ha megelégszel ezzel, akkor a zoggienak van
ZOGGIE NYEREGCSÕ - FEKETE - Bringa Butik Webáruház
nyilván nem egy könnyû darab, kis utómunkát is igényel, de nekem nem volt még gond vele
Utómunka alatt mire gondolsz, stp1? (könnyítés, marás, vágás?) Azért kérdem, mert pont nyeregcsövet vadászok. 400 mm, matt fekete (tudom ez nem az), 31,6. Az a gondom, hogy a ruckus-om M-es méretû. 75milis FSA stucni van benne, 660-as low riser kormánnyal, és jelenleg egy 400milis, 1 csavaros b+ csövel, rajta egy speci nyereggel. Sajnos mivel a b+ csõnek van hátranyúlása, és a nyereg elõre van tolva amennyire biztonságot, így is a monoblokk és a hátsó agy tengelye közt félúton jár az üléspozícióm, azaz a láncilla felénél ülök majdnem, ha felnézünk. Használat közben a kezeim nyújtva vannak, pedig csak M-es a váz, azaz ha jól emlékszem 16 col körül jár. Lehet a karjaim rövidkék, vagy a váz hosszú. Annyi biztos, hogy a 176cm magasságomhoz kell a 400 milis nyeregcsõ, és arra gondoltam a hátranyúlás menteséggel javíthatnék talán a fent említett dolgokon. Arról már nem is beszélve, hogy 31,8 -as kellene a vázba, de a jó öreg sörösdoboz csínnyel megoldottam a gondot.
Bocsi mindenkitõl a félig off-ért.