Jelentkezz be Regisztrálj
Nyeregcsövek
Írta 2011. május 31. - 20:04
239 Euró:
BIKE-MAILORDER.DE - Rock Shox - Reverb Sattelstuetze mit Lenkerbedienung + Matchmake
209 Euró:
HIBIKE/Themen/Knaller des Monats/Rock Shox Reverb
Írta 2011. május 31. - 19:26
gratulálok és használd minél tovább nagy örömmel!!
ha nem vagyok vindiskrét akkor mennyit kellet kishazánkba leszurkolni érte?
Amugy nekem is ilyen vázam meg csövem van.
Nem mentem még olyannal ami csak 2 vagy 3 állású, de szerintem amugy az is elég lenne.
A lötyögés meg akárki akármit mond engem nem zavar... Sokkal jobban zavart a KS-nél, hogy néha leragadt és akkor ugrálni kellett akkor, hogy ki óhajtson jönni... Na meg a becsúszók... Most RS van ok meg minden de tegnap meglepetten tapasztaltam hogy már ez is lötyög... Ezert nem fogom visszaküldeni, mert én menet közben nem érzem ezért nem is zavaró. Esetleg tehetnél fel képet a kormányról, hogy hogy fért el mert nekem nem volt hossz probléma, csak vagy bolondul áll vagy szimpatikusan csak akkor a váltókar útjába van. Aki megkapta a tesztet az látta.. Aki nem annak meg szívesen elküldöm.
JA KS nél ha nagy a kotty akkor cserélnek. SRAM-ék nem.....
mikor szituacioban ragadt be a ks? nalam egyelore korrekt (masfel honapos lehet).
Írta 2011. május 31. - 15:49
Írta 2011. május 31. - 12:47
A Biker kft tõl természetesen:-) A Luongon keresztül! Csak ezt a kettõt hozták be:-)
gratulálok és használd minél tovább nagy örömmel!!
ha nem vagyok vindiskrét akkor mennyit kellet kishazánkba leszurkolni érte?
Amugy nekem is ilyen vázam meg csövem van.
Nem mentem még olyannal ami csak 2 vagy 3 állású, de szerintem amugy az is elég lenne.
A lötyögés meg akárki akármit mond engem nem zavar... Sokkal jobban zavart a KS-nél, hogy néha leragadt és akkor ugrálni kellett akkor, hogy ki óhajtson jönni... Na meg a becsúszók... Most RS van ok meg minden de tegnap meglepetten tapasztaltam hogy már ez is lötyög... Ezert nem fogom visszaküldeni, mert én menet közben nem érzem ezért nem is zavaró. Esetleg tehetnél fel képet a kormányról, hogy hogy fért el mert nekem nem volt hossz probléma, csak vagy bolondul áll vagy szimpatikusan csak akkor a váltókar útjába van. Aki megkapta a tesztet az látta.. Aki nem annak meg szívesen elküldöm.
JA KS nél ha nagy a kotty akkor cserélnek. SRAM-ék nem.....
Írta 2011. május 31. - 08:40
Írta 2011. május 31. - 08:09
Imádom ezt a csövet:-) Eddig egy joplin volt, de terepen pont amikor az ember küldené lefelé kövesen akkor gáz nyúlkálni a nyereg alá:-) Az sem volt rossz de hát ez isten császár:-) Hazáig minden piros lámpánál letoltam aztán amikor indulás akkor fel! Vasárnap a Kiscell 60 útvonalán lessz alkalmam tesztelni!
Azt elhiszem, és használd jó sokáig megelégedéssel! :-) Írj majd a tapasztalataidról, szerintem sokan várjuk az elsõ magyar teszteket! ;-)
Honnan rendelted, ha meg szabad kérdezni?
Most úgy vagyok vele mondjuk, hogy cserélni akarom lassan a Merida AM vázamat (ami lehet, hogy igazából bicajcsere lesz) és mindegyik váz, ami tetszene, 31.6 helyett 30.9-es nyeregcsõméretet fogad, szóval addig, amíg nem lesz új váz, inkább nem veszek semmit, csak próbálok tájékozódni, olvasgatni a fórumokat, melyiknél mi a pro és kontra. De tény, hogy mióta a nyeregcsere óta nem tudok rendesen kiülni a nyergem mögé, nagyon hiányzik egy ilyen cucc... (Régi nyergem Fizik Nisene Sport volt, az új Selle Italia XR XC, ha valakit érdekel, a nyerges topikba írok róla)
Írta 2011. május 31. - 07:24
Írta 2011. május 31. - 06:55
a regi 900assal sokkal kevesbe voltak elegedettek, mint az ujjal.
Írta 2011. május 31. - 00:17
Sajnos ma volt egy ilyen a társaságba és a csö nem müködött
(2 hetes), miután 1 órát hevert a bringa a csomagtartóban 33°C kinti höben.
Valahogy beindult aztán.
KS a vertikális "lotyogásról" hires,de kicserélték probléma nélkül.
A ilyen cucc kell akkor
GravityDropper Adjustable Height Seatpost
Randa, ruszki mehanika, de müxik akármikor.
Írta 2011. május 30. - 22:22
Írta 2011. május 30. - 22:16
Írta 2011. május 30. - 22:13
Írta 2011. május 30. - 22:02
Na végre ma megérkezett!Nem mondom, hogy nagyon egyszerû volt installálni:-)De benne van a bringámba és ez a lényeg!
Pár gyors kérdés: ;-)
- Install körül mi volt a gond? (Ugyanígy Merida AM vázam van, 31.6-os méret kell nekem szintén)
- nem zavaró, hogy ez a nyeregcsõ nem seatback-es, vagyis 20mm-el elõrébb van most a nyereg?
- ár? :-) (jöhet privát üzenetben is)
Köszi!
Írta 2011. május 30. - 21:28
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. május 30. - 21:18
Írta 2011. május 30. - 11:20
szerintem eselytelen... allitolag jo a supportjuk, irj nekik. amugy nyomatekkulcs draga bringahoz hasznos.Sziasztok,
Valaki hátha tud Nekem segíteni.Van egy KS cobra i950 nyeregcsövem.Akadt egy kis problémám.Szétszedés után,amikor raktam össze az alján lévõ kék anyát erõsebben húztam meg,mint lehetett volna,ezért ennek a kb.:10 mm átmérõjû csõnek csak a menetes része letört.Mit tehetek ilyenkor,valahol lehet kapni hozzá ilyen alkatrészt?Esetleg van valakinek egy ilyen nyeregcsõ,ami mondjuk törött,mert alkatrésznek megvenném?
Szaboto
Írta 2011. május 29. - 21:40
Valaki hátha tud Nekem segíteni.Van egy KS cobra i950 nyeregcsövem.Akadt egy kis problémám.Szétszedés után,amikor raktam össze az alján lévõ kék anyát erõsebben húztam meg,mint lehetett volna,ezért ennek a kb.:10 mm átmérõjû csõnek csak a menetes része letört.Mit tehetek ilyenkor,valahol lehet kapni hozzá ilyen alkatrészt?Esetleg van valakinek egy ilyen nyeregcsõ,ami mondjuk törött,mert alkatrésznek megvenném?
Szaboto
Írta 2011. május 25. - 22:10
ha ennyien érdeklõdnek nem lenne eccerûbb itt közzé tenni akár 3-4 postban ?
alakulóban. kicsit korai még kijelenteni de ugy néz ki, hogy nem soká lesz bikkmakk cikk és lehet, hogy abba belekerül.
Írta 2011. május 25. - 17:10
vegulis nem tavosat vettem (veletlenul, mert rosszat kuldtek - proba utan megtartottam), de mar nem banom, mert nem kell tobb kallantyu a kormanyra. annyi hatranya van, hogyha razos terepre ertel, akkor mar nehez bazirgalni. de ez olyan jellegu, hogy kicsit elore kell gondolkodni (mint a valtasnal egy hirtelen emelkedon).
Írta 2011. május 25. - 17:00
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való