemes venni és nem muszály a legdrágább Samsung-ot. A külsõ TV Tuner biztosan jó, de 2x annyiba kerül mint egy belsõ, bár lehet ez tud mást is, nem ismerem konkrétan ezt a Plextor ucmót.

Én annyi kritikával illetném iljicS mester hozzászólását (egyébként egyetértek), hogy jó dolog az a Samsung vinyõ - jó sok darab átment a kezem között, s messze a Samsung a leghalkabb, nem beszélve a stabilitásáról. Ha elszáll sokszáz GB adatod, mint mondjuk az irodában havonta egy Maxxtornál, akkor vajon érdekelni fog az a 3-4000 Ft amit spóroltál? Szóval én rábeszélnéleg a Samsungra, pöpec kütyük azok.

Jah, táp egy szutyok. 400 W? Kevés. Mééég. ;) És legyen benne kisülésgátló, mitöbb, egy 3 sec-es áthidaló. NE ITT SPÓROLJ!
Házon és tápon spórolni olyan mint egy bringa vázán. (eleve a hangosság is fõleg a háztól függ) Egy normális ház+táp nem igen jön ki 30ezer alatt, de kérdés ugye, mit bízol rá. Pl nekem múlt héten a vihar (villámcsapás) minden elektormos kütyüt megsütött (mindent!, mikrosütõ, boiler, termosztát, tv...), kivéve a számítógépet - namost drága egy pöpec Chieftec táp, de ha elszállt volna mindhárom vinyõm telis-tele adattal, s megsült volna szegény masina, háááát... Szóval ha nincs pénzed, vegyél RX700-ast inkább (vidkari), s a különbözetbõl hozz össze egy Coolermaster Centurion+Chieftec-460W kombinációt.

Még1 dolog. RAMból jó a noname is, ha beteszteled...azon sokat spórolsz.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
winmx-el töltögetek lefelé.

és ha töltenek tõlem akkor irtózat belassul a letöltésem. Mintha lenne valami emlékképem egy olyan programról ami teljesen különveszi a fel illetve letöltést.
igy érthetõ? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mivaaaaaan? Sala mester, a feltöltés nem lassítja le a letöltést. Vagy maximum egy speckó kliensben, de hát az akkor klienstõl függ - pl DC, Emule stb. De nyers adatforgalomban nem lassul.

Szóval "namégyegyszer", s segítek, ahogy tudok!