Minden bringádnál el fogod játszani ezt?en ehhez tul kocka vagyok
nekem kell egy olyan modszer, amivel meggyozhetem magam, hogy most minden ok.

Minden bringádnál el fogod játszani ezt?en ehhez tul kocka vagyok
nekem kell egy olyan modszer, amivel meggyozhetem magam, hogy most minden ok.
A sebesség mindent megold.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nem olyan vészes az a 289g, ahhoz képest, hogy a 27,2-es méret miatt nem spórolták ki az anyagot belõle és egészen vastag a fala (nekem is van egy 27,2-es Thomsonom, 410mm hosszal), mondjuk egy 31.6-oshoz képest. A konkurencia sem igazán tud jobbat ilyen paraméterekkel, maximum a minõség rovására. Meg ugye minél nagyobb a csõátmérõ, annál inkább tudnak faragni a tömegen - igaz, valószínûsítem, annál merevebb és kevésbé "kényelmes" (rugalmas) - de errõl fogalmam sincs, csak tippelem. 31.6os a fully-m csöve, merevfarúmé 27.2, és a fully még így kényelmesebb - nem is értem.A Thomson hol könnyû?
Az minden csak nem könnyû, azért bír el mindenkit, mert túl van építve. Egy 410×27,2-es csõ 289g-mal minden, csak nem pille. A Masterpiece azért könnyû leginkább, mert rövid.
arn: Több mint valószínû, hogy nincs belekalkulálva a nyeregcsõfej. Nekem csak és kizárólag hátranyúlás nélküli csövek mûködnek, hiába ülök ülök 81centin a középcsapágytengelytõl, nem hosszabb annyival a combom, hogy jó legyen a hátranyúlós/hajlós csõ.
Mekinek írtam, hogy attól, hogy hosszabb a lába nem feltétlenül kell hátrahajló.akkor minek hasznaljak, eroltetik?
A nyeregvázcsõszög ugyanaz és a lábad arányai is átlagosak akkor természetes, hogy nem kell a plusz hátranyúlás. Csak nagyítjuk a háromszöget.
Elsõ körben a sarokkal elérést próbáld a magassághoz, de úgy, hogy ne billenj le a nyeregrõl az elérendõ pedál felé. Ha túlságosan nyújtott ez a pozíció, a térded hátsó inai úgyis bejeleznek.
A Thomson hol könnyû?
Az minden csak nem könnyû, azért bír el mindenkit, mert túl van építve. Egy 410×27,2-es csõ 289g-mal minden, csak nem pille. A Masterpiece azért könnyû leginkább, mert rövid.
arn: Több mint valószínû, hogy nincs belekalkulálva a nyeregcsõfej. Nekem csak és kizárólag hátranyúlás nélküli csövek mûködnek, hiába ülök ülök 81centin a középcsapágytengelytõl, nem hosszabb annyival a combom, hogy jó legyen a hátranyúlós/hajlós csõ.
koszi a tippeket, allitgatok
A helyes nyeregmagasság
itt az otodik abra spdvel is ervenyes? ez a ket dolog (1, 5os abra) csekkolasra mar eleg.
erdekes amit irsz, de en meg magamon azt figyeltem meg, ha jobban "teperek", akkor inkabb hatrebbcsuszok. bar ez lehet azert van, mert tenyleg rovid. visszarakom a rocket v nyerget, az asszem epp 1cmel magasabb. elobb meg kell talalni az optimalis ulespoziciot, mert igy meg nyerget sem tudok valasztani, mert teljesen mashogy ul az ember ha par cmel magasabban van. megprobalom majd "nem hatranyulos" pozicioba hozni az ulest, hogy ugy milyen.
nalad mekkora labhosszhoz van a 81cm?
Szerintem a sztárolás a Thomsonra vonatkozott, nem a hajlításra. A Thomson pedig azért különleges, mert könnyû, erõs, és drága, ezért "exkluzív". Amúgy a Masterpiece-nek tényleg szép a kidolgozása, gyönyörû részletmegoldásokkal van tele, de az ajánlott kiskereskedelmi ára horror, annyit nem ér, legalábbis szerintem.
Nem hinném, hogy sztárolják...Semmi extra nincs benne, van akinek az a kényelmesebb, ennyi a magyarázata. Bár rendes geójú vázaknál kétlem, hogyígy már a térd a pedáltengely fölött van.
Azért van rajta a jel, mert addig átlagosan (+ egy picit) biztonságosan használható.
Azért van rajta a jel, mert addig átlagosan (+ egy picit) biztonságosan használható.varosi bringanal jonak erzem a sarkas dolgot. ez alapjan a mericske alapjan meg min 32mm kellene a nyergen emelni (a 410es nyeregcso is eppen hogy eleg lenne) ill 11mmel rovidebb vaz kellene
tipikusan, mint amikor farmert keresek, azt sem talalok sose a meremhez passzolot...
maxra kihuzva a nyeregcsovet a vaznak mennyire art? tekerek vele igy egyet.