nekem az országútimban wcs nyeregcsõ van. 85kg vagyok, használtan vettem, a bringával jött. kezdjek félni?
Ne kezdj, hacsak nincs 35 centit kihúzva. A montis erõkart nem bírja elviselni.
nekem az országútimban wcs nyeregcsõ van. 85kg vagyok, használtan vettem, a bringával jött. kezdjek félni?
A német Bike Magazin kormány/stucni töréstesztjén sem szerepeltek az alu wcs cuccok fényesen. Õk azt mondták, sûrûbben kéne õket cserélgetni. (kb. 2 év)
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ridley Noah Fast
Syntace Hiflex Carbon, mélyen benyúlsz a zsebbe, s 5 évre a probléma letudva.
A Ritchey WCS ripityára rombolódott alattam régebben, kormány, stucni, nyeregcsõ, ha 60 kiló fölött vagy, felejtsd el.
Alu WCS cuccokról volt szó, vagy a karbonról? Esetleg mindkettõrõl?
(Nekem kormányom van egy WCS ud carbon, mondjuk tapasztalatom még nem sok van vele)
Bírja az - de meddig ? Ne akarj crash-test bábú lenni, lécci. Fogadd el, hogy a wcs-t hosszú távra nem alád tervezték. Persze nem kell most azonnal lecserélned de sûrûn nézd át õket, keress mini repedést. A nyeregcsövet húzd is ki, a bilincsnél szokott elfáradni.Sziasztok. A Ritchey termékeknek, stucni,kormány, nyeregcsõnek igen kell dolgozniuk. 104-105kg vagyok jelenleg, de 95ig illetve kicsit alá kell hogy menjek (magam miatt)
Szóval simán kell hogy bírja a dolgot. A súlyom mellett szóljon hogy 188cm vagyok.
Viszont õ a legjobb tesztalany. Ami nála kibírja, az tuti jó
Syntace Hiflex Carbon, mélyen benyúlsz a zsebbe, s 5 évre a probléma letudva.
A Ritchey WCS ripityára rombolódott alattam régebben, kormány, stucni, nyeregcsõ, ha 60 kiló fölött vagy, felejtsd el.
Sziasztok. A Ritchey termékeknek, stucni,kormány, nyeregcsõnek igen kell dolgozniuk. 104-105kg vagyok jelenleg, de 95ig illetve kicsit alá kell hogy menjek (magam miatt)
Szóval simán kell hogy bírja a dolgot. A súlyom mellett szóljon hogy 188cm vagyok.
Olyan sokat nem, de már voltam velük hegyen, Szilváson is voltam, és engedtem lefelé bátran a gépet.
Érdekel, hogy inkább váltsake Thomson-ra vagy valami nem olyan drága de ár/érték/tudás arányban azért ott van a szeren.
no offense, de sokan azért félnek külföldrõl rendelni, plusz egy ilyen olcsó tételt megdrágíthat jelentõsen a posta.
Hát, havernak a WCS nyeregcsõ eltört, wcs stucnija megrepedt. 80kg-os, csak 7végén tekerõ srácról beszélünk.Sziasztok.
Mi a véleményetek és tapasztalatotok ricthey wcs nyeregcsövekrõl, illetve stucni + kormány ról?
Milyen súl y alá ajánljátok, mennyi lehet max súly amit elbír, szóval milyen körülmények között lehet kényelmesen BIZTOSNÁGOSAN használni õket ?
Válaszotokat és hozzáértéseteket elõre is köszönöm.
Sziasztok.
Mi a véleményetek és tapasztalatotok ricthey wcs nyeregcsövekrõl, illetve stucni + kormány ról?
Milyen súl y alá ajánljátok, mennyi lehet max súly amit elbír, szóval milyen körülmények között lehet kényelmesen BIZTOSNÁGOSAN használni õket ?
http://www.bikefun.h...mb/5445/450x293
http://www.capetownc..._White_Stem.jpg
http://www.nano-bike...hite-318-mm.jpg
Válaszotokat és hozzáértéseteket elõre is köszönöm.