Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyeregcsövek

- - - - -

• Please log in to reply
3018 replies to this topic

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
hehe, most találkoztam vele elöször. Jó ötlet.
http://i281.photobuc...sseyAerator.jpg
Van más méretben is már.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Üdv!

A nyeregcsõ tetején lévõ konzol (vagy valami hasonló, ami a nyeregcsõbe illeszkedik bele, és a nyerget tartja) kilazult, simán forog a nyeregcsövön, elengedte a gyári ragasztás. Nem olyan nagyon durva a hézag, elég lehet a ragasztás is. Mivel lehetne normálisan megcsinálni? Valmi fém-fém ragasztót tudtok hozzá ajánlani?

Elõre is köszi!

keszthelyipeter

keszthelyipeter

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
A koliken.hu-n találtam dõrzsárat 25mm-tõl ára 10.000.-ft
Én meg nem találok 25.2mm-es nyeregcsövet csak 25.4-est.
Nekem is kellene.
Ha tudtok valamelyik bringaszervízben ilyet, értesítsetek!
keszthelyipeter@freemail.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

a régi 900-as

hat remelem az ujnal nem jon ilyen elo :)

radnaib

radnaib

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
a régi 900-as

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

relative hosszú állás után ha lenyomott állapotban tároltam (ha eldõl nem sérül a becsúszó). Hogy mennyi a relative hosszú: néha egy hosszabb leejtõ után is... Pedig szilikonspréztem is rendszeresen..

melyik ks?

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Igaz! A lényeg, hogy a bringámban van a csõ:) Nagyon jól mûködik! A másikat meg direkt is eladom nagyker áron!!!

radnaib

radnaib

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
ok. sorry az off ért.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tok jo hogy kethavonta szetoffolodik egy topik amikor valaki nagyon okos es rajon hogy a nemet webshop olcsobb mint a magyar nagyker.

http://forum.bikemag...ac-halala-3800/

itt lehet olvasgatni hogy mi miert van.

ezt a topikot meg hasznaljuk arra amire valo. koszonom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

radnaib

radnaib

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
Szabad gondolkodású végfelhasználó vagyok, nem kereskedõ.
1. Kizárólagos magyar Shimano forgalmazó sem a gyárból veszi a terméket hanem gondolom a kizárólagos EU-s terítõtõl, nagykertõ. Gondolom a SRAM is így van.
Ha így van miért van az, hogy az EU-s nagyker (gondolom) más áron adná a németeknek vagy a magyaroknak? Megrendelési szám? Jó de majdnem a duplájáért?
2. Egy sima üzletnek is van kizárólagossági szerzõdése a magyar nagykerrel? Gondolom csunyánnézés a vége ha máshonnan szerzem be, de könyörgöm ha üzletem lenne akkor is lassan nem a magyar nagykerektõl szereznék be hanem a kintiektõl. lásd
ROCKSHOX "Reverb" variálható nyeregcs

arról nem is beszélve, hogy ez így kb. 280€ míg ha kintrõl rendeled direkt akkor 210+15 posta. igen ez is macera. De vennéd-e a fáradságot 55€ért hogy kintrõl rendelj? De akkor sem 107eFt !!!

Üzlet végén a vevõ áll. Az elején a nagyker. A vevõbõl élnek az üzletek, tehát ha nincs vevõ nincs zs. Ha nincs magyar nagyker akkor lesz másik...

Nem szítani akarok, csak az árkalkuláción lepõdtem meg. De ezek szerint ezt otthon meg lehet tenni mert monopol helyzet van na meg van aki megfizeti...

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég
Nem védeni akarom a Biker kft-t de szerintem egy országban egy márka kizárólagos forgalmazója nem teheti meg, hogy kikerüli a gyártó céget és más forrásból szerez be! Illetve panaszkodhat a gyártónak, hogy máshol miért olcsóbb:)

radnaib

radnaib

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
gondolom a Biker sem amerikábol vagy Kínából rendel hanem EU központból. Én kereskedõ lennék megvenném német netshopban. Innen kezdve nincs vám. Áfa különbség + nyereség gondolom nem duplázza meg az árat mint a kollégánál fentebb sõt ha garanciális gond van a német netshoppok elég rugalmasak, így azzal sem lehet gond. Tudom macera az egész, de mindenki melóból él, máskülönben más pénzkereseti lehetõség után kell nézni. Szóval kinek kell németbõl nyeregcsõ? :) 90eFt-rt bármilyen Reverb ? :) nálam lehet jelentkezni. Mind garis, új és gyári dobozos :)

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég

Vám EU-n belül???

Úgy tudom, hogy a Sram alkatrészek nem az EU-ban készülnek;)

radnaib

radnaib

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

mikor szituacioban ragadt be a ks? nalam egyelore korrekt (masfel honapos lehet).

relative hosszú állás után ha lenyomott állapotban tároltam (ha eldõl nem sérül a becsúszó). Hogy mennyi a relative hosszú: néha egy hosszabb leejtõ után is... Pedig szilikonspréztem is rendszeresen..

radnaib

radnaib

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Nekem mondod:) Persze õk nem kerülhetik ki a vámot és a hazai áfát! Ezért ennyi!<object width="400" height="224" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/113638798723057" /><embed src="http://www.facebook.com/v/113638798723057" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="400" height="224"></embed></object>

Vám EU-n belül???

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Bejelentkezés | Facebook De ha valami garanciális gond van vele legalább van kihez fordulni!:-)

pesten talan... de itt gyorben szinte egyszerubb kulfoldre gariztatni vmit (legalabbis a tapasztalataim pozitivabbak).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Bejelentkezés | Facebook De ha valami garanciális gond van vele legalább van kihez fordulni!:-)

Mármint úgy gondolod hogy ha külföldrõl veszed akkor van kihez fordulni. :)

A sebesség mindent megold.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Nekem mondod:) Persze õk nem kerülhetik ki a vámot és a hazai áfát! Ezért ennyi!

jo duma :) az afa kulonbsege mongy indokolt lenne, meg legyen meg valamennyi a kisebb forgalom miatt. a tobbi? dragabb dolgot mar meg sem fordul a fejemben itthon venni.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Nekem mondod:) Persze õk nem kerülhetik ki a vámot és a hazai áfát! Ezért ennyi!<object width="400" height="224" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/113638798723057" /><embed src="http://www.facebook.com/v/113638798723057" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="400" height="224"></embed></object>