Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Tudna nekem valaki segiteni hogy pontosan mekkora átmérõjû nyeregcsõ kell a Kona Scrap-be?

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

A szomszédom teszkós városi gépében már as okadik nyeregcsõ hajlott el. Erre belevágott egy vasúti kocsi tengelyébõl esztergált tömör acélrudat, 100 évig biztos nem kell cserélni.

ez jópofa, lefogadom hogy a következõ felnije tankkerékbõl lesz... :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Seprûnyél?:D

A szomszédom teszkós városi gépében már as okadik nyeregcsõ hajlott el. Erre belevágott egy vasúti kocsi tengelyébõl esztergált tömör acélrudat, 100 évig biztos nem kell cserélni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
magunk közt szólva nekem az 1csavarossal sincs gondom...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

1 vagy két csavaros? ha az elöbbi(bármibe mernék fogadni) akkor itt az ideje haladni a korral, és beruházni egy 2csavarosba;)

1 csavaros. ok majd beruházok.. utálom az össze kib@sz*tt boltot ahol átk*rják a fejem azért hogy fizessek minnél többet :mad:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

mi a bajod vele? Ok, az ara beteg, de egyebkent ott van a toppon szvsz

szimplán nem szimpi...

egyébként akkora igényeim nincsenek, csak azért izgat az a karbon mert kényelmesebb mint egy full merev alucsõ...és bizonyítottan krva erõs...de most úgy sincs pénzem rá szal tök mindegy
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

nem kell...

mi a bajod vele? Ok, az ara beteg, de egyebkent ott van a toppon szvsz
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ja Nimbusz 2000-es :)

ON
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Thomson, azt Jó napot!

nem kell...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Thomson, azt Jó napot!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én meg most szeretnék venni egy wcs-t a 95-100kilomhoz, de lehet, hogy meggondolom magam. Pedig nem is egy hûde könnyû nyeregcsõ a wcs lehet, hogy anyaghibás vagy rossz anyagból gyártják.

nem tom..sztem a wcs cuccoknak tényleg nem a nehéz emberek a célpiaca....

amit én be fogok próbálni az az erõsebbik pazzaz karbon......elég meggyözõ....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Havernak most tört el a WCS nyeregcsöve. A srác 82 kg és ez a 2. év, hogy járt vele. Lehet, hogy ez már sok neki ? Mondjuk ez semmit nem jelent, mert bármi elfáradhat, anyaghiba mindenben lehet. Érdemes néha rápillantani a dolgokra, nincs-e rajta repedés.

Én meg most szeretnék venni egy wcs-t a 95-100kilomhoz, de lehet, hogy meggondolom magam. Pedig nem is egy hûde könnyû nyeregcsõ a wcs lehet, hogy anyaghibás vagy rossz anyagból gyártják.

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
1 vagy két csavaros? ha az elöbbi(bármibe mernék fogadni) akkor itt az ideje haladni a korral, és beruházni egy 2csavarosba;)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
kilazul mindig a nyergem. az elõzõt lecseréltem mert aztmondták hogy elkopott a rece mert az elején nem húztam meg eléggé. direkt vettem egy atombrutál nyeregcsövet, teljesen bele csavartam a csavart tiszte erõvel. és nini megyek és kilazult. az aurámmal van a baj?

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

Havernak most tört el a WCS nyeregcsöve. A srác 82 kg és ez a 2. év, hogy járt vele. Lehet, hogy ez már sok neki ? Mondjuk ez semmit nem jelent, mert bármi elfáradhat, anyaghiba mindenben lehet. Érdemes néha rápillantani a dolgokra, nincs-e rajta repedés.

húvazz..nem akarom elképzelni, hogy törik el egy nyeregcsõ, és milyen munkát csinálhat...:eek:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

meg az is lehet hogy a wcs csõ nem feltétlen 80+ra van méretezve.....

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Marci

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nekem is eszembe jutott, holnap szemügyre veszem közelebbrõl. Azért köszi a tippet!:)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

(Belül negatív kúp alakúra van kialakítva.)

bocs, hogy teljesen mûveletlenül belepofázok, de nem lehet, hogy a V-fékek beállító alátétei -amik a fékpofák csapján vannak- valamelyest hasonlóak?
(ezt a nyeregrögzítési rendszert közelrõl egyáltalán nem ismerem, csak tipp)