Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nekem az ülés felfogatás nem jött be, csak érdesítve van a felület állandóan el mászkált, szerintem inkább vegyél Thomson Elite-t most az van, a Richey helyett, nagyon finoman be állítható és van natúr színben is, egyenes vagy 16mm hátra nyulassal.

meggyõztél. mindenki amúgy is a thomsont mondja, gondolom nem véletlenül. csak az ezüst szín miatt tetszett annyira a classic. szépen menne a bringához. végül is a natúr is majdnem ezüst :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

sziasztok!

EZ a nyeregcsõ csak szép vagy jó is? mennyire sérülékeny szerintetetk? esetleg használ vki ilyet? thx

Nekem az ülés felfogatás nem jött be, csak érdesítve van a felület állandóan el mászkált, szerintem inkább vegyél Thomson Elite-t most az van, a Richey helyett, nagyon finoman be állítható és van natúr színben is, egyenes vagy 16mm hátra nyulassal.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
sziasztok!

EZ a nyeregcsõ csak szép vagy jó is? mennyire sérülékeny szerintetetk? esetleg használ vki ilyet? thx

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
-nem 25.6 lesz az veletlenul?-
De az is lehet...mérték.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
koszi, de ugy nez ki, hogy kibantam magam :) lehet hulyen nez ki a thomson, de elmentem bringazni, es marha jo. en azt hittem, hogy tok merev lesz, de ehelyett jol csillapit. eddig inkabb a ket veglettel talalkoztam, vagy nagyon merev volt, vagy "pattogos", de ebben a vazban jol mukodik.

nem epp ide tartozik, de milyen nyeregtaska passzol hozza? kellene vmi, mert ma is bementem a dzsindzsaba, aztan ott jart a fejemben, hogy semmi nincs nalam (se szerszam, se gumi) - ha itt vmi lesz, lehet fel ev mulva talalnak meg :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

de persze az meg jo, 30.9es 400as kellene, 300g alatt.

hetfon ha nem felejtem el, lemerek egy 400 x 30.9eset neked. szerintem kozel lesz a 300grammhoz

Sziasztok! Egy haver 25.7-es nyeregcsövet keres legalább 40 cm hosszban de sehol nem talál....van valakinek tipp hogy merre kutakodjon?? Vagy esetleg nincs valakinek elfekvõben??

nem 25.6 lesz az veletlenul?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sziasztok! Egy haver 25.7-es nyeregcsövet keres legalább 40 cm hosszban de sehol nem talál....van valakinek tipp hogy merre kutakodjon?? Vagy esetleg nincs valakinek elfekvõben??

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

16mm nem jo?

Zweirad Lin - XLC Pro SL Sattelsttze SP-R01 31,6mm 11985

de persze az meg jo, 30.9es 400as kellene, 300g alatt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
16mm nem jo?

Zweirad Lin - XLC Pro SL Sattelsttze SP-R01 31,6mm 11985
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
thomsonon kivul nincs mas nyeregcso 15mm setbackel? marha idiotan nez ki a bringa vele... truvativot neztem meg, ott 25mm, ami necces, hogy annyit elore tudom huzni (kb 1-1cm mozgaster szokott lenni, a felfogatas szelessegetol fuggoen).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Hello srácok

Nyeregcsõ szûkítõ használatával mik a tapasztalatok?
A két véglet közé kellene: 27,2-31,6

üdv

Mûködik. Olyat vegyél ami 10centis, CRC-n van ilyesmi.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Hello srácok

Nyeregcsõ szûkítõ használatával mik a tapasztalatok?
A két véglet közé kellene: 27,2-31,6

üdv

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egyenes fekete, tudomisén milyen. akkoriban szerintem csak az volt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

milyen váz van most 28.6 nyeregcsõvel? van otthon egy thomsonom, de nem tudom egyáltalán el lehet-e adni.

egyenes, hátrahajló, elite ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ebayen mindent el lehet

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
milyen váz van most 28.6 nyeregcsõvel? van otthon egy thomsonom, de nem tudom egyáltalán el lehet-e adni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
6nm az tulhuzas? a shimano szinte minden bilincsre ennyit ajanl (fek, valtokar, etc). igazabol azert huzom meg ennyivel, mert a legtobb helyen ilyesmi erteket irnak. egyedul a thomson ajanl alacsonyabbat, de gyanitom ott az is benne van, hogy bordazott a nyeregcso.

eddig is ennyivel hasznaltam, csak a nyeregcso birja e, vagy ez kimondottan a bilincsre tartozik?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

thomson nyeregcsonel mennyire kell betartani a thomson bilincsnel ajanlott 2.8nmt? en olyan 6nmel szoktam meghuzni a bilincset (ami nem thomson).

Szokj le eme rossz szokásodról. Használj kontakt-pasztát, vagy, csóró magyar realitás alapján, kend be fogkrémmel. :) (nem vicc) Rettenetesen sokat szoptam már elpattanó nyeregbilincsek és túlfeszített alkatrész-kapcsolatok miatt, javaslom, tanulj a hibámból. (edzõtáborban edzés elõtt 5 perccel pattant el hangos reccsenéssel a bilincs)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
thomson nyeregcsonel mennyire kell betartani a thomson bilincsnel ajanlott 2.8nmt? en olyan 6nmel szoktam meghuzni a bilincset (ami nem thomson).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Köszönöm a segítségeteket, még nem aktuális (hála istennek) csak azért érdeklõdtem mert a WCS-el kapcsolatban elég sok negatív élményem volt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!