maxra kihuzva a nyeregcsovet a vaznak mennyire art? tekerek vele igy egyet.
az attol fugg, hogy merem... pl a konyves modszerrel mennyire kell "felhuzni" a labad kozott? lazabban, vagy amennyit enged? olyan 90cm korul lazabban merve es olyan 92cm "szigoruan". ezzel olyan 81.5re adodik ki, a tengelytol merve, a sarkas modszerrel viszont en a 77-78cmt erzem jonak... nincs olyan modszer (ami nem szamolos), aminel a konkret pedal, cipo, bringa etc eseten latom, hogy most jo? mint pl a sarkas modszerrel. ott erzi az ember cmre pontosan, hogy mennyi.
ps: masik modszerrel... labhajlatig 88, ulocsontig 90. melyik jo?
A sebesség mindent megold.
Mennyi a belsõ lábhosszod?
mas kerdes: spdnel hogy allitjatok be a nyeregmagassagot? elolvastam azt a harom-negy fele modszert, de egyik sem ad igazan egzakt eredmenyt. korabban taposopedalnal a nyujtott lab-sarok modszert kovettem - ezzel eleg jol be lehetett loni, es ezt a beallitast hasznaltam a masik bringan a taposo pedal utan az spdvel is, de az uj bringanal elegge elbizonytalanodtam, hogy ez a jo modszer. raadasul olyat is irtak, hogy a korkoros mozgasnal meg elonyosebb is, ha nincs annyira nyujtva a lab. kinek mi valt be?
kiprobalni sem nagyon tudom a vegleteket, mert epp hataron vagyok, de potyara nem vennek dragan egy nyeregcsovet...
A sebesség mindent megold.
kellene nekem 30.9es 400as nyeregcso (hosszabb nincs?, a mostani 375os). ar/ertekben tudnatok vmit ajanlani?
giant nyeregcsoveket hol lehet venni? lehet sznobizmus, de zavar, ha mindenfele brand van a bringan.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nekem ilyen 230-250g körül jó lenne, lévén, hogy néha belenyalok a mázsába. 31.6x400-ban.
Egy ilyen mennyire lehet erõs?
BONTRAGER XXX CARBON NYEREGCSÕ 31,6*400 « nyereg « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása