Kérdés: karbon cuccokhoz ajánlanak vmi spéci szerelõpasztát,hogy ne nyekeregjen és kisebb nyomaték megfogja. Vagy lehet zsírral kenni mint az alu nycsöveket?
Karbon zsír (vagy fogkrém, mint említették). Normált kenõanyagot ne erõltess!
Kérdés: karbon cuccokhoz ajánlanak vmi spéci szerelõpasztát,hogy ne nyekeregjen és kisebb nyomaték megfogja. Vagy lehet zsírral kenni mint az alu nycsöveket?
Nem 100% amit mondok, de mintha már láttam volna márkás (talán Ritchey) nyeregcsövön Velo föliratot is. Ez gondolom egy giga nagy taiwani/kínai nyereg és nyeregcsõ gyár, kb. mindent õk gyárthatnak. Ez nem is lenne gond, a fontos az normális anyagválasztás és méretezés. (pl. ne legyen papírfaló a csõ, csak hogy 12grammal könnyebb legyen)
A sebesség mindent megold.
Én sem tudom, de abból indulok ki, hogy nem sok helyen gyártanak nyeregcsövet.Szín, forma ?
Szabad a gazda !
WCS ? Ha-ha-ha. A fent említett tesztben a kormányhoz tartozó stucnit is tesztelték, együtt voltak befogva a gépbe. Kérdezd meg, a 20 kormány-stucni pár közül melyik stucni tört el ? Igen, a wcs. Haveromnak is elrepedt a wcs stucnija, másik havernak eltört a wcs nyeregcsöve. És nem e gagyi, noname, olcsó, kínai fosról beszélünk.
Hogy mit lehet elrontani egy nyeregcsövön ? A kérdésedre félig válaszoltam is. Ne törjön már el alattam a nyeregcsõ, ha kérhetem. Tudod mekkorát lehet úgy esni ? Nagyon nem mindegy, milyen anyagból van az a nyomorult 35 centis csõdarab.
Syncros vagy Thomson súlyban lévõ cucc ilyen olcsón ? És neked nem gyanús ? Vegyél ! Sokat !!
Barátom ! Lassan 20 éve bringázom, és már a 90es évek közepén az volt a mondás, az alkatrészekre hogy "Olcsót, könnyût, erõset - de csak kettõt választhatsz a 3ból." Ennek fényében döntsd el, adnál-e az olcsó kínai cuccért 1 forintot is.
A fizikát nem lehet megb...ni, a jó minõségû anyagnak ára van. Vagy megfizeted vagy nem.
Syncros vagy Thomson súlyban lévõ cucc ilyen olcsón ? És neked nem gyanús ? Vegyél ! Sokat !!Óccó kínai alu nyeregcsõvel van tapasztalat? Nem tûnik gagyinak, egész könnyû, ja és van ezüstben is Ha nem beszéltek le még a végén berendelem...