A leírás szerint:mér, hány ms-es?
Response time
15 ms(Tr)+10 ms(Tf)
Egyébként egy CTX PV722E..
A leírás szerint:mér, hány ms-es?
Most néztem, hogy az enyém már azt sem mossa össze.. Pedig nem is egy nagyon gyors tft..nekem csak az a bajom vele hogyha pl egy notepadot huzogatok akkor elmossa a szöveget
ennyi.
Pedig de. Pl. a fekete CRT-n az, TFT-n meg nem.
Ja igen, nem egy gagyi CRT-hez kepest, hanem egy jo minoseguhoz.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Ez nekem most kínai..Nem.
A "változást" a response time szabja meg, ez az x ms. FPS-re (frame per second) pedig úgy lehet átváltani, hogy 1 másodpercet, vagyis 1000 ms-t elosztasz a monitor értékével.
A fogadott jel frekvenciája ebbõl a szempontból indifferens, az a jel sávszélességét szabja meg, nagyobb felbontáshoz több sávszélesség kell.
Nem.
A "változást" a response time szabja meg, ez az x ms. FPS-re (frame per second) pedig úgy lehet átváltani, hogy 1 másodpercet, vagyis 1000 ms-t elosztasz a monitor értékével.
A fogadott jel frekvenciája ebbõl a szempontból indifferens, az a jel sávszélességét szabja meg, nagyobb felbontáshoz több sávszélesség kell.
Egyékbént a kép mínõsége még attól if függ, hogy DVI-vel vagy átalakítóval van-e csatlakoztatva a monitor.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakEz egyszerüen nem igaz.
Let the people speakBocs, nem a regzés számra, hanem fogadottra gondoltam.. De ha neked jobb így a lényegen nem változtat
Ha 80 "képfrissítésnyi jelet fogad", akkor max 80 "változást" fogsz látni. Vagyis lehet, hogy x ms-ekes a TFT, ha ennek csak egy részét dolgozza fel, nem?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Bocs, nem a regzés számra, hanem fogadottra gondoltam.. De ha neked jobb így a lényegen nem változtatAjjaj, errõl inkább ne beszéljünk, hogy a TFT hány Hz-en megy jó, maradjunk annyiban, hogy nullán és a feltüntetett adat a fogadott jelet jelenti...
De mondom, 16ms = 62.5 fps, aki itt utánhúzást lát az mehet snipernek !
Mer' egy állat vagyok !
Nem rég láttam 4-5 ms-es TFT.. Az kb 200 kép váltás, ennél talán már nincs utánhúzás..Ez egyszerüen nem igaz.
Látod, pont ezek azok az érvek, amik a felhasználók "kis" részét érintik..A TFT sem FPS jatekban sem filmnezesben nem hoz CRT minoseget.
A TFT sem FPS jatekban sem filmnezesben nem hoz CRT minoseget.
Mer' egy állat vagyok !
Te miért gondolod, hogy nem? (Spec nem szakmám.) Mérésekkel igazolták, valahol volt egy tanulmány is róla, hogy nagyon kicsi a sugárzás mértéke a mai monitorok elõtt, ahol meg ülsz valószínûleg elenyészõ.. Sokkal nagyobb a károshatása arra, aki mögötte ül.. Talán a TCO szabványok között meg van a sugárzás mértéke..mér, gondolod hogy a 3 szín elektronsugár megáll az üveglapon?
miaz hogy nem pislogsz?
te egy hal vagy vagy mi?
Zolle: A 24 órát nem is neked írtam..
Egyébként mire is volt régen a monitor védõ? Más kérdés, hogy szinte semmi sugárzás nincs a monitor üvege elõtt. Akkor mit is lõ a szembe?
Al: 60Hz. Ugyan azzal az intenzítással mûködik a fõnököm és olyan típus, hogy leszarja, hogy ,ás mit gondol, szóval nem hiszem, hogy presztizs kérdést csinálna egy szemüvegbõl..
Jja, és a TFT orvosilag nem ártalmatlan! Közelre nézel folyamatosan, szinte semmit nem mozognak a lencse mozgató izmok, és nem pislogsz! Ez sokkal nagyobb kár, mint a CRT "sugárzása"..
Egyébként nagyon kevés dolog van, amit egy TFT nem hoz a CRT-vel szemben. Az emberek 70-80%-nak nem számítanak azok..
Let the people speak